geçen hafta birisiyle 2 kere takıldım normalde de ıslanıyorum evet ama oral seks yapılmadan dehşet ıslandım oda çok şaşırdı bende. sordu hatta bilmiyorum dedim zaten çok beğenmiştim kendisini çok arzulamıştım eminim onun etkisi çoktur ama kimseye soramıyorum birlikte olduğunuz çoğu kadın böyle mi gerçekten ıslanıyor mu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Her kadın o kadar ıslanmıyor ama buluştuklarım çeşme gibi oluyordu genelde. Anlattıklarına göre de çok ıslanmayınca zevk alamıyorlarmış vs. Siz ne yaptınız bakalım?
Islanıyorsan hoşlanmışsındır. Bu doğal hatta çok güzel bir şey. Anormal ya da endişe edecek bir şey yok denebilir.
çoook hoşlandım ilki arabamda olmuştu hatta güzel bir hatıra oldu. 2. si karşılaştık ve ana bıraktık kendimizi arabada o kadar rahat değilken bile felaket ıslandım evdeyken kendimden geçtim o bile ıslanmıştı
Tamam güzel kardeşim. Fantezilerini okumama gerek yok:)
Ne mutlu size işte.
Yok kanka her kadın çok ıslanmaz ama doğru yapildiginda islanir
bencede doğru yapılması çok önemliymiş hala aklımda
Ön sevişme ve böyle biraz duygu olacak kesinlikle sok olacak erkek kadına o esnada sevgi ile yaklaşırsa her kadın su gibi akar bunun tecrübesini yaşadığın için söylüyorum defalarca kez ama bir kadın da duygu ten uyumu da yoksa olmuyor maalesef yani bu herkeste olmuyor sen tam istediğin gibi birini bulmuşsun
maalesef artık görüşmüyoruz. yani oda ilk defa seksi yapmak için değil gerçekten zevk aldığı için yaptığnı söyledi ama maalesef yeni nesilin love bombing ghosligting gibi saçma muhabbetlerine maruz kaldım bence net erkek istiyorum
İşte bu yüzden bir ilişkim yok günübirlik bir ilişki değil sonunu götürebildiğim kadar gidecek bir ilişki arıyorum ama bulamıyorum
Yani böyle bir durum için üzülme hayatındaki erkeğe sadık kalabileceğin bir ilişki arayışında olman bence daha mutlu eder seni
ilk defa uzun zamandır birini bu kadar dış görünüş olarak beğendim. ve cidden ilk defa ilk görüştüğüm birine cinsellik konusunda açık oldum. harika bir ten uyumumuz olunca bununla ilişki de yaşayabilirim diye düşündüm çünkü harika seks yaptığın insanla bence güzel bir ilişki de yaşabilirsin. hatta ilk birlikte olduğumuzda bir kerelik olmaz dimi diye sürekli sayıkladı 2. görüşmemizde sen benimle takılıyorsun kendimi kötü hissediyorum dedi bende güldüm sonra ciddi olduğunu anladım ilişki mi istiyorsun dedşm evet dedi… canım gibi kandım galiba ki ben takılmaya çok okeydim. 4 ay önce 3 senelik ilişkisi bitmiş ve bundan önceki hayatı çok hızlı olan bir erkeği adam ederim sandım hahahahha içimi dökmeye ihtiyacım varmış
üzülmek mi bilmiyorum ama zaten benimle çok gülüyorsun çok eğleniyorsun çok iyi seks yapıyorsun ki ben sınırsızım o anda daha bir erkek bir kadından ne ister ben erkeğimi yüceltmeye bayılıyorum rahatsız da olmuyorum ne bekliyordu daha bilmiyorum ama evet üzüldüm ilk defa kendime birine şans vermek istedim
Anlattığın durum yaşadığın duruma o kadar çok benziyor ki ve söylediklerine de çok katılıyorum gerçekten güzel bir ilişki varsa güzel bir aşk da vardır derdini istediğin kadar dökebilirsin seni dinlerim bana yaza da bilirsin ben çok memnun oldum seni seni tanıdığıma o sıcaklığı hissettim sen de
inanır mısın dün gece aradı bugün kahve içeceğiz bakalım ne yalanlar anlatıcak beyfendinin
Hmmmm
Hepsi aynı olmuyor ya bazısı çok az ıslanıyor
Ee arzu ve tutku hissettiren biriyle yaşayınca bunları hissetmen ve aşıri ıslanman çok normal
Kişiden kişiye değişir. Aldığın zevke, o anki psikolojine, ten uymuna vs vs bir sürü değişken var.
Evet hatta coğunda ta testislerime kadar geliyor ıslaklık
Hepsi boyle degil
Yalamadan boyle islandiysan yalasa nolcak cok cabuk orgazm olursun
Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsınn
Hayır her kadın ıslanmaz
Senin gibi birini keşke ben de bulsam😊
Çok isteyenler sadece
her kadın çok ıslanmaz. ama ıslanan harika dır
Ten uyumunu yakalarsan cok islanirsin
Benimkiler fenaydı ya
Benim olduklarım evet böyleydi
Neden bu kadar iyiyken bitti
saçma sapan yeni nesil ilişki muhabbetleri sevgi patlatması yaşat kaç :)) ortada net erkek yok
Kaç yaşında ki bu çocuk bunu yapsın
23
Senden küçük yani normal daha olgun biri böyle bir birlikteliği bırakacağını sanmam
onların da ödü kopuyor evlenicez diye saldım artık
Bunlar zamana bırakılacak şeyler çok iyi ten uyumumuz var hadi evlenelim diyecek halin yok kaldı ki kimse demez bunu sen kaç yaşındasın
Islatmasını bileceksin
Çok ıslananda oldu az ıslananda
Hepsi değil
Aynen
Gerçekten o kadar atesli ve ıslak misin