- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet mümkün , beraberlik kişinin enerjisine bağlı , diyelimki kısa aralıklarla boşalıyor bu erkek , ilk iki boşalma için 10 dk. Sonrasında boşalma süreleri uzar , 4 . Veya olabilcekse 5. Boşalma sonrası , 1 saat veya bir saati biraz geçer. Bu durumu geç boşalanlar için aynı düşünmeyin , geç boşalan biri ilkini yaşayana kadar önemli bir efor sarf eder ve ikinciye başlaması bile zor olabilir veya az bir zaman toparlanma gerekebilir bu şekilde olan insanlar en fazla üçüncü boşalmada istisnalar olsa bile , genelde 3 de bırakmak isteyebilir çünkü zaten Bı kişiler üçüncüyü boşalana kadar önemli bir zaman geçmiş olur ki kadında kendini darmadağın hissedecek olduğu kadar , zevkin rehavetinde olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılteknik olarak mümkün değil, boşalmadan hemen sonra penis ve testisler aşırı hassas oluyor ve erkeğin boşalabilmesi için peniisn fiziksel olarak uyarılması şarttır, ilk boşalmadan sonra penisin mutlaka en az 30 dakika dinlenmesi şarttır tekrar boşalma olabilmesi için, yani aşırı hassaslaştığı için dokunulmasını bile istemez penise, hatta baş kısmı acır yanar.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılyapar evet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılevet en fazla 2 kez boşaldım ben 3 denedim de olmuyor ama gün içinde 5 i yaptım
00 Yorumla
1 yılevet ama arada zaman mesafesi olarak.. en az 20 dakika olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. arka arkaya kızlar boşalır erkekler boşalamaz arada zaman geçmesi gerekiyor
00 Yorumla
1 yılarka arkaya aralıksız olmaz erkeğin ki mola vewrmesi gerekir 15-20 dak. kim söylüuosa yalan söylüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet mümkün 4 defa üst üste yapıyordum ileride erken boşalmaya sebep oluyor
00 Yorumla
1 yıl14 yasinda olmasi lazim o yaslardaki bir erkek 5-6 kez arka arkaya yapabilir ya ergenligin zirve yaşlari
00 Yorumla
1 yılArka arkaya derken, ne sıklıkla olduğuna bağlı
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani anlamadim
Soran1 yılmesela ilk b. osalma o. ral ikincisi vajinal olabilir mi. Arka arkaya dan kastım bu
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılbbi 5 10 daklık aradan sonra
04 Yorumla
Soran1 yılmesela ilk b. osalma o. ral ikincisi vajinal olabilir mi. Arka arkaya dan kastım bu
- 1 yıl
olur
Soran1 yılPeki ilişki ne zaman biter
- 1 yıl
o kişiye bağlı bişi
1 yılen azından 5 10 dk olmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir saat dinlenince tekrar olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Arka arkaya derken nasıl
00 Yorumla10 15 dakka geçmesi lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
1 yılBosalirim diyen salliyordur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılArka arkayadan kastın ne
02 Yorumla
- 1 yıl
Evet olur tabi ki
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok çok zor ama imkansız değil
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl1 ile 2 nın arasında biraz dinlenme olmak zorunda 5-20 dakika olur ama bir gece de 4-5 defa seks yapılabilir
Soran1 yılNasıl yani birleşme de olabilir 4 5 kez öyle mi
Cevap sahibi1 yılEvet yeter ki dinlenik olsun
Soran1 yılO donlenme suresi s. evisme o. pusme mi
Cevap sahibi1 yılBoşalmadan sonra ereksiyon olasıya kadar beklenmesine dinlenme deriz
Soran1 yılİşte onu diyorum ereksiyirn olana kadar hiçbir şey yapılmaz mı sigara molası mi yoksa
Cevap sahibi1 yılİlk başta biraz dinlenme sonra öpüşme gibi erotik hareketlerle desteklenir
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılSüre geçmesi gerekiyor aralarda
00 Yorumla Evrt mümkün
02 Yorumla
1 yılmumkun degil zaman gecmesi gerek
01 Yorumla
1 yılzamanla evet
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl zamsnla
- 1 yıl
bir yarım saat arayla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılEvet hemde kaç defa
03 Yorumla
- 1 yıl
Olabilir evet doğal yani bu böyle oluyor zaten
Soran1 yılBen tek seferde bitiyor sanıyordum da. Peki ilişki ne zaman biter yani birliktelik
1 yılMümkün 15 i gördüm 10 ar dk arayla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ara vererek evet
00 Yorumla
1 yılOlabilir ama pek sağlıklı bir şey değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. olabilir tabi
00 YorumlaÇok zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı.
1 yılKısa zaman en yakın 5 dk
00 Yorumla Daha fazlası da olur
00 Yorumla
1 yılBunu tecrübe etmek istiyor musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEn fazla 3 kere
00 Yorumla
1 yılEvet normal bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. evet
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet
00 Yorumlazaman tanırsan evet
02 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılmumkun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar