Yol zirve varmak üzere sen tam zirveye varıyorum derken partnerin yoldan çıksa ve erteleyelim dese buna eşlik edebilir misin?😀
Sonrası mı hadi siz anlatın 😀

Yol zirve varmak üzere sen tam zirveye varıyorum derken partnerin yoldan çıksa ve erteleyelim dese buna eşlik edebilir misin?😀
Sonrası mı hadi siz anlatın 😀
ne ertelemesi ben o kadar zamanlık seks hayatımda bir kez dahi boşalmadım. kendinizi de başkalarını da kandırmayın. kadınlar sekste vajinal yolla boşalamazlar. kimse kadının içine bi şey girince bunun kadına zevk verdiği yalanına inanmasın. içerisi hissizdir kadın içerde hiçbir şey hissetmez. ister devasa bir penis girsin ister mikro penis girsin, vajina hissizdir. o yüzden beyler penisine bakıp bakıp züülmeyin her türlü aynı şey oluyor. kadın sadece klitoristen uyarılır ve boşalabilir. gerçeklere uyanın artık
@Mali4234 sen kadının boşalma taklitleriyle kendini kandırmaya devam et knk
orgazm zaten boşalmak değil mi?
orgazm diye anlattığın şey zevk almak değil mi? kadın nasıl boşalacak o zaman
boşalmanın nasıl bi şey olduğunu biliyorum yıllardır mastürbasyon yapan ve nerelerden zevk aldığını bilen biriyim. seks sırasında penis vajene girdi diye kesinlikle zevk alınmıyor.
Saqlk yaa iste 😀😃😄 klitors dedudun sey zaten beelki 1 cm bile degil ama senin içinde bi pnsn gidip gelmesi titresim olaeak oraya yansıyor yani vibratorleiri niye titresimli yapıyorlar saniyorsun bak aynı sey erkekte de gecerli tam penis basiin alt kismi ama oraya degmeden bosalmakta mümkün yani masturbasyonda ya da oralda bak dene bie gun seks yaparsan penis bas uc kismina dokunmadan sadece o yc kismi haric o ya elinle ya da dilinle me bilim afssfsgsh dene bakim boslcakmi ;)
he awk he
Bana guvenebilirsin. Dediğin gibi orgazm bir zevk şeklidir ama her zevk orgazm değildir. Penis girdiğinde belli bir süre sonra kendinden geçip bacaklarinin titrediği ve dünyayı unuttuğun bir 20-30 saniye oluyor mu? Oluyorsa o orgazmdir. Ama olmuyorsa sana iki şey onerebilirim. 1) 1-2 ay mastürbasyon yapma. 2) P. orno seyretme 3) seks esnasında erkek penisi sokup hareket etmezse bosalamaz içeride bekler ve yumuşar belli süre sonra. Orgazmı gerçekleştiren harekettir. Seks yaparken sen de erkek kadar hareketli ol 4) yine olmadı terapiste git ya da çok iyi bilen biri ile seks yap.
@Baleman evet orgazm oluyorum o zaman. seks sırasında tabii ki zevk alıyorum. ama boşalmıyorum bunu demeye çalışıyorum. seks vasıtasıyla boşalmak imkansıza yakın bi şey. tamam önerilerini uygulayacağım
Bu arada cevabımı ukalalik olarak girmeyin. Tecrübeli olduğum bir konuda bilgi paylaşımıdır sadece. Bu konuda kelime ve kavramlar çok önemli anlatabilmem için. 1) Boşalma: Ani ve yoğun cinsel sıvının vücut dışına çıkmasıdır ve sadece erkeklerde olur. Kadınlarda beklenmez. 2) Orgazm ise on sevismenin ve duygu yogunlugunun tam olması sonrasında vücutta kasılma, bacaklarda hafif titreme, ruhsal olarak kendinden geçme şeklinde olur ve 20-30 saniye kadar sürer. Erkekte her boşalma orgazm değildir, erkek ve kadında her zevk orgazm değildir 3) Zevk : Genel kavramdır. Öpüşürken, oksarken ve oksanirken zevk alırız. Siz de bahsettiğiniz üzere zevk alıyorsunuz. Yemek yerken de zevk alırız. Ama orgazm için 2 numarada belirttiğim kriterleri yaşıyor musunuz, ona bakın. Yaşamıyorsuniz sadece zevktir , keyiflidir ama orgazm değildir. Erkekler mesela bazen tam sertlesmeden ve kısa sürede erken boşalma da yaşayabilirler. O da orgazm değildir. Orgazma götüren en büyük sebep sekse başlamadan, sohbet, birşeyler yemek içmek, konuşmak , karşılıklı duygu alışverişi , sonrasında sürprizle şekilde sevişmeye başlamak, hayal gücünün devreye girmesi , ilişkiyi yavaş ve doğru adımlarla ilerletmek sonucunda olur. Mesela hayat kadınları ve hayat kadınlarına giden erkekler orgazm olmazlar genelde. Sadece zevk alır ve bosalirlar. Orgazm için ruh ve bedenin beraber zevk alması gerekir. Eğer orgazm olmadığınızı düşünüyorsanız dediklerinin bazilari eksik kalmış olabilir ilişkinizde. Aksi takdirde mutlaka yaşarsınız. Orgazm için doğru zaman, doğru yer, stresten uzak, korku ve panik hali de olmamalı. Partnerinizin yapısına göre de birçok yöntem onerebilirim. Ozellikle şehvet konusuna da değinen klasik romanlar insanı geliştirir. Puşkin in bazı eserleri, Safiye Erol Kadikoyun romanı gibi romanlar hem klasik, hem de ruhu doğru anlatması sebebi ile insanı bu konuda geliştirebilir. Cinsellik çok guzek ve zevklidir erkek ve kadın için. Yardımcı olduğum, sorununu cozdugum çok çift oldu. Umarım faydalı olur
Bak sayingerixekãli ikisi farkli seylermis gibi konusuyorsun da translate bosalmak yaz tr kismina ingilzice orgasm olarak cikacaktir trolsun yaa valla bide bu baleman mi ne awq buda neyin pesinde isiin gücün yok mu insan 1 yorumlar bir cevaplar hadi 2 3 olsjn bah bak tecrubeli oldugi konuda blgi paylsmis @msalkk 😅 yani burada senin alman gereken mesaj şu sen bana bi gelde orsgamsdan agla falan onun aklinda donenleri ben biliyom 😅
Kadının zirvesi ile erkeğin zirvesi (orgazmı) aynı şey değil.
Kadın rahatlıkla sonrasında kesintisiz devam edebilirken, erkeğin zamana ihtiyacı olur.
O kendini ertelesin, benim zirvemi ertelemesin bence ters teper😄
En çok kim erteleyecek yarışı yapmak fena olmaz bence 😂
Tabi bunun sonucu kıvtandırmaya, yalvartmaya vs. kadar da gidebilir ama madem yoldan çıkılmak istendi madem eşlik edilebilirlik deneniyor, o zaman da sonuçlarına katlanılması gerekir jdjdkd
Cevap
33Cevap
benim için ertelemesi biraz zor olabilir ya :D
O iş o noktaya gelmişse ertelemesi olmaz.
Bir daha o partnerle olmam gadası 🙃
Yani benim eğer üstünde olduğum zaman kucağına oturmuş yaparken sona yaklaşmışim ve boşalma dan cikarmak isteyemez ben oturuyorum
Erken gelmişse beni oral yolla falan tatmin etmek zorunda yoksa fena zorbalarım
nasıl yani kendisine yapılmasını mı istemiyorlar
ilginç gerçekten sana denk gelenler öyle bence
tek gecelik yaşıyorsan genelde o yüzden olabilir
konuş neden istemiyosun diye
Hazzı ertelemek genelde orgazmı uzatmak için başvurulan bir yöntem. Partnerlerin uyumsuzluğu sonucunda ortak orgazma ulaşamamasından kaynaklanıyor. Bu kötü bir tecrübe yaşatıyor.
Onun mutluluğunu görmek daha keyif verici. Aynı zamanda gelmek adına kontrol ederim, olmazsa bile her zaman benden önce orgazm olmasını isterim.
Ne kadar sabırlı olursan o kadar büyük ödül alırsın.
El elden üstündür sakla samanı gelir zamanı
Devamlı erteleme yaparsa bir gün o ertelediği günde beni bulamaz
Kadın titrerken konuşamıyor ki.
Ne söyleyebilecek.
Bazan haz süresini uzatmak için kokleyip beklemek gecbosalmayi saglar
Hic boyle sorunlarim yok
Bakirim :)
Büyüyünce de öğrenirim:)
o esnada ben 😂😂
ben bunu cok yaparım cunku partnerımın defalarca orgazm olması hosuma gıder zaten son golu ben atacam onunda beraber denk gelmesını saglayınca degmeyın keyfıme
Kalkanın imanı olmaz derim
Ertelerse hayatı boyunca bu leke ile yaşar
Erkekler mesaj atmayın cevapsız kalacak sorularınız
Şu uygulamada cinsellikten başka bir şey yok mu
abi adam doğru söylüyür ha
Macın uzaması sonucu değiştire bilir
Parçalarım, başladığı işi bitirsin😂
Zirvedeyken bırakmak olmZ..
Sözlerimle kurşuna dizerim 🤣🤣
Nasıll ne dersin mesela
Erkekler için ertelemek imkansız denecek kadar zor
Erteledikçe zevk süresi daha da artar