Emin ol onlar sağlığına dikkat ediyor. Okullarda , ailede cinsel egitim görüyorlar. Dizileede gördügün gibi degil. Hayat elite, euphoria dizilerinden ibaret mi saniyon 😂
Ben sağlığıma ve kiminle cinsellik yasadigima dikkat ediyorum canım suanki partnerimle de evliyim zaten. Ayrıca bu bir yargılama degil tavsiyeydi. Nasıl istersen öyle kabul et.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evlenmeden olmaz ben karşıyım bu durumlara o yüzden o kadar aynı sınavları veriyorum
Çok oldu, bu saçlar yan gelip yatmaktan dökülmedi, kaldırma kuvveti yaptı 😃
Orspu muym ben daldan dala gezeyim. Ha erkek ha kadın
Saymadım ama 10'un üzerinde...
Sıfır
Güzel
Yani yas 19 erken daha hagzmshahxjah
Siteye niye 22 yazdın kız 😅
18 altiyken açmıştım o yüzden khhsadgjkhfs
Tamam anladım 1 kereliğine düzeltilebiliyor 😅
Aa Öylemiymis bilmiyordum
Evet
Nereye kayboldun 🤣
sıfır
Yaş aralığı doğru mu?
yok 23
Böyle devam 😁
rahibe gibi takılmaua devamke
Yok rahibeler gibi takılma sen yine de onları filmlerde görüyoruz nsnxnsnx
3 kisi
Yaş kaç ya bayaa var body count sjxhdjcj
26 yaşındaym
Ya sana ne demeli ahahha
O zaman sözümü geri alıyorum iyiymiş azmış nzxnnxnx
Bana bişi deme ten uyumunu arıyorum znxbsnnx
Seninki de çok fazla ya mikrop dolmuşsundur
Abart kızım 1 yanlış partner ile de olan mikrop geçebilir. Bir şeyim yok çok şükür. Pislikler ile düşüp kalkmıyoruz.
İyi bari. Yine de çok fazla sayı 10+ diyon ama kesin 20 civarıdır. Hee önünze gelenle düşüp kalkmayın azcık pipinize saygınız olsun 🌷
Bizim yaşımızdaki yabancılar Astronomik rakamlara ulaştı sen bana çok diyorsun sjxhsnnx
Emin ol onlar sağlığına dikkat ediyor. Okullarda , ailede cinsel egitim görüyorlar. Dizileede gördügün gibi degil. Hayat elite, euphoria dizilerinden ibaret mi saniyon 😂
Bu arada beni yargılıyorsun da senin o 3 partner kaç kişi ile düşüp kalktı acaba ve senle oldu yani sende dikkat et testini falan yap nsxbnsjx
Diziden görme değiliz ya 🤣
Ben sağlığıma ve kiminle cinsellik yasadigima dikkat ediyorum canım suanki partnerimle de evliyim zaten. Ayrıca bu bir yargılama degil tavsiyeydi. Nasıl istersen öyle kabul et.
Tamam o zaman yalnış anlaşılmış pardon 😅
Sorun yok kardeş
İyi akşamlar
Sen kac farkli kisiyle oldun
5 kişi