Sorum evlilere cevap lütfen
evliliğinizin ilk akşamı nasıl geçti? uyumayı tercih edenler olmuşmudur :D
evliliğinizin ilk akşamı nasıl geçti? uyumayı tercih edenler olmuşmudur :D
bilmiyorum bende mi sorun var ancak ben bu gerdek gecesine karşıyım arkadaş.Evlendiğin ve hayatında max seviyede mutlu olduğun bir gecedesin mum ışığında kadeh tokuşturmak varken niye ortalık kan gölüne dönsünki.Zaten kadınlar bu durumdan korkarken böyle bir birleşmeden erkek kısmının zevk beklemesi nasıldır aklım ermiyor.Yani ne acelesi var kaçmıyorki.Tamam bekaret takıntısı var ise yinede haklı ama ne bileyim ya tuhaf geliyor..Karşımda çekingen bir dişi varken ürkek ürkek bana bakarken bunu yapamam ben kıyamam
şaka bir yana hakkını vermek lazım bence... ağlar yoksa :)
:D
Cevap
8Cevap
Düğünün yorgunluğu gelin saçını açabilmek duş falan derken sarılıp uyumuştuk :) birazda korkuyordum o yuzden 4.gün ilişkiye girdik
Yatıp zıbardık vallah :) sabaha doğru herif uyandırdı :)
düşünmek istemiyorum. Hatırlarsam eşime aşık olduğum halde o korkuyla şu an evlenmezdim:)
bana anlatırmısn :D özelden 2 sn çıksam :D mrk etm
hayal kırıklığı derken?
ne oldu merak ettimşimdi
çok korkmuştum.
ee anlayışlı olmdımı? ağladınmı
o anlayışlıydı da ben korktum. Birde sevmeseydim bilemiyorum yani.
ilk gece otele gttikten sonra duş alıp dinlendik biraz sonra seviştik.zaten rahattık birbirimize karşı utanma sıkılma olmadı.yalnız tam olarak birlşmeyi ancak 1 hafta sonra yaşayabildik
duş berabermi?
evet birlikte aldık duşu.masajlı jakuzı vardı zaten alkollü içeceklerimizi de banyoda içtik köpüklerin içinde
Neden öyle olduki bir hafta sonra yani
Biz yogun gectigi icin hemen uyuyup dinlendik, 1 gün sonra balayina ciktigimizda gerdege girmistik
batak oynayanlar varmış ... playstation da oynaya bilriisniz ... soruya bak :))
:D:D:D asdfghjkjhgf
ilk akşamımız yolda geçti :D
:D 2 nci de olmuştur hrl bişeyleR:d
:D
ilk gece uyumak olmaz ki
e karşı taraf istemiyosa
yo:D
Evet, yorgunluktan uyumuştuk. Ertesi güne bıraktık
çok sarhoştum :)))
hatırlamıyomusun :D
zor günler zor D:
biz tavla oynadık