Çok seviyordum ama beni yine eski sevgilisiyle aldattı ve barıştılar. herşeyini de karşılıyordum. Hep ona bakıyormuş şaka gibi. O kız yüzünden kavga edip ayrıldık ve ona gitti. Çok zoruma gidiyor onu seviyor mu sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılçok yazık gerçekten 😔 böyle heba olacaksanız vermeyin ya. normal şartlarda exine dönmesi daha az üzerdi muhtemelen ama cinsellik yaşanınca daha çok üzülüyor insan bence
26 Yorumla
Soran1 yılOnu unutmak için resmen benimle olmuş ve onu bana koruyup ona döndü. Kızın onu bir kere araması yetti bizim ayrılmamız için
Cevap sahibi1 yılahını aldı ya o mutlu olamaz, böyle oradan oraya savrulur karaktersiz herif
Soran1 yılEvlenirlerse çok üzülürüm. O kadar zayıfladım ki dünyam karardı
Cevap sahibi1 yılillaki biriyle evlenecek, senin önüne bakman lazım. biraz zaman sadece lütfen kendini yıpratma
Soran1 yılOnu seviyor mu sence
Cevap sahibi1 yılevet canım benim muhtemelen çok seviyor ki düşünmeden gurursuz gibi ona dönmüş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı. Seni sevmeyeni sen neden seviyorsun. Koy gotuene gitsin. Herşeyini verirsen geride bişey kalmaz. O senden seni istemiş sende vermişsin. Aşk isteseydin aşk verirdi. Burada kim suçlu
022 Yorumla
Soran1 yılBen beni seviyor zannediyordum ve çok aşıktım. O kız yüzünden kavga edip ayrılmıştık. Ve bana o kızı savundu. Benden önce de onlarda yaşıyorlardı o kız çok mu masum sanki
Soran1 yılAma neden benimle aylarca birlikte oldu o halde 😔
Soran1 yılO kızı sevse bana nasıl dokundu o zaman insan sadece ihtiyaç için dokunur mu
Soran1 yılBrn 25 o 28
Soran1 yılO kızlada ortak arkadaşları tanıştırmış. Başta takılmalık bakarım demiş. Birlikte olunca duygu beslemişler kız falan çok aşık olmuş
Soran1 yılNeden unutamıyor onu anlayamıyorum sekse bu kadar değersiz bakan adam 2,5 yıldır niye hep bu kadına gidiyor? Yediremiyorum yaptığını
Soran1 yılİhtiyaç gibi bakan biriydi. Sürekli ona dönüp şefkat duymasını yediemiyorum
Soran1 yılManeviyat duygusu mu hissediyor acaba ona
Soran1 yılAyşe’ye Fatma’ya gitseydi o halde onun yüzünden ayrıldık zaten niye ona gidiyor
Soran1 yıl1 yıl
Soran1 yılİlki ben değilim ki 28 yaşında bende bakire değildim zaten
İşte kendinize bir çizgi belirlemezseniz, kendinizden taviz verirseniz ilk vazgecilen siz olursunuz bunu umarım anlamissindir
00 YorumlaYeterince veremedin böyledir ne verirsen fazlasını isterler üzüldüm sana
01 Yorumla
Soran1 yılSeviyor mu onu sence kızı? kız çok mu masum sanki hep ilişkimize salça oldu onun yüzünden bitti zaten. Bide geldi cocuk kızı korudu bana senden şerefli kimsin ki öyle konuşuyorsun dedi. O kızlada yatıyorlardı benden önce kız cokmu masum sank
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkekler kolay elde ettikleri kızlara koyarlar gösterip vermeyeceksiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılseni kullanıp attı sen ciddi bir ilişki yap ben talibim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen elinden geleni yapmışsın ama o gitmeyi tercih etmiş. Yapacak bişey yok, kendi çizginden devam etmelisin, sen yine kendi bildiğin doğrulardan devam et. Değişmeye kalkışma, yorulursun.
00 YorumlaHer istediğini yapmana rağmen ona gittiyse onu seviyordur tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen artık bakire değilsin seninle kimse evlenmez ki
04 Yorumla
Soran1 yılDeğildim ki zaten ondan önce de
Cevap sahibi1 yılKimse evlenmez ki seninle niye mızmızlaniyon o zaman
Soran1 yılAma onlarda yaşıyorlarmış eskiden yine de ona gitti😔
Cevap sahibi1 yılSana diyorum ki seni kimse istemez
Gizli Üye(36-45)1 yılSorun her şeyini karşılamak değil. Bir insanın isteği olmak.
017 Yorumla
Soran1 yılOnlarda yaşıyormuş bizim ilişkimizden önce. Seviyor mu sizce onu
Cevap sahibi1 yılSevmiş ve seviyor hala
Soran1 yılO kızı sevse bana nasıl dokundu o zaman insan sadece ihtiyaç için dokunur mu
Cevap sahibi1 yılDokunur tabiki. İnsan ihtiyaç için kendi kendine dokunuyor da bir başkasını bulunca mı dokunmayacak
Soran1 yılDoğru söze ne denir
Cevap sahibi1 yılUmarım sen de kendi doğrunu bulursun
Soran1 yılNiye onu unutamıyor? Normalde hep tek gecelik takılan birisiydi
Cevap sahibi1 yılKendin söyledin işte. Tek gecelik takılan birisi. Belki sana senin boşluğun olduğu bir an geldi ve sende etkisi kaldı. Oysa bunu yapacak çok kişi var ve bunun devamlılığını yapacak çok kişi de var
Cevap sahibi1 yılKısacası o da o kadında kendini bulmuş demek ki
Soran1 yılAma o niye kıza takıldı kaldı😔 kızın sevgisini mi sevdi cinselliğini mi? Cinsellik yaşamak istese onca zaman yaşadı unutmazmıydı
Cevap sahibi1 yılBazen sadece cinsellik yeterli olsa mastürbasyon yaparken de yeterdi bize. Demek ki o kızda kopamadığı bir şey olmuş. Bazen ya it gibi olup peşinden gideriz ya da kedi olup it gibi peşimizden gidenden kaçarız
Soran1 yılManeviyat duygusu mu hissediyor acaba ona
Cevap sahibi1 yılBunu bilemeyiz. Belki öyle belki başka bir duygu belki tüm duygular onda şekil buluyor
Soran1 yılEvlenirler mi sence
Cevap sahibi1 yılBence sen herkese aynı cevapları vermeyi bırak. Derdin bir tane olsun. Umarım evlenir
Soran1 yılNiye umarım evlenir dedin
Cevap sahibi1 yılİyi sabahlar sana
- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
1 yılSeni tampon olarak kullanmış ve hiç bir zaman sevmemiş maalesef
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Demek seninle sadece cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için sevgili olmuş
06 Yorumla
Soran1 yılOnlarda yaşıyormuş benden önce yine de ona gitti ama. Onu mu seviyor sence
Soran1 yılPişman olur mu
Soran1 yılBenimle onu unutmak için mi oldu şimdi bu
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDemek ki iyi veremiyor musun veremiyor şekerim 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Herseyi vermekte yetmiyor demekki
04 Yorumla
Soran1 yılSeviyor mu onu sence kızı? kız çok mu masum sanki hep ilişkimize salça oldu onun yüzünden bitti zaten. Bide geldi cocuk kızı korudu bana senden şerefli kimsin ki öyle konuşuyorsun dedi. O kızlada yatıyorlardı benden önce kız cokmu masum sank
Soran1 yılOnu severken nasıl bana dokundu insan öylesine dokunur mu hiç
1 yılYok artık ya umarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
1 yılHer istediğini verdiğin için gitmis
00 Yorumla erkeklerin deccalliği beni benden alıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMeyve veren ağaç taşlanır
01 Yorumla
Soran1 yılSeviyor mu onu sence kızı? kız çok mu masum sanki hep ilişkimize salça oldu onun yüzünden bitti zaten. Bide geldi cocuk kızı korudu bana senden şerefli o kız kimsin ki öyle konuşuyorsun dedi. O kızlada yatıyorlardı benden önce kız cokmu masum sanki
Gizli Üye(25-29)1 yılHer istediğini vermicen işte hiç ortaniz yok
02 Yorumla
Soran1 yılSeviyor mu onu sence kızı? kız çok mu masum sanki hep ilişkimize salça oldu onun yüzünden bitti zaten. Bide geldi cocuk kızı korudu bana senden şerefli kimsin ki öyle konuşuyorsun dedi. O kızlada yatıyorlardı benden önce kız cokmu masum sanki
Cevap sahibi1 yılBune saçma olay nereye düştün sen
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni kullanmış 🤣🤣🤣
04 Yorumla
Soran1 yılSeviyor mu onu sence kız çok mu masum sanki hep ilişkimize salça oldu onun yüzünden bitti zaten. Bide geldi cocuk kızı korudu bana senden şerefli kimsin ki öyle konuşuyorsun dedi. O kızlada yatıyorlardı benden önce kız cokmu masum sanki
Cevap sahibi1 yılOlan sana olmuş yazık. Öyle hemen altına yatarsan seni basit görür tabi
Soran1 yılO istedi ama
Cevap sahibi1 yılÜmidini kes ondan basit olmayı bırak
Gizli Üye(36-45)1 yılne kadar zaman birlikte oldunuz
011 Yorumla
Cevap sahibi1 yıldemek ki mesele cinsellik değil sevgiymiş
Soran1 yılOnlarda yaşıyorlarmış bizden önce. Seviyormu sence onu
Cevap sahibi1 yılsiz ne kadar süre çıktınız
Cevap sahibi1 yılzor galiba seninle konuşmak
Soran1 yıl10 ay
Cevap sahibi1 yılbence bir erkek sevmedigi bir kadınla on ay birlikte olmaz
Soran1 yılCinsellik için olurmuş demek ki:) bi insan hiç çiçek almaz mı o kadar kırgınım ki o kıza almış hep biyere gidelim dediğimde hep hiç bişeyim yapasım yok diyordu şimdi anladım…
Soran1 yılArkadaşım tanıştırdı bilseydim çöp gibi atacağını asla muhattap olmazdım…
Cevap sahibi1 yılilkin miydi
Soran1 yılHayır değildi
Cevap sahibi1 yıluyudun mu
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Normal genelde oyle. yaparlar
02 Yorumla
Soran1 yılOnu seviyor sence😔
Gizli Üye(25-29)1 yılboş ver onu bak burada bizler varız
00 YorumlaHerseyini verirsen böyle olur ne sandın
01 Yorumla
Soran1 yılOnu mu seviyor sence
1 yılSenin gibi kadınım olsun isterdim
00 Yorumla
1 yılDemek ki başka şeyler de var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİyi bokmyemişin
00 YorumlaNankör kedi 🐈 😘
03 Yorumla
Dertmi lan bu
02 Yorumla
Soran1 yılÜzüldüm
Gizli Üye(30-35)1 yılbippp verdinmi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilime cinsel her istediğini verdiğim halde eski sevgilisine gitti. Neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat