Eski sevgilimle ayrılalı 2 ay oldu, eski sevgilisini cinsellik için kullandı. Neden böyle?

Eski sevgilimle ayrılalı 2 ay oldu olucak. 2 hafta önceye kadar yazıyordu ilk ayrıldığımız günden beri sonra eski sevgilisi ile barıştı kızı cinsellik olarak kullandı 2 hafta kadar geri bıraktı. Bı kaç gündür yine yazmaya başladı dün gece ben dışardaydım oda arkadaşları ile içiyordu storysinde gördüm fakeden. Sonra gece bana yazdı nedenn ah be kızım be felanlar yazdı sabah cevap verdim tersledim ne diyosun yine diye engel at dedi bana bos bos canım sıkıldıkça yazma defol git dedim engel at lütfen görmek istemiyorum yazdı bende silersen görmezsin zaten psikolojin mi bozuk senin dedim. Kahkül kestirmistim pp resmime çok tatlı olmus tam istediğim tam düşündüğüm gibi tam benlik olmussun sen 🤤 dedi sen kimsin ya benim sabah sabah midemi bulandırma isine bak biraz saygıya gurura davet ediyorum seni dedİm ses kaydı gonderdi küfretti madem geçen gece neden yazdığımda güldün felan dedi sonra bilmem neye koyarım belanı şey yaparım hadi kalk git lan diye bağırmış bu m. alin derdi ne yaa
Eski sevgilimle ayrılalı 2 ay oldu, eski sevgilisini cinsellik için kullandı. Neden böyle?