Bakmaları sana zevk veriyorsa bu özgüven değil yanındaki objeyi Görsel pazarlamaya tabi tutup bunun üzerinden erkeklik gururunu kabartmaktır. Kendine aile olmak için evlenilecek kız değil güzel bir manken süsü bulmanı tavsiye ederim genç bir kız olarak 👍
Ben evliyim merak etme dediğin gibi biriyle evliyim ama ben daha fazla ilgi çekiyorum ne demişler davul bile dengine, insanların gözlerini kapatamazsın düşüncelerine engel olmazsın, çık şu ergen kafadan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
herkes konuşur, herkes bakar ama sadece ben yaşarım, özgüven önemli😉
güzel kardeşim kaçmadan evet))
G*vat olunmadığı sürece evet
Buna g. vatlıkmı düyosun yanımdaki kadın güzselse bakacaklar, ama yanaşamıvaklar bunu anlaman için büyümen gerekiyor
Bakmaları sana zevk veriyorsa bu özgüven değil yanındaki objeyi Görsel pazarlamaya tabi tutup bunun üzerinden erkeklik gururunu kabartmaktır. Kendine aile olmak için evlenilecek kız değil güzel bir manken süsü bulmanı tavsiye ederim genç bir kız olarak 👍
Ben evliyim merak etme dediğin gibi biriyle evliyim ama ben daha fazla ilgi çekiyorum ne demişler davul bile dengine, insanların gözlerini kapatamazsın düşüncelerine engel olmazsın, çık şu ergen kafadan
Tamam dayı)
Tamam çocuk
En erkek sensin, en ergen de benim👍
Bu konuşmanın içeriği ve samimiyeti önemli fazla samimiyse durum iyi değil
Komple durum bile değil cinnet sebebi
Hahaha kıskanç seniii😂
Malesf eve5
Duruma kimle nasıl nerede konuştuğuna bağlı 🤔
Tabii ki rahatsız eder sonuçta bir eskort ile görüşmüyoruz
Evet hem de bayaa rahatsız eder yani
Merhaba,
Evet eder!
Takmam
Bir ilişki içinde değilsem hayır, etmez.
Hayir hosuma goder hatta
Neden
Paylasmayi seviyorum ondan
Hmmm
Yasin kac senin
Napcan
Meraknettim
Yok ya niye etsin
Deli eder.
Olurum
Yok o kadar da değil