Cinsel Yaşam Bir erkeğin az sertleşmesi gibi durum mümkün mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 bana az sertleştirdin dedi hafif kalkmış yani yalan mı gerçek mi Güncellemeler1 yıl yani göğüslerimi ellediğim attım ama giyiniktim giyinikt olduğun için az erekte oldum ama oldum dedi Bir erkeğin az sertleşmesi gibi durum mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Kriptolog Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Seni neden suçluyor ki 😂😂Senden kaynaklı değil o beceriksizHatta ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını böyle kaldıramayıp kadınını tatmın edemeyerek ödeyecekler 0 0 Yorumla
1Delikanlı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Hemzemin geçit direği değil bu ya tam kalksın ya tam insin. Olur tabi heyecan durumuna göre kademeli iner de çıkar da. 0 0 Yorumla
Kelimelerin-Efendisi Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Kendisinde bir sorun var ve sebebini sana yüklemeye çalışmış. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl hayır bir gün fazla yükseldiğinde bana atmıştı ve aşırı büyük ve kalkıktı Yorumla
HardFB92 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yalan tabi kalkmamis aleti elemanin sana suc atiyor 0 0 Yorumla
sk_34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Kalkmış inmiş. Neden açmadın? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl nude atmayı sevmiyorum Yorumla sk_34 1 yıl Boşaltsaydın çocuğu yahu Yorumla
Gabriel_Pasternak Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Rafadan seviyorum deseydin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl nasıl Yorumla Gabriel_Pasternak 1 yıl Az pişmiş Yorumla
ghostvari Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Benim bugün 2 kız libidomu öldürdü yani mümkün 1 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Tamamen kalkmiyordur yalan söylüyordur 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olabilir ama senle alakası yok 0 0 Yorumla
platonik555 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 1 yıl Mümkün şu an ben de oyleyim 1 13 Yorumla Adana_Bay_Karizma 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl foto attı giyinik şekilde sertleşmiş az ama asıl uzunluğunu görmüştüm o kadar değildi Yorumla platonik555 1 yıl Fake atmis Yorumla Soran 1 yıl nasıl yani Yorumla Adana_Bay_Karizma 1 yıl sahte yani Yorumla Soran 1 yıl @Adana_Bay_Karizma sahte foto mu atmış kalktığının Yorumla Adana_Bay_Karizma 1 yıl yorumcunun fikri o Yorumla Soran 1 yıl @Adana_Bay_Karizma neden sahte p,, nisini atsın deli mi Yorumla Adana_Bay_Karizma 1 yıl onu ben demedim şekerim, adam fake dedi, ben fakenin anlamını dedim Yorumla Soran 1 yıl @Adana_Bay_Karizma peki öyle bir şey mümkün mü normalde sertleştiğinde daha uzun ve büyüktü az erekte olduğu zaman az kalkması mümkün mü Yorumla Adana_Bay_Karizma 1 yıl evet mümkün biraz oynayınca ama tam zevke gelmeyince yarım serleşme olabilir , ulaşabilsem sana örnek gösterirdim Yorumla Soran 1 yıl @Adana_Bay_Karizma yani giyinik şekilde attığım için erekte oldu ama aşırı olmadı anladım şimdi benim ilk deneyimim bu tarz o yüzden bilmiyorum çok özür dilerim Yorumla Adana_Bay_Karizma 1 yıl evet birazcık azdırmışsın Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hyr kalkarsa tam kalkar bence 1 1 Yorumla Psikoatbirerkek 1 yıl 😁yarımı olmaz Yorumla
Adana_Bay_Karizma Takip Et Xper 6 Yaş: 39 1 yıl az olur neden olmasın, çok almadıysa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl nasıl çok almadıysa neyi Yorumla Adana_Bay_Karizma 1 yıl azmadıysa yani Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Doğru 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Gerçektir 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet knk 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yalan ae 0 2 Yorumla Soran 1 yıl hayır giyinik şekilde kendimi ellediğim göğüslerimi attım giyinik olduğun için hafif erekte oldum dedi attı normalde dava büyüktü fazla olduğu zaman Yorumla respectemir 1 yıl Bana niye özelini anlatıyorsun hey yarabbim bir gidin ya Yorumla
pikachu1010 Takip Et Xper 6 Yaş: 125 1 yıl Sorumludur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl nası yani Yorumla pikachu1010 1 yıl Sorunlu demek istedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Seni neden suçluyor ki 😂😂
Senden kaynaklı değil o beceriksiz
Hatta ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını böyle kaldıramayıp kadınını tatmın edemeyerek ödeyecekler
Hemzemin geçit direği değil bu ya tam kalksın ya tam insin. Olur tabi heyecan durumuna göre kademeli iner de çıkar da.
Kendisinde bir sorun var ve sebebini sana yüklemeye çalışmış.
hayır bir gün fazla yükseldiğinde bana atmıştı ve aşırı büyük ve kalkıktı
Yalan tabi kalkmamis aleti elemanin sana suc atiyor
Kalkmış inmiş. Neden açmadın?
nude atmayı sevmiyorum
Boşaltsaydın çocuğu yahu
Rafadan seviyorum deseydin
nasıl
Az pişmiş
Benim bugün 2 kız libidomu öldürdü yani mümkün
Tamamen kalkmiyordur yalan söylüyordur
Yalan direk sertleşir
Olabilir ama senle alakası yok
Mümkün şu an ben de oyleyim
🤣🤣🤣
foto attı giyinik şekilde sertleşmiş az ama asıl uzunluğunu görmüştüm o kadar değildi
Fake atmis
nasıl yani
sahte yani
@Adana_Bay_Karizma sahte foto mu atmış kalktığının
yorumcunun fikri o
@Adana_Bay_Karizma neden sahte p,, nisini atsın deli mi
onu ben demedim şekerim, adam fake dedi, ben fakenin anlamını dedim
@Adana_Bay_Karizma peki öyle bir şey mümkün mü normalde sertleştiğinde daha uzun ve büyüktü az erekte olduğu zaman az kalkması mümkün mü
evet mümkün biraz oynayınca ama tam zevke gelmeyince yarım serleşme olabilir , ulaşabilsem sana örnek gösterirdim
@Adana_Bay_Karizma yani giyinik şekilde attığım için erekte oldu ama aşırı olmadı anladım şimdi benim ilk deneyimim bu tarz o yüzden bilmiyorum çok özür dilerim
evet birazcık azdırmışsın
Hyr kalkarsa tam kalkar bence
😁yarımı olmaz
😃demedınmi azı coğu mu var
az olur neden olmasın, çok almadıysa
nasıl çok almadıysa neyi
azmadıysa yani
Şanslıymış
Doğru
Evet oluyor
Gerçektir
Evet knk
Yalan ae
hayır giyinik şekilde kendimi ellediğim göğüslerimi attım giyinik olduğun için hafif erekte oldum dedi attı normalde dava büyüktü fazla olduğu zaman
Bana niye özelini anlatıyorsun hey yarabbim bir gidin ya
Olabilir
Sorumludur
nası yani
Sorunlu demek istedim
Mümkün tabi