Cinsel Yaşam Evlendiğiniz ilk gece o iş oldu mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Evlendiğiniz gün o iş hemen oldumu yoksa bekledinizmi? Evlendiğiniz ilk gece o iş oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl After party yapmıştık sabah 5te eve gitmiştik öğlene kadar içimden çıkmadı desem yeridir hem de alkollüydük o gün hamile kaldım 3 1 Yorumla Met9316 1 yıl İlk miydi ikinizin de Yorumla
MK2434 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Evli değilim Ama bugüne kadar 6 kişiyle beraber oldum 0 0 Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. o iş olması için evlenmek mi gerekiyor yuhh artık 0 0 Yorumla
Hercules1234 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Ben evli değilim ama evlenirsem ilk gece sabah 6 da filan uyuruz gibi geliyor bence ilk gece böyle olmalı 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evlenmeden yaptim karsi degilim 2 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Evlenince o ilk gecede muhakkak oluyor 0 0 Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Bir tane mantıklı yorum ve adam akıllı cevap yok 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oldu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evli değilim ama çok yaptık 2 22 Yorumla Board-Tennis 1 yıl Umarım ilerde pişman olmazsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pişman olacağımı düşünmüyorum Yorumla Board-Tennis 1 yıl Yani ilerde ciddi ilişkin olursa veya eşin bakire olmayışını sorun ederse. ? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilemiyorum ama piyasada bakir erkek de çok nadir ilk kendilerine baksınlar derim Yorumla Board-Tennis 1 yıl İstiyorlar evet ama sizlerde bi izin vermeseniz yargılamıyorum ama pişman olan çok görüyorum ama sen kafada bitirmişsin belli ki ama ilkler güzel olmazmıydı bekleseydin de Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim ilkim oysa ben de onun ilki olmalıyım. Ama öyle bir erkek yok işte sorun orada Yorumla Board-Tennis 1 yıl Nasıl yok ya nasıl yok bekledin mi ki sabırla bak sende yaşadın işte birer birer ekliyoruz Yorumla Board-Tennis 1 yıl Eksiliyoruz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herkes yalan konuşuyor beklesem bile kesin benim şansıma yalancı biri gelirdi dürüst olmak yaptım diyebilmek daha önemli bence Yorumla Board-Tennis 1 yıl Şahsen eşim yapmamış biri olursa eğer karşısına rahatlıkla çıkar gözlerine rahatlıkla bakabilirim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani yapanın yüzüne bile bakmazsın Yorumla Board-Tennis 1 yıl Peki ya şimdi aşık olduğunuz adam şimdi sana bakmaz ise önceden yaptığın anlık bir zevk için hayatının aşkından oldun belkide? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanmıyorum böyle düşünen zaten hayatımın aşkı olamaz bence Yorumla Board-Tennis 1 yıl Hiç anlaşamıcaz senle😅hayırlısı olsun. Ne diyim 😶🌫️🫠 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahahah oldu artık değiştirilecek bir şey yok Yorumla Board-Tennis 1 yıl Yani olan oldu ama pişman olmadığına sevindim diğer kızların aksine bu arada eğer müsade varsa merak ettiklerimi sorma şansım var mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne sorcaksınki soracağına göre değişir Yorumla Board-Tennis 1 yıl Fb gs maçı ne olur diye sormayacağım tabi ki😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eee yani Yorumla Board-Tennis 1 yıl Konuyla alakalı şeyler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam aşırıya kaçmayacaksan sor gitsin Yorumla Board-Tennis 1 yıl O zaman hiç sormayayım rahatsız etmek istemem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
After party yapmıştık sabah 5te eve gitmiştik öğlene kadar içimden çıkmadı desem yeridir hem de alkollüydük o gün hamile kaldım
İlk miydi ikinizin de
Evli değilim
Ama bugüne kadar 6 kişiyle beraber oldum
o iş olması için evlenmek mi gerekiyor yuhh artık
Ben evli değilim ama evlenirsem ilk gece sabah 6 da filan uyuruz gibi geliyor bence ilk gece böyle olmalı
Evlenmeden yaptim karsi degilim
Evlenince o ilk gecede muhakkak oluyor
Bir tane mantıklı yorum ve adam akıllı cevap yok
Parti yaptık sabaha kadar
Bende merak ediyorum dinlemek isterin
Umarım bir gün olur
Oldu
O is icin evlenmem
Evlenmeden önce oldu
Evet olmuştugu
Evli değilim ama çok yaptık
Umarım ilerde pişman olmazsın
Pişman olacağımı düşünmüyorum
Yani ilerde ciddi ilişkin olursa veya eşin bakire olmayışını sorun ederse. ?
Bilemiyorum ama piyasada bakir erkek de çok nadir ilk kendilerine baksınlar derim
İstiyorlar evet ama sizlerde bi izin vermeseniz yargılamıyorum ama pişman olan çok görüyorum ama sen kafada bitirmişsin belli ki ama ilkler güzel olmazmıydı bekleseydin de
Benim ilkim oysa ben de onun ilki olmalıyım. Ama öyle bir erkek yok işte sorun orada
Nasıl yok ya nasıl yok bekledin mi ki sabırla bak sende yaşadın işte birer birer ekliyoruz
Eksiliyoruz
Herkes yalan konuşuyor beklesem bile kesin benim şansıma yalancı biri gelirdi dürüst olmak yaptım diyebilmek daha önemli bence
Şahsen eşim yapmamış biri olursa eğer karşısına rahatlıkla çıkar gözlerine rahatlıkla bakabilirim
Yani yapanın yüzüne bile bakmazsın
Peki ya şimdi aşık olduğunuz adam şimdi sana bakmaz ise önceden yaptığın anlık bir zevk için hayatının aşkından oldun belkide?
Sanmıyorum böyle düşünen zaten hayatımın aşkı olamaz bence
Hiç anlaşamıcaz senle😅hayırlısı olsun. Ne diyim 😶🌫️🫠
Hahahah oldu artık değiştirilecek bir şey yok
Yani olan oldu ama pişman olmadığına sevindim diğer kızların aksine bu arada eğer müsade varsa merak ettiklerimi sorma şansım var mı
Ne sorcaksınki soracağına göre değişir
Fb gs maçı ne olur diye sormayacağım tabi ki😅
Eee yani
Konuyla alakalı şeyler
Tamam aşırıya kaçmayacaksan sor gitsin
O zaman hiç sormayayım rahatsız etmek istemem
mecbur 3 gün bekledim
Oldu
Oldu
Öğlene kadar içinden cikarmazdim
Sence olmalı mı