Cinsel Yaşam Sana aşık değilim sadece istekleniyorum diyen sevgili ilerde sever mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler1 yıl Kırıcı konuşmayın lütfen ben cinsel ilişki yaşamam karşıyım buna sadece böyle söylüyor Güncellemeler1 yıl Bu kişi aylarca beni ikna etmek için ilanı aşklar etti. maalesef en son konuşmamızda bunu itiraf etti Sana aşık değilim sadece istekleniyorum diyen sevgili ilerde sever mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Sevmez, ama sen bu kadar umut beslersen başka bir şey yapar 0 18 Yorumla didakdik 1 yıl Amacım kırıcı olmak değil, ama bu kadar zaafin varken ona karşı koyman pek kolay değil Yorumla Soran 1 yıl Aylarca ilanı aşk edip ikna etti beni Yorumla didakdik 1 yıl Seni kendine bağladıktan sonra da sadece arzuluyorum dedi Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl maalesef çok kötü konuştu hiç sevmediğini söyledi Yorumla didakdik 1 yıl Umarım ayrilmissindir Yorumla Soran 1 yıl Engelledi beni Yorumla Soran 1 yıl Çok üzüldüm Yorumla didakdik 1 yıl Aranızda birşeyler yaşandı mı Yorumla Soran 1 yıl Yakınlaşma mı Yorumla didakdik 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Hayır ben izin vermem Yorumla didakdik 1 yıl Ne güzel, bir şey yaşanmadan gerçek yüzünü göstermiş sana, bence üzülmek yerine mutlu olmalısın Yorumla Soran 1 yıl Insan üzülüyor ama hiç sevilecek yanım yok muydu Yorumla didakdik 1 yıl Sevilecek yanın olmaz olur mu, ama o sevmek gözüyle bakmamis sana, derdi ilk andan beri cinsellik olan biri Yorumla Soran 1 yıl O zaman da bu kadar yalan bu kadar yemin ne bilim insanlar çok tuhaf Yorumla didakdik 1 yıl İstediğini alana kadar onlar için yemin de normal söz vermekte normal. Bak istediğini alamadığı için seni doğrudan engellemiş çünkü amaç belli Yorumla Soran 1 yıl Üzüldü of of Yorumla
Munkesir Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sevmez demiş zaten daha ne desin. Aşık etmek için kendini kullandırtma 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yo kullandırtmam da aylarca ilanı aşk etti evlenmek istediğini söyledi Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Neden böyleleri değer görüyor ki 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yalanla kandırdı ama ilk başta böyle olsa hiç değer verir. miydim Yorumla Board-Tennis 1 yıl İyi bari istediğini vermemişsin Yorumla Soran 1 yıl Vermem ama kalbim de kırıldı Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Reisler de sever hem nasıl sever 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Reis mii Yorumla Oluştur 1 yıl Sevdasını anlatamaz kii Yorumla Soran 1 yıl Ney Yorumla Oluştur 1 yıl Kültürsüz cahilhttps://www.youtube.com/watch?v=sLO0ahKvvY8 Yorumla Soran 1 yıl konuyla ne alakası var bunun Yorumla
tier012 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hahddjjwjsdjekksjfjdldlfkmf yatın uyuyun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sen uyu istersen yavrucum Yorumla tier012 1 yıl Uyucam şimdik 🥱 Yorumla Soran 1 yıl 👋👋 Yorumla
Benüzülmemsenağlaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Onla mı uğraşcan sevmez zaten 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bıraktım gitti Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok yaa niyeti belli yapar gider 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. aynen kör kütük aşık olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Olmaz peki Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sevmez miker 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Doğru Yorumla Engin28 1 yıl Kolla g. ti Yorumla Soran 1 yıl bir şey yapamaz onu kolluyorum da kalbimi kollayamadım Yorumla Engin28 1 yıl Boş yere kendine aşık etmeye çalışma Yorumla Soran 1 yıl Hayır öyle olduğunu iddia etti aylarca Yorumla Engin28 1 yıl O saplayana kadar Yorumla Soran 1 yıl Allah ıslah etsin erkekleri Yorumla
Suleyman48 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Sevmezz arzu sadece 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yalan yeminler o sözler hep bunun içinmiydi Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Fb olur o 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Aylarca ilanı aşk etti evlilik planlıyorduk geçen böyle bir itirafta bulundu ve o dediğinden olmamızı istedi. Yeni sevgili değildik biz Yorumla Herosell 1 yıl Peki bu süreçte hiç buluşmuş muydunuz Yorumla Soran 1 yıl Birkaç kere evet Yorumla Herosell 1 yıl İlkin mi neden peki fb olmayı kabul ettin Yorumla Soran 1 yıl Hayır yanlış anladın galiba Yorumla Soran 1 yıl Hiç yakınlaşmadık Yorumla Herosell 1 yıl Heeee Yorumla Soran 1 yıl Ilanı aşk edip evlenmek istiyorum dedi. Ben kabul ettim sevgili olduk baya zaman geçti geçen gün bana bu itirafta bulundu ve FB olalım dedi tabiki kabul etmedim üzüldüm Yorumla Herosell 1 yıl Beyinsiz mi o Yorumla Soran 1 yıl Kalpsiz olduğu kesin de Yorumla Herosell 1 yıl Yaşlar kac Yorumla Soran 1 yıl 27- 28 Yorumla Herosell 1 yıl Seni fb görür Yorumla Soran 1 yıl Tartıştık engelledi zaten Yorumla Herosell 1 yıl İyi de mal mı o Sen zaten ne güzel sevgili olmayı kabul etmişsin Yorumla Soran 1 yıl Evet üstelik sürekli merhamet ve sevgi de gösterdim Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. mümkün değil 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sadece kullanır atar 0 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Sevmez 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sevmez, ama sen bu kadar umut beslersen başka bir şey yapar
Amacım kırıcı olmak değil, ama bu kadar zaafin varken ona karşı koyman pek kolay değil
Aylarca ilanı aşk edip ikna etti beni
Seni kendine bağladıktan sonra da sadece arzuluyorum dedi
Evet
maalesef çok kötü konuştu hiç sevmediğini söyledi
Umarım ayrilmissindir
Engelledi beni
Çok üzüldüm
Aranızda birşeyler yaşandı mı
Yakınlaşma mı
Evet
Hayır ben izin vermem
Ne güzel, bir şey yaşanmadan gerçek yüzünü göstermiş sana, bence üzülmek yerine mutlu olmalısın
Insan üzülüyor ama hiç sevilecek yanım yok muydu
Sevilecek yanın olmaz olur mu, ama o sevmek gözüyle bakmamis sana, derdi ilk andan beri cinsellik olan biri
O zaman da bu kadar yalan bu kadar yemin ne bilim insanlar çok tuhaf
İstediğini alana kadar onlar için yemin de normal söz vermekte normal. Bak istediğini alamadığı için seni doğrudan engellemiş çünkü amaç belli
Üzüldü of of
Sevmez demiş zaten daha ne desin. Aşık etmek için kendini kullandırtma
Yo kullandırtmam da aylarca ilanı aşk etti evlenmek istediğini söyledi
Neden böyleleri değer görüyor ki
Yalanla kandırdı ama ilk başta böyle olsa hiç değer verir. miydim
İyi bari istediğini vermemişsin
Vermem ama kalbim de kırıldı
Reisler de sever hem nasıl sever
Reis mii
Sevdasını anlatamaz kii
Ney
Kültürsüz cahil
https://www.youtube.com/watch?v=sLO0ahKvvY8
konuyla ne alakası var bunun
Hahddjjwjsdjekksjfjdldlfkmf yatın uyuyun
Sen uyu istersen yavrucum
Uyucam şimdik 🥱
👋👋
Onla mı uğraşcan sevmez zaten
Bıraktım gitti
Yok yaa niyeti belli yapar gider
aynen kör kütük aşık olur
Olmaz peki
Sevmez işini görür bırakır
Sevmez miker
Doğru
Kolla g. ti
bir şey yapamaz onu kolluyorum da kalbimi kollayamadım
Boş yere kendine aşık etmeye çalışma
Hayır öyle olduğunu iddia etti aylarca
O saplayana kadar
Allah ıslah etsin erkekleri
Sevmezz arzu sadece
Yalan yeminler o sözler hep bunun içinmiydi
Fb olur o
Aylarca ilanı aşk etti evlilik planlıyorduk geçen böyle bir itirafta bulundu ve o dediğinden olmamızı istedi. Yeni sevgili değildik biz
Peki bu süreçte hiç buluşmuş muydunuz
Birkaç kere evet
İlkin mi neden peki fb olmayı kabul ettin
Hayır yanlış anladın galiba
Hiç yakınlaşmadık
Heeee
Ilanı aşk edip evlenmek istiyorum dedi. Ben kabul ettim sevgili olduk baya zaman geçti geçen gün bana bu itirafta bulundu ve FB olalım dedi tabiki kabul etmedim üzüldüm
Beyinsiz mi o
Kalpsiz olduğu kesin de
Yaşlar kac
27- 28
Seni fb görür
Tartıştık engelledi zaten
İyi de mal mı o Sen zaten ne güzel sevgili olmayı kabul etmişsin
Evet üstelik sürekli merhamet ve sevgi de gösterdim
Hayır
Belki:dddd
Sevebilir
Hayır bence