orgazm olunca kadında zaten titreme ile birlikte erkeği de titretir ve hafif sarsar.. yani partnerimin titreyişleri ve yüzündeki mutluluk zaten bana da hissettirir.. vajinaya gelince gil geller ve sonuna kadar içene alıp kalçasıyla yuvarlak daireler çizer.. aynısını yaşadım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben şöyle anlatayım,
İlişki işinde git geller olurken bayan orgazm olduğunda vajine o an bir daralıyo gibi olur be penisi tam anlamıyla kavrar.
Buda erkeğe haz verir.
Bunu sormak istediniz sanırım?04 Yorumla
Soran+1 yılhayır or. anında kadının kasılmalarını erkek hisseder mi sıkacak şekilde bunu kast ettim.
Soran+1 yılilk cümlendeki gibi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen baya orgazmı yaşıyorsun anlaşılan
hangi pozisyonda kolay oluyorsun peki01 Yorumla
Soran+1 yılsende nasıl oluyor canım, böyle değil mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende hem kasılma hem titreme ve vajinam ordan çıkacak sanki..
123 Yorumla
Soran+1 yılhangi pozisyonda?
Cevap sahibi+1 yılsırtüstü yatarken.. hemcinslerimide merak ediyorum.. soru bayanlara yönelik de hiç bayan yazmamışç
Soran+1 yılmisyoner de yani? bu pozisyonda orgz. zor değil mi canım ya:D
Cevap sahibi+1 yılya ben masturbasyon dan bahsediyorum :)
ilişkide doggy oral... bunlar beni uçurur.. misyoner sıradan artık.. fakat ilişkide şiddetli orgazm yaşayamıyorum.. ya da farketmiyorum.
Soran+1 yılöyle desene ilahi:) ya mastr. ben hiç yapmadım neden yapılır ki:) içine bir şey mi sokuluyor nasıl bir şey o? inanmayacaksın canım belki ama öyle valla:D
Cevap sahibi+1 yılseninle özel konuşsak iyiydi soran :)
- +1 yıl
oral derken
Soran+1 yılolabilirde nasıl olacak:)
Cevap sahibi+1 yılneyse sağlık olsun.. bende orgazmı sonradan öğrendim üstelik evliyim.
Soran+1 yılbende evliyim canım:) E zaten sonradan öğreniliyor, önceden nasıl olacak o iş:)
Cevap sahibi+1 yılmasturbasyon yapmayı merak ettim ve sonradan öğrendim.. kastım o :))
Soran+1 yılnormal vajinal oluyor musun?
Cevap sahibi+1 yılbenim biraz tuaf canım ya mast. yaparken kuru kuru yapıyorum kasılma sonrasu şeffaf sıvı geliyor.. fakat eşimle ilişki esnasında hiç kuruluk olmuyor da tam kasılma yaşayamıyorum..
ne düşünüyorsun?
Soran+1 yılyöntem bilsen olur canım ya:)
Cevap sahibi+1 yılilişkide mi?
denemediğimiz yöntem yok ki :)
kuru kuru derken çamaşır üzerinden düşün.. o kasar potansiyel var :)
Soran+1 yılözelden dedin ya asana gizliliğini ordan yazayım.
Cevap sahibi+1 yılmasturbasyon da kuru ama onun da zevki ayrı sadece g noktasına dokunarak
Soran+1 yılözelden demiştin bende tamam dedim burdan yazmayalım daha fazla okunuyoruz.
Cevap sahibi+1 yılgecen gün saniyelik açtımda kedi ciğer misali bekleyen var ne sen aç ne ben
Soran+1 yılsnlik aç ben hemen ekleyeyeim o halde. açınca haber ver hemen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Cinsellik konusunda 742 cevap paylaştı. Bak ben bunu bilemedim. Ayrıca kasılma olsa ne olacak olmasa ne olacak çok merak ettim. Dur ya mantıken orgazm vajina kasılması değil mi zaten?
026 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki biliyorsun:D
Soran+1 yılerkeğin hissedeceği kadar bir kasılma mı?
Soran+1 yıldarlıkla mı orantılıdır erkeğin hissetmesi? geniş de hissedilmez mi?
Soran+1 yılilişki esnasında hissedilmeyebilirde sonunda anlaşılmaz mı org. anında kasılmalar? dar olunca mı anlaşılır finalde?
- +1 yıl
Sen daha net sorsan da ben daha net cevap versem bildiğim kadar olmaz mı? Sonunda anlaşılabilmesi için erkeğin hareketsiz içinde durması lazım ki bu durumda sen orgazmdan uzaklaşmaz mısın? Diyelim ki tam orgazm olacağın sırada durakladı ve kasılmalarını hissetmeye çalıştı, evet anlar, fakat senin uyarılmaya devam etmeye ihtiyacın var.
Soran+1 yılson anda dediğin gibi de olsa hafif duraklasa erkek hisseder zaten devamda etse durakladığında hissettiğinden yine devamını hissedebilir mantıken.
Soran+1 yılçok detaya giremiyorum, herkes aynı mıdır diye anlamak istedim. eşim bu kasılmalardan bahs ediyorda, bende herkes böyle mi olur diye sormak istedim.
Soran+1 yılhayır sayılmam yeni.
anlattıkların eşimin dediğiyle çok ilintili mi, anlaşılmaya biliniyorda anlamını çıkardım ben yazdığınızdan.- +1 yıl
Yani eşin senin her orgazmını penisiyle hissedebiliyormuymuş? Bunu mu doğrulamaya çalışıyorsun? Belki gerçekten öyle. Ben bunu her zaman fark etmiyorum, çoğu zaman beden hareketlerinden anlarım. En çok da çığlık atışından, kıvranmasından, daha fazla dokunulmasına engel olmasından. Belki sendeki bu işaretleri gördüğü anda kasılmalara odaklanıp hissediyor da olabilir.
Soran+1 yılevet öyleymiş, bende böyle midir hep diye anlamak istedim.
bu dediklerin zaten normal seyrinde olan tepkimeler. kasılmayı da her defasında dediğinden anlamak istedim.
Soran+1 yılsıkı sııya oluyor org. anında zaten. sıkıyormuş gibi.
- +1 yıl
Bu şekilde anlıyor demek ki. Her kadında sıkı sıkı olacağını sanmıyorum, dolayısıyla her erkek anlamaz. Örnek olarak eşin başka bir kadında kasılmaları hissetmeyebilir. Aynı şekilde başka bir erkek de senin kasılmalarını hissetmeyebilir. Bu normaldir ve tam tersi de olabilir. Eşin başka kadında da hissedebilir, bu onun iri olduğunu, doldurduğunu, sıkı sıkı hale geldiğini gösterir veya seninle her erkek hissedebilir, bu da senin dar olduğunu, sıkı sıkı kavradığını gösterir. Başkasıyla denemediğiniz için başkalarındaki durumu bilme şansınız yok.
Soran+1 yıldeneme olmaz, o yüzden zaten sorma gereği duydum. eşim ilkimdi ve asla onu aldatmam.
ilişki süresince sıkı sıkıya belki sarmıyordur sormadım ama, org. anında dediği bu. sıkıyor gibi sanki diye.- +1 yıl
Benimki öneri değil, örnekti. Sıkı sıkı hissediyorsa kalp atışlarını da kasılmalarını da hisseder. Bir süre sonra ister istemez genişleme olacak ve o zaman bu sıkı kavrama kalmayacak, dolayısıyla o da kasılmalarını artık hissedemeyecek. Sık ilişki ve doğum bunun ilk sebepleri.
Soran+1 yılkalp atışları? pardon ne alaka? orada mı hissedilir ki bu? anlamadım.
Soran+1 yılvaji. ki ritmik hareketliliği mi? kasılmaya benzer?
Soran+1 yılbu dar vajinada mı olur? nabız derken kalpten gelen değil sanırım. vaj. kaslarıyla ilintili mi kastınız?
benim gördüğüm kadarı ile kasılma ve titreme çok fazla.
ama inanılmaz tatlı oluyor hatunlar o esnada. herşeyi bırakıyorlar anın tadını çıkarıyorlar.00 Yorumla
+1 yılerkek bile boşalırken kasılıyorsa vajina neden kasılmasın
00 Yorumlagenelde olur ama asıl olan ön sevişme ile kadını tam olarak hazırlamak, tahrik etmek ve azdırmak... sevişmede her pozisyonda orgazm olabiliyor ondan sonra...
00 Yorumlaklitoral orgazm (bunu da yazabiliyorum ama söyleyemiyorum:P) olduğundan dolayı kasılma yoğun oluyordur.
yani muhtemelen.:)10 Yorumla
+1 yılAşşağıda cevap veren arkadaşların vajinası var galiba
00 Yorumla
+1 yılKasilma olur hafif tirer bacaklarini birbirine yapistirir ve kasilir
00 Yorumlaorgazm olan her kadının olma şiddetine göre tüm vücudu kasılır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılorgazm oluyorsa kasılması olması lazım
kasılma olmadan orgazm da olmaz zaten00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur sulanır kalp gibi atar bırakır kendini dudaklar acılır kapanır.
00 Yorumla
+1 yılvajinal kaslar uyarılmadan orgazm olunmaz
010 Yorumla
Soran+1 yılaçar mısın?
- +1 yıl
vajina bir bütündür ve tamamen bir kas sistemidir kaslar uyarılmadan orgazm gerçekleşmez
klitoris bile uyarılması gerekir yapılan araştırmalar orgazm olma ihtimalini %15 arttırdığını kanıtladı
bütün bir orgazm için mutlaka vajina içinden uyarılması gerekir
klitoral orgazm olmak yalancı emzik gibidir meme görünümlüdür ama süt vermez
Soran+1 yılorg. nasıl olunura verilen cevap bu. ama benim sorum org. anında erkeğin hissedeceği kadar kasılması olur muydu.
- +1 yıl
tamamen vajinanın kas durumuna bağlı
vajina kaslarını çalıştıran egzersizler var
güçlü kaslara sahip olanlar var
bir yerde anatomi meselesi
her dişi için aynı diyemeyiz bilime hakaret olur:D
Soran+1 yılo halde her bayanda bu kasılmayı erkek hissetmeyebilir sonucu mu çıkarmalıyız?
- +1 yıl
kesin bişey söylemek zor
- +1 yıl
tam olarak derdiniz nedir?
Soran+1 yılnet anlamak.
- +1 yıl
anladın umarım
Soran+1 yılCevabınızdan anladığım, her bayanda olmayacağı, kaslarını kullanmayla ilişkilendirileceğini..
+1 yılramazan ramazna kapatın su konuları
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. kımı yayılır kımı kasılır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet canım önce kasılma sonra titreme oluyor :))
017 Yorumla
Soran+1 yılne derece:)
Cevap sahibi+1 yılilk orgazmsa biraz daha etkili oluyor , sonrakiler biraz daha sönük geçiyor :)) senin?
Soran+1 yılbenimde. ilkten sonra diğeri hemen olmayabiliyor birde. sen hangi pozisyonda oluyorsun?
Cevap sahibi+1 yılbir kaç tanede oluyorum genelde kelebekte ve kucakta , sizin?
Soran+1 yılkelebek hangisi canm ya? bende üstte misy. de hiç olamadım sen?
Cevap sahibi+1 yılsırt üstü yatıp bacaklar partnerinin omuzuna koyma pozisyonu canım , misyoner aşk pozisyonu genelde o başlangıç anı olduğu için bende pek olamıyorum. Orgazm için hız şart.
Soran+1 yılbu dediğin mümkün değil, felaket acıyor. sen nasıl dayanıyorsun canım?
Cevap sahibi+1 yılHayır neden acısın ki canım , en rahat pozisyon ayaklarını açıyorsun geveşmedesin içine girip çıkması çok rahat oluyor , ama şu var penis boyu büyükse partnerinin acıması olabilir o zaman
Soran+1 yılseninkininkinin boyutu ne?
Cevap sahibi+1 yıl15 cm civarı , sizinkini?
Soran+1 yılbşiraz daha fazla canım ondan olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılevet canım ondandır , arkadaşlarım da şikayet ediyor acıdan penis boyu sorunu
Soran+1 yılburdan yazamıyorum detayı aslında ciddi sıkıntı bu canım ya. neden büyük diye kızlar beklentiye girer anlamam.
Cevap sahibi+1 yılanladım canım , istersen gizliden çıkın takibime alayım sizi
Soran+1 yılben çıkarsam cevaplayan herkes görür. sen snlik açsan
Cevap sahibi+1 yılpeki.
Soran+1 yılgizlen yine.
Biz erkeklerde kasılırken bilemi :)
00 Yorumla
+1 yılVucuda olur kıpraşıyon mu sudan çıkmış balık gibi
00 Yorumladaha hepsine bakamadık bakınca yazarız :xd
04 Yorumla
Soran+1 yılhayatınızdaki hepsilerdi:)
Soran+1 yıloda iyi, ya nasip:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKasılma Olmazsa Orgazm Yani Boşalma Olmaz
022 Yorumla
Soran+1 yılerkek bunu hafif mi, sıkıyormuş gibi mi hisseder?
Cevap sahibi+1 yılerkek değil sen hissedekçin aşağıdan vajinana doğru kasılma olacakk
Soran+1 yılkadın değil, erkek açısından sordum ama. erkeğin hissedeceği şekilde mi olur kasılma, sıkıyormuş gibi orasını erkeğin.
Cevap sahibi+1 yılevet erkeğin şeyi sanki sıkılmış gibi olurrr vajina arasında
Soran+1 yılvaj. yapısı fark ettirmez mi geniş de olsa bunu hisseder mi erkek?
Cevap sahibi+1 yıleğer içindeyse yanı çıkmamışsa vajinadan fark eder geniş olsa bile
Soran+1 yılgenişde olsa yine kasılmayı hisseder mi yani?
Cevap sahibi+1 yıleğer penisi tamamen içindeyse köklemişse hisseder
Soran+1 yılerkeği acıtacak kadar mı?
Cevap sahibi+1 yılHayır Acimaz Erkeğin Seyi Senin Partmerinin Acimis Mi
Soran+1 yılsıkınca çıkamayacak gibi acıdı demişti.
Cevap sahibi+1 yılilginç ben ilk defa duydum böyle bişi ben bazen partnerimin içine boşalirim ama daha olmadi ole bisi
Soran+1 yılsıkıca kavrama gibi benzetme olursa.
Cevap sahibi+1 yılpenisi ufak sanirim
Soran+1 yılhayr ortalama
Cevap sahibi+1 yılHep mi oluyormus
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılbence yalan sürekli yuh yaniii
Soran+1 yılsürekli derken org. anında kast ettim. her ilişkide org. anında.
Cevap sahibi+1 yıldemek ki orgazm anında hep içinde oluyor
Soran+1 yılöyle olur normalde zaten, nerde olacak:D
Cevap sahibi+1 yılonu bilemezsin sonuçta giriş çıkış anında ya dışarda olduğun ana denk gelirsen :)
tabiki penisi sıkılır içeride
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalp gibi atar ve ben çok severim o hissi
027 Yorumla
Soran+1 yılorgaz. anında değil mi? her bayanda tecrübe ettiniz mi beraberliklerinizdeki?
Cevap sahibi+1 yılyaşadıklarımın hepsinde oldu. az veya çok. onu hissetmeden boşalmak istemiyorum ve onu hissettiğim an ben de boşalıyorum
Soran+1 yılçok olanda sıkma şeklinde mi oluyor?
Cevap sahibi+1 yılhayır seri ve kısa aralıklarla uzun uzun olur. sen hiç yaşamadın mı?
Soran+1 yılbu dediğin sıkma şeklinde olmuyor mu? nasıl anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılşimdi dene. çişin geldiğinde kendini sıkmaz mısın? o sürekli bir sıkmadır, öyle değil. sık bırak sık bırak, öyle işte
Soran+1 yılanladım ne demek istediğini, dediğin gibi tabi ki ama erkeği sıkacak şekilde bir sıkıp bırakma- kasma oluyor diye biliyorum.
Cevap sahibi+1 yıldenedin istemeden değil mi? :) o istemsiz oluyor işte, boşalan erkek gördün mü hiç?
Soran+1 yılhyr denemedim. dediğin gibi ama erkeğinkini sıkacak gibi olmuyor mu ki bu kasılmalar?
Cevap sahibi+1 yıloluyor işte. sıkıyor penisimi içeride. bir de benimki normalden kalın olduğu için daha çok hissediyorum.
Soran+1 yılher partnerinizde aynı mıydı bu sıkma oranı, tepkimeleri?
Cevap sahibi+1 yılBunu cevaplamıştım :)
Soran+1 yılnet yazmamıştınız, az- çok şeklinde :)
Cevap sahibi+1 yılGizliyi açsam mesaj atar mısın?
Soran+1 yılözelden zor.
Cevap sahibi+1 yılpeki sen bilirsin. buradan anlatılan sınırlı kalır
Soran+1 yılözelden çekiniliyor.
Cevap sahibi+1 yılnick değil mi sonuçta? adını sanını sormayacam ki
Soran+1 yılnikin ne?
Cevap sahibi+1 yılyazmam buraya, mesaj atacaksan açayım?
Soran+1 yılçekinmesem atarım istersen aç gizliliği atabilirsem atarım.
Cevap sahibi+1 yılnet ol. netliğine göre davranayım. belkileri sevmem
Soran+1 yılyazmaya çekindiğimi söylemem netti.
Cevap sahibi+1 yılçekinmen yazmana engel mi?
Soran+1 yılöyle görünüyor evet
Cevap sahibi+1 yılpeki
Cevap sahibi+1 yılcevap buldun mu soruna?
+1 yılOlur ;)
010 Yorumla
Soran+1 yılerkeği sıkacak şekilde mi?
- +1 yıl
Kasılmaları hissederiz direkt. Parmağının birini avucunun içine al avucunu sık bırak ;) aynen öyle.
Soran+1 yılher bayanda mı aynı olur?
- +1 yıl
Her bayanda olur ama bazılarında anlayamazsın. Vajina iç kanalı darsa, çok iyi anlarsıni genişe anlamakta zorlanırsın. En keyiflisi büyük aleti olan adamla, dar vajinası olan kadının birleşmesindeki kasılmadır ;) ikiside yoğun şekilde hisseder.
Soran+1 yıldar olanda anlaşılıyor buna göre.
- +1 yıl
Denemez. Geniştir ama çok şiddetli orgazm olur; onda da anlarsın. Kişiye/orgazma göre değişkenlik gösterir diyebiliriz en doğru yanıt bu olur.
Soran+1 yılanladım. erkeğinkini sıkıyormuş gibi.
- +1 yıl
Aynen öyle. ;)
Soran+1 yılbuda org. şiddetine göre o halde.
- +1 yıl
Evet.
+1 yılOlur canım olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet canım olur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem