Bu çok üzücü birini sevmeden cinsellik yaşıyor olmak hayatınızda sizi seven ve çok çabuk yıkılabilecek sevdiğiniz bir kadın olsa dahil yinede o oku atar mıydınız?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılSevgiyle cinsellik arasında düşünüldüğü boyuta bir bağ yoktur. Biyolojik bir varlık olan insan, hormon salgılar. Erkeklerde cinsellik hormonu testosteron iken,. sevgi/aşk hormonu oksitosindir. Yani erkek seks yaparken başka, aşıkken başka hormon salgılar.
03 Yorumla
Soran1 yılAma zaten sevdiğin kadınlar çok düzenli bir cinsel hayatın varsa yine de buna ihtiyaç duyar mıydın
Cevap sahibi1 yılSevdiğim insanın hayatımda olması sevmediğim insanın hayatımda olmasından iyidir. Yukarıda verdiğim cevaptan devam edecek olursak, sevdiğim insanın hayatımda olması oksitosin salgılamama neden olur. Ki bu, mutluluk hormonudur. Sevmediğim insan bana bu hormonu salgılatamaz, mutlu edemez. Cinsel yaşam ayrı bir olaydır. Yaşam adlı bir bütünün içinde tek bir parçadır. O tek parça tüm hayatıma etki edemez.
Soran1 yılAbi bi evet ya da hayır diycen ya anladık abi hayatında sevdiğin bir kadın olsa seninle surekli cinsellik yasasa hassas olsa dahi gidip başka bir kadınla yatarsın
Erkekler Ne Diyor
22
1 yılSevmekle cinsellik ne alaka cinsellik yaşamak sevmekle ilgili değil
014 Yorumla
Soran1 yılSadece cinsellik yaşarsak ben senin abinle sen benim kız kardeşimle kız kardeşim eniştemle eniştem kız kardeşinle abin kız arkadaşımla kız arkadaşım senle olur şimdi çık bu denklemden hayvanlar böyle yapıyor peki ya insanları ayıran ne
- 1 yıl
Sadece cinsellik yaşamadığını nerden biliyorsun
- 1 yıl
Cvp bellimi bu sorunun peki
- 1 yıl
Evli değilsin?
Soran1 yılBu yüzden evlenmiyorum erkekler eşlerini bırakıp s*lak bir kadınla cinsellik yaşıyor kadınlar da ayni şeyi yapıyor tiksiniyorum ve uzak duruyorum kimse boynuzlanmak istemez kendi hayallerimi şerefimi namusumu bir erkeğe teslim edeceğim o da günü gelince bunları başka kadınla oyuncak edecek çok üzücü büyümek ve hayatın farkına varmak daha da üzücü.
- 1 yıl
Her erkek aynı değil yani genel olarak öyle görünse de iyi olanlar da var.. bu arada seçici olmasin
Soran1 yılKabul edelim ki karpuz kapalıdır içinden ne çıkacağını bilmiyoruz
- 1 yıl
Oda doğru aslında tabiki de
- 1 yıl
Haklisin
Soran1 yılÇok üzücü gerçekten dünyaya bunlar için mi geldik diye soruyor insan
- 1 yıl
Maalesef haklisin yani üzücü bir durum keşke evlikte kadar kız dokunmadan ilişki surdurse evlilik yapsan ve saddik kalsa ne güzel ülke olurdurk
Soran1 yılYani bu olsa da bir şey değişmez artık sonuçta her yerde kelek var ve bu düşüncede bir erkek varsa aldatır belki dayanır aldatmaz sonunda yine aldatır çok üzücü
- 1 yıl
Evet maalesef haklısın ama sende çok önyargin var tabiki iyi olan insan var beni bir çok tanıdık var karısına saddik kaldı evlilik hala sürüyor yani karakter meselesi bu tamamen
Soran1 yılİnancımı kaybettim ya gördüklerim okuduklarım duyduklarım hepsini kaybettirdi aşk diye bir şey yok geliyor artık hepsi kadınların erkeklere bağlanması için uydurulmuş bir hikaye olduğu geliyor artık aklıma kimi sevdiysem ya sevmedi ya da cinsellik istedi birisi beni kullanmaktan beter etti gelde birine güven birde çocuk getir daha ilk dakikadan gol geliyor bağlanıyorum hemen birde birisiyle olsam intihar ederim herhalde ki buna kalkıştım ve vücudumda faça izi var aşk bana iyi gelen bir duygu değil sanırım bunu kabul etmeli ve hayatımı nasıl idame ettireceğimi dusunmeliyim ayrıca yaşlanınca bana kimin bakacağını
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılSevmekte değil de vakit geçirmek laızm yoksa olması zor bende
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYa bu isleri bic dusunme boş ver ya iki ucuda boklu degnek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. evet sadece boşalmak için
02 Yorumla
Soran1 yılHayatında seni çok seven biri varsa soru içeriğini okur musun
Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Etkilenirse kızdan neden yaşamasın
04 Yorumla
Soran1 yılYa hayatinda biri varsa soru içeriğini okusana
Soran1 yılYani hayatında birisi varsa düzenli bir cinsel iliskin olsa dahi onu bunun için aldatır miydin
Evett ve harika oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet yaşarız zevkte aliriz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet yaşarız. İsteğimiz daha ağır basar
00 Yorumla
1 yılmaalesef yapan çok var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılerkekelr beğendiği her kadınla yaşayabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılbir erkek önce duygulara dokunmayı bilmeli
00 Yorumla Hayır insan sevdiğini si. er
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSrkn hattini aşma. 🤐
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSanki kadınlar yapmıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılEvettt
00 Yorumla
1 yılYaşanır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılYasariz Tr gibi ulkede istek onemli
00 Yorumla Yaşamak isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCook attik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşarız...
00 Yorumla
1 yılEvettt
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında