Hazzı doruğa kadar çıkartıp ertelemeyi hedefleyen partnerinize nasıl eşlik edersiniz? Sizde bunun etkisi nasıl olur? Hazzı ertelemek daha büyük bir hazzın kapısını mı açar yoksa o an orada her şey yaşanmalı mıdır?

Hazzı doruğa kadar çıkartıp ertelemeyi hedefleyen partnerinize nasıl eşlik edersiniz? Sizde bunun etkisi nasıl olur? Hazzı ertelemek daha büyük bir hazzın kapısını mı açar yoksa o an orada her şey yaşanmalı mıdır?
Hazzı doruğa çıkarabilene can feda demekki yetinemedi daha fazla uca çıkmak istiyor yeteri kadar enerjide kaldıysa ohooo beraber tırmanmaya devam ederim
Sinirlendim erteleyemez ertelerse ben onu bir ömür ertelerim
Cevap
7Cevap
Ertelemek de bir yere kadardır. Bana yapılması hoşuma gitmez ama ben ertelemeyi severim 😅
Yaaa bu nasıl bir güzel soru... Bunla basım dertte... Nasıl ayar vericem bilmiyorum... Beni çoğu zaman sora sokuyor bu durum...
Edging... Tam boşalmanın eşiğinden dönme tekniği... Üst üste iki, üç kez yapıldığında, devamında gelen boşalma çok daha şiddetli olur.
Haz yükseldi ise ertelemek haksızlık plur sonuna kadar gidip bosalmadan bırakmamak gerekir
Fazla kasma kendini ya
Camdan aşağı atlamayı 🤣
Ertelemk daha güzel oluyor
Tam anlamadım pas geçiyorum saygı duyarım
Doruga cikarmasi guzel ertelemk nedir