Cinsel Yaşam Eşinizin veya sevgilinizin özelden karşı cinsle konuşmasına karşı çıkar mısınız? Gökyüzü242 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Çıkmam diyene şaşırırım😏 Güncellemeler1 yıl #Aşk ilişkileri Güncellemeler1 yıl İkidir aynı şey oluyor. Cinsel yaşam ne alaka? Aşk ilişkileri konu.🙄 Eşinizin veya sevgilinizin özelden karşı cinsle konuşmasına karşı çıkar mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. konuşamaz tabi ki 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Akıllı saygılı insan sınırlarını bilen insandır evli kişinin sohpet arayışı içinde olması ya da konuşulması son derece yanlış yakışıksız 1 0 Yorumla
Yoksulll Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 97% 1 yıl Ben varken karşı cins diye bir şey olamaz kesinlikle 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çıkmam diye bir şey olabilir mi kafayı yedirtmesin olamaz öyle bir şey 😂 1 0 Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İlişki karşılıklı güvene dayalı, zarar vermesi hayırlı olmaz. 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. normalde kimse istemez ama şimdi ben flörtözüm e dicem bilemedim :))))) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çıkmam, sonuçta sanalda sadece. Hatta bunu birlikte de yapabiliriz fantezi açısından.Fakat reelde asla olmaz. Sadece sanalda fantezi amaçlı olabilir 1 0 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Hayatımdaki kadının karşı cinsle özelden muhabbeti, her ne sıfatla olursa olsun olamaz.. Arkadaş, abi, dost ayaklarını çok gördük.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Mezhebi geniş varsa bisey diyemem neler duyuyoruz singer partileri falan da cabasi 1 0 Yorumla
LaNDaC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. o zaman şaşırmak için sordun :D 1 6 Yorumla Gökyüzü242 1 yıl Çevremde gördüğüm bazı insanlar çok rahatlar bu konuda. Merak ettim sordum bu yüzden. Yorumla LaNDaC 1 yıl Bunu diyenler kadın mı erkek mi? Ayrıca çevre derken reel görüştüklerin mi Yorumla Gökyüzü242 1 yıl İki cinste desem yeridir. Evet maallesef hayat şartları böyle insanları görmeme mecbur bırakıyor. Yorumla LaNDaC 1 yıl Nasıl bir ortam ki bu :D Yorumla Gökyüzü242 1 yıl Yanlış anlama mesleğimden ötürü görüyorum. Yorumla LaNDaC 1 yıl Neden yanlış anlayım bende merak ettiğim için soruyorum Yorumla
icardi86372 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 85% 1 yıl Bunada çıkmayacazda neye çıkacağız hanımefendi 1 3 Yorumla Gökyüzü242 1 yıl Bazı insanları görüyorum çok rahatlar. O yüzden merak edip sordum. Yorumla icardi86372 1 yıl Ben Avrupalı değilim benim ahlakıma göre ters Yorumla Gökyüzü242 1 yıl Zaten senin dediğin gibi olmalı. İnsanlar mide bulandırıcı olmuş şimdi. Yorumla
sedat-goktas Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl kimse izin vermez sen istermisin karşı cinse ile olmayı 1 0 Yorumla
yabancıerkek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel içerikli değilse karşı çıkmam 1 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. karşı çıkmam ama ilk fırsatta tekmeyi yer 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet. Neden yani? Kimle konuşuyor? 1 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. mevzu çıkar emanet çekilir 1 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biz g. a. v. a. t değilsin 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Tabibki 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. elbette 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çıkarım. 1 0 Yorumla
Cakamona Takip Et Yoda Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Yaniii o kadar geniş değiliz ne yazıkki 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet konuşamaz 1 0 Yorumla
ASC007 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Tekmeyi koyarız 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Cinsel konularda mı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
konuşamaz tabi ki
Akıllı saygılı insan sınırlarını bilen insandır evli kişinin sohpet arayışı içinde olması ya da konuşulması son derece yanlış yakışıksız
Ben varken karşı cins diye bir şey olamaz kesinlikle
Çıkmam diye bir şey olabilir mi kafayı yedirtmesin olamaz öyle bir şey 😂
İlişki karşılıklı güvene dayalı, zarar vermesi hayırlı olmaz.
normalde kimse istemez ama şimdi ben flörtözüm e dicem bilemedim :)))))
Çıkmam, sonuçta sanalda sadece. Hatta bunu birlikte de yapabiliriz fantezi açısından.
Fakat reelde asla olmaz. Sadece sanalda fantezi amaçlı olabilir
Hayatımdaki kadının karşı cinsle özelden muhabbeti, her ne sıfatla olursa olsun olamaz.. Arkadaş, abi, dost ayaklarını çok gördük..
Amacına göre değişir. Fazla yakınlık iyi değil karşı çıkarım
Mezhebi geniş varsa bisey diyemem neler duyuyoruz singer partileri falan da cabasi
o zaman şaşırmak için sordun :D
Çevremde gördüğüm bazı insanlar çok rahatlar bu konuda. Merak ettim sordum bu yüzden.
Bunu diyenler kadın mı erkek mi? Ayrıca çevre derken reel görüştüklerin mi
İki cinste desem yeridir. Evet maallesef hayat şartları böyle insanları görmeme mecbur bırakıyor.
Nasıl bir ortam ki bu :D
Yanlış anlama mesleğimden ötürü görüyorum.
Neden yanlış anlayım bende merak ettiğim için soruyorum
Bunada çıkmayacazda neye çıkacağız hanımefendi
Bazı insanları görüyorum çok rahatlar. O yüzden merak edip sordum.
Ben Avrupalı değilim benim ahlakıma göre ters
Zaten senin dediğin gibi olmalı. İnsanlar mide bulandırıcı olmuş şimdi.
kimse izin vermez sen istermisin karşı cinse ile olmayı
Cinsel içerikli değilse karşı çıkmam
karşı çıkmam ama ilk fırsatta tekmeyi yer
Evet. Neden yani? Kimle konuşuyor?
her şey karşılıklı madem eşitiz :D
mevzu çıkar emanet çekilir
Agzına sıcarım
Biz g. a. v. a. t değilsin
Tabibki
elbette
E yani
cikarim tabi