Cinsel Yaşam Her kadının vajinası ıslak olmaz mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 benim ki öyle her kadinin mi böyle Her kadının vajinası ıslak olmaz mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
moon1811 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl öyle bir sormuşsun, sanırsın her gün 1 vajina buluyoruz işin uzmanı olmuşuz sanki, alla alla :D 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 lan öyle değil mi Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tahrik edince ıslanır şeftalili sulu olan hanımları severim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Karini sev amca Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Maalesef bazı kadınlar islanmakta Zorluk çekiyor... Ve psikolojik bir durum... Özellikle cinsel birlikteliktelikte islanamayinca çok acı çekiyorlar 0 0 Yorumla
HardFB92 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yoo olur. İslatamayan erkek vardir, kuru vajina yoktur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ciddi misn Yorumla HardFB92 1 yıl Elbette Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Her kadının vajinası her dakika o şekilde senin bahsettiğin gibi ıslak olmuyor 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Zevk alınca daha da ıslanması normal. Özellikle oral yaparken daha da ıslanıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Valla kaç tane gördüm bilmiyorum ama ıslanmayanla olmuyor ya ıslaklık seviyesini önemsiyorum. Yapabiliyosam daha ıslak olmasından yanayım. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 🙃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Birlikte olmicaksak bile ıslak kalsın ve bileyim o derece 🫠 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sayısını niye sordun ya. Rekortmen mi seçiyoruz :)) Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Bazilarinda kuruluk oluyormus ben denk gelmedim ama 0 0 Yorumla
MK2434 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl OlmayabilirBu hazlaHormonal dengeyle alakalıOlabilir 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence her kadının ıslak olur bi de güzel ıslak olması bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bu normal bir durum zaten tıpkı erkeğin ereksiyon olması gibi bir şey 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Biri normal degl dei Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O biri laf olsun diye konuşmuş bence Yorumla Soran 1 yıl ☹️☹️ Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Islaklık durumu değişiyor her kadın da farklı oluyor 0 0 Yorumla
alper7483838 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Herkesinki ıslak değil kayganlaştırıcı kullanmak ya da tükürmek gerekebiliyor 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ıslanmayan vajina mı olur 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Olmaz genel olarak yüksek değilller bence 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Azınca ıslanır 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Her kadının öyle olması 0 1 Yorumla mur_aaat34 1 yıl Her kadının böyle olmaz 4-5modeli var. Hemen hemen her modelini gördüm Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İçi öyledir sadece. Duyduğum kadarıyla. 0 0 Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Nasıl yani ıslak derken her an mı 0 0 Yorumla
Davinci013 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Olur 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kac tane gördün Yorumla Davinci013 1 yıl Ne bilim ya 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Vic gördün mü Yorumla
Habip2121 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Hiç görmedim görmek isterim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne görmedn Yorumla
Coktakasmaa Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Kadinlara sormak lazm 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hyr erkekler daha cok biliyo Yorumla Coktakasmaa 1 yıl Erkek kadını o şekilde goruyosa kadin ıslaktır Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. yani evet 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sürekli mi ıslak? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kudurnca Yorumla ateslialper06 1 yıl E normal canım Yorumla ateslialper06 1 yıl 2 vajina gördüm reel ama sanal sayısını bilmiyorum sek sting yaptığım internetten boşalttığım kadın sayısını bilmiyorum Yorumla
Fabrikaci01 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Benimde dik 0 3 Yorumla Fabrikaci01 1 yıl 2 3 Yorumla Soran 1 yıl 2 mi 3 mü Yorumla Fabrikaci01 1 yıl Nasıl Yorumla
Erkekler Ne Diyor
öyle bir sormuşsun, sanırsın her gün 1 vajina buluyoruz işin uzmanı olmuşuz sanki, alla alla :D
😂😂😂 lan öyle değil mi
Tahrik edince ıslanır şeftalili sulu olan hanımları severim
Karini sev amca
Maalesef bazı kadınlar islanmakta Zorluk çekiyor... Ve psikolojik bir durum... Özellikle cinsel birlikteliktelikte islanamayinca çok acı çekiyorlar
Yoo olur. İslatamayan erkek vardir, kuru vajina yoktur
Ciddi misn
Elbette
Her kadının vajinası her dakika o şekilde senin bahsettiğin gibi ıslak olmuyor
Zevk alınca daha da ıslanması normal. Özellikle oral yaparken daha da ıslanıyor
Valla kaç tane gördüm bilmiyorum ama ıslanmayanla olmuyor ya ıslaklık seviyesini önemsiyorum. Yapabiliyosam daha ıslak olmasından yanayım.
🙃
Birlikte olmicaksak bile ıslak kalsın ve bileyim o derece 🫠
Sayısını niye sordun ya. Rekortmen mi seçiyoruz :))
Bazilarinda kuruluk oluyormus ben denk gelmedim ama
Olmayabilir
Bu hazla
Hormonal dengeyle alakalı
Olabilir
Bence her kadının ıslak olur bi de güzel ıslak olması bence
Bu normal bir durum zaten tıpkı erkeğin ereksiyon olması gibi bir şey
Biri normal degl dei
O biri laf olsun diye konuşmuş bence
☹️☹️
Islaklık durumu değişiyor her kadın da farklı oluyor
Islaklık oluyor ya benim ta testislerime geliyor vıcık vıcık
Herkesinki ıslak değil kayganlaştırıcı kullanmak ya da tükürmek gerekebiliyor
Olmaz olur mu sence
Bilmem hiç yaşamadım sen?
ıslanmayan vajina mı olur
Olmaz genel olarak yüksek değilller bence
Çok iyi sevilmiyor ozaman
Azınca ıslanır
Her kadının öyle olması
Her kadının böyle olmaz 4-5modeli var. Hemen hemen her modelini gördüm
İçi öyledir sadece. Duyduğum kadarıyla.
Nasıl yani ıslak derken her an mı
Olur
Kac tane gördün
Ne bilim ya 🤣🤣
Vic gördün mü
Hiç görmedim görmek isterim
Ne görmedn
Kadinlara sormak lazm
Hyr erkekler daha cok biliyo
Erkek kadını o şekilde goruyosa kadin ıslaktır
0 desem 😅😅
yani evet
Sürekli mi ıslak?
Kudurnca
E normal canım
2 vajina gördüm reel ama sanal sayısını bilmiyorum sek sting yaptığım internetten boşalttığım kadın sayısını bilmiyorum
Benimde dik
2 3
2 mi 3 mü
Nasıl