Cinsel Yaşam Kocamla uzun zamandır ilişkiye giriyoruz ama dün canım çok yandı. Neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Sanki bekaretim yeni bozuluyormuş gibi bir acıydı sebebi nedir Güncellemeler1 yıl Önsevişme yeterliydi arkadaşlar Kocamla uzun zamandır ilişkiye giriyoruz ama dün canım çok yandı. Neden? Cevapla İlişki Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Pozisyondan kaynaklıdır ve fizyolojin henüz sekse hazır değildir, yırtılma gibi bir his olur içine girdiğinde 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet aynısı oldu ve hani pozisyonda çok değişik değildi daha 1 hafta öncesinden girmiştim ilişkiye ozaman meden olmadı Yorumla busegmss 1 yıl Vücudun hazır değilmiş işte, 10 dakika daha sevişseydiniz okeydin. Yorumla Soran 1 yıl Hmm olabilir teşekkür ederim bi sıkıntı çıkmasından korktumda Yorumla busegmss 1 yıl Rica ettim, sorun çıkmaz Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sulardan kuru kuru ve sert soktukları öyle olur 0 0 Yorumla
BİMersa Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 81% 1 yıl yeterince ıslanmamış olabilirsin ya da kendini kasmış olabilirsin 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. fazla anandıysa olabilir daha sonra ki ilişkilerde devam ederse 1 jinekoloğa görünürsünüz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Kaç sene evli olursan ol Bir ay ya da 2 ay ilişkiye girmezsen Rahim kendi kendine daraltıyor zaten daraldığı için zaten acı ve o şekilde hissetmişsin 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kuruluk akla geliyor artı sert yapmış olabilir 0 0 Yorumla
Emre0308 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Eşininkinin sertliğinden olabilir senin yeterince ön şevişmeden kaynaklı ıslanmadığından olabilir çok mu kuru kuru yaptınız ya da kendini mi kastın 0 0 Yorumla
zui777 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl ıslanmanı beklememiştir eşin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ön sevişmemiiz uzun sürüyor hemen ilişkiye girmeyiz Yorumla zui777 1 yıl biraz da uzun sürmeliymiş Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Psikolojik... Seks yapmayı öğrenememisisn halaaa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kes Yorumla Sundaddy 1 yıl Aşkım bence sen kes... Egonu yere bırak ve öğrenmeye başla... Bu işin inadı egosu olmaz... Kezbanlik yapma lütfen 😘 Yorumla
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sertlikten ya da seni tam hazırlamamaktandır 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sanmam ya öylr olsa diğer ilişkilerimde sıkıntı çıkardı Yorumla осамеонтт 1 yıl Belki o yüzdendir demiştim, haklısın sen de Yorumla
nisanlıyım6368 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeterince ıslaklık oluşmamıştır 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sanmam Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl Ne kadar sürdü ön sevişme ne yaptı Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bazen iç de sivilce çıkıyor olabilir ondandır 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hmm ondanmı ki acaba Yorumla Kmlparistanbul 1 yıl Olabilir :) Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İzun suredir sessiz kaldigin icindir 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Hayır 1 hafta öncesinde bir şey yoktu Yorumla Uluocakerem 1 yıl Ne ksdardir iliskin olmaso esinle Yorumla Soran 1 yıl 1 hafta. Yorumla Uluocakerem 1 yıl Bence bir sorun vardir ben cok yzun anladim Yorumla Soran 1 yıl Hayır işte ondan sordum Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Enfeksiyon olabilir mi? 0 0 Yorumla
Aras-Alpsoy Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl İdrar yolu enfeksiyonu oldun mu daha önce? 0 0 Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Kanka nerden ilelim biz senin minin bekçisi miyiz 0 0 Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sert olmuştur 4 8 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Penisi büyük mü Yorumla Soran 1 yıl Evet çok büyük ama öncedende ilişki yaşadığımız için alışkındım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şanslısın biliyorsun dimi benim eşim de öyle aslında zevk veren bu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani ikimiz de şanslıyız ahahaha😂 Yorumla Soran 1 yıl Şanslılık meselesi değilde dün baya canım acıdı ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bazen benim de yanıyor kaç yıllık evlisin Yorumla Soran 1 yıl 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkek değilim bende senin gibi evliyim merak etme ahahahah Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sert girmistir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Pozisyondan kaynaklıdır ve fizyolojin henüz sekse hazır değildir, yırtılma gibi bir his olur içine girdiğinde
Evet aynısı oldu ve hani pozisyonda çok değişik değildi daha 1 hafta öncesinden girmiştim ilişkiye ozaman meden olmadı
Vücudun hazır değilmiş işte, 10 dakika daha sevişseydiniz okeydin.
Hmm olabilir teşekkür ederim bi sıkıntı çıkmasından korktumda
Rica ettim, sorun çıkmaz
Sulardan kuru kuru ve sert soktukları öyle olur
yeterince ıslanmamış olabilirsin ya da kendini kasmış olabilirsin
fazla anandıysa olabilir daha sonra ki ilişkilerde devam ederse 1 jinekoloğa görünürsünüz
Kaç sene evli olursan ol Bir ay ya da 2 ay ilişkiye girmezsen Rahim kendi kendine daraltıyor zaten daraldığı için zaten acı ve o şekilde hissetmişsin
Kuruluk akla geliyor artı sert yapmış olabilir
Eşininkinin sertliğinden olabilir senin yeterince ön şevişmeden kaynaklı ıslanmadığından olabilir çok mu kuru kuru yaptınız ya da kendini mi kastın
ıslanmanı beklememiştir eşin
Ön sevişmemiiz uzun sürüyor hemen ilişkiye girmeyiz
biraz da uzun sürmeliymiş
Psikolojik... Seks yapmayı öğrenememisisn halaaa
Kes
Aşkım bence sen kes... Egonu yere bırak ve öğrenmeye başla... Bu işin inadı egosu olmaz... Kezbanlik yapma lütfen 😘
Sertlikten ya da seni tam hazırlamamaktandır
Sanmam ya öylr olsa diğer ilişkilerimde sıkıntı çıkardı
Belki o yüzdendir demiştim, haklısın sen de
Yeterince ıslaklık oluşmamıştır
Sanmam
Ne kadar sürdü ön sevişme ne yaptı
Bazen iç de sivilce çıkıyor olabilir ondandır
Hmm ondanmı ki acaba
Olabilir :)
İzun suredir sessiz kaldigin icindir
Hayır 1 hafta öncesinde bir şey yoktu
Ne ksdardir iliskin olmaso esinle
1 hafta.
Bence bir sorun vardir ben cok yzun anladim
Hayır işte ondan sordum
Enfeksiyon olabilir mi?
İdrar yolu enfeksiyonu oldun mu daha önce?
Kanka nerden ilelim biz senin minin bekçisi miyiz
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir
Yeterli ıslaklık olmadıysa ondan olur
Yeterince sulanmmamiş
Gayet iyisiniz fantezi geliştirin
Sert olmuştur
Penisi büyük mü
Evet çok büyük ama öncedende ilişki yaşadığımız için alışkındım
Şanslısın biliyorsun dimi benim eşim de öyle aslında zevk veren bu
Yani ikimiz de şanslıyız ahahaha😂
Şanslılık meselesi değilde dün baya canım acıdı ya
Bazen benim de yanıyor kaç yıllık evlisin