Cinsel Yaşam Erkekler cinsellikten başka şey bilmez mi? Cemre1945 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Ben de seviyorum ama normal bir telefon konuşmasını bile sexe bağlıyor neden böylesiniz erkekler? Erkekler cinsellikten başka şey bilmez mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Hjhgjjh Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Biliriz de siz gerçekten sadık insanları beğenmiyorsunuz 1 2 Yorumla Cemre1945 1 yıl Beğeniyoruz Yorumla Hjhgjjh 1 yıl Öncelik yakışıklı olcak Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. seni ndırdırını pis kalbini dedikoducu zihniyetini anan bile çekemiyorbunu erkek çekiyor o da neden katlanıyor belli 0 4 Yorumla StenkaRazin 1 yıl Kızın "pis kalbini" nasıl tespit ettin? Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 1 yıl tüm erkekler sapık mı Yorumla StenkaRazin 1 yıl Sapıklığı tanımla bakalım, ona göre cevap vereyim Yorumla Cemre1945 1 yıl Kardeş hasta mısın , seni kadınlar iyi şıtlamış belli ki bu öfke neye hiçkimse istemiyor mu seni? Aynen sapıksın Yorumla
sahinsinan Takip Et Xper 7 Yaş: 44 1 yıl Senin ilgili olmandan kaynaklaniyor birazda olsa, sen taviz vermesen yapamaz 1 3 Yorumla Cemre1945 1 yıl Sürekli ama ya telefonda bile Yorumla sahinsinan 1 yıl Sende istekli birisin demek ki Yorumla sahinsinan 1 yıl Yasadiklarinizdsn kaynakli birazds Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. düzenli ve sağlıklı cinsel hayatımız olmayınca öyle oluyor :) 0 2 Yorumla Cemre1945 1 yıl Neden olmuyor olsa keşke Yorumla sedomania2 1 yıl erkeğin isteğine bağlı değil çünkü :) Yorumla
ghostvari Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ben muhabbet bilirim ama çok da muhabbet bekleme benden neticede erkeğim napiyim 😂 0 2 Yorumla Cemre1945 1 yıl İşte neden böylesiniz Yorumla ghostvari 1 yıl Testestoron işte canım benim bir kadın bir gün bunu yanlışlıkla alıyor ve yaşadıklarını anlatıyor erkeklerden farklı olmuyor anladığın Yorumla
StenkaRazin Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Erkekler böyle. Sen de bi kadın olarak bunu nasıl lehine çevireceğini bilmelisin 0 1 Yorumla Cemre1945 1 yıl Nasıl çevirebilirim? Doğaları mı bu? Yorumla
Han4206 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aptallık başka bireey değil 1 1 Yorumla Cemre1945 1 yıl Azgınlık işte Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. O kadarida bayar her zaman her zaman tadi kalmaz 1 3 Yorumla Cemre1945 1 yıl Katılıyorum Yorumla CAGRI16 1 yıl Tarinda ver yerinde guzel zevkli Yorumla CAGRI16 1 yıl İstek attim size Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. cindelliğide pek bildikleri sölenemez 1 1 Yorumla Cemre1945 1 yıl Koptum Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Arzular bizi ele geçirmiş 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Adamı doyurmazsan böyle olur 0 4 Yorumla Cemre1945 1 yıl Nasıl doyurayım mecbur mıyım hep Yorumla Richardgör 1 yıl Eee o konuda sorumlu sensin, binicen fıstığa vurucan kırbacı😂😂😂😂 Yorumla Cemre1945 1 yıl O kadar da yapamam utanırım Yorumla Richardgör 1 yıl Valka o da senin tercihin.. Yorumla
finjuss Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Bilmiyorum kalıtınım galiba 🤧 0 4 Yorumla Cemre1945 1 yıl Ya hiç romantizm yok mu :((( Yorumla finjuss 1 yıl Bende varda karşımdaki şahisa bağli 🤧 Yorumla Cemre1945 1 yıl Keşke … Yorumla finjuss 1 yıl 👍 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Libidomuz yüksek. 0 2 Yorumla Cemre1945 1 yıl Ya hiç romantizm yok mu :((( Yorumla ErdalK 1 yıl O zaten var. Ama kimi erkek anlamıyor. Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Doğamız, ne yapabiliriz ki :D 0 4 Yorumla Cemre1945 1 yıl Ya hiç romantizm yok mu :((( Yorumla Jagras 1 yıl var :D İkisi ayrı şeyler ama. Sen cinselliği sordun :D Yorumla Cemre1945 1 yıl Ama hep konuyu sexe getiriyorsunuz Yorumla Jagras 1 yıl Hep de değil be :D (En azından kendi adıma :D ) Cinsellik zaten olur kafa uyuştuktan sonra :D Yorumla
Deli_miyim_neyim Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Şimdiki etkekler onu da bilmiyorlar ki 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. :)9 nasıl bi doyumsuzluk varsa:) 0 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Abazanlık 1 0 Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl O ilişki ciddi değil 0 1 Yorumla Cemre1945 1 yıl Haklısın Yorumla
shadow0707 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Fıtrat böyle 0 2 Yorumla Cemre1945 1 yıl Kan yine bu kandır …. Doymak yok mu Yorumla shadow0707 1 yıl Toprak doyurur artık 😅 Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. Açllk ola bilir 0 4 Yorumla Cemre1945 1 yıl Ya hiç romantizm yok mu :((( Yorumla jack_sparrow30 1 yıl O da olur Yorumla Cemre1945 1 yıl Olmuyor ama :) Yorumla jack_sparrow30 1 yıl Olur inşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Biliriz de siz gerçekten sadık insanları beğenmiyorsunuz
Beğeniyoruz
Öncelik yakışıklı olcak
seni ndırdırını pis kalbini dedikoducu zihniyetini anan bile çekemiyor
bunu erkek çekiyor
o da neden katlanıyor belli
Kızın "pis kalbini" nasıl tespit ettin?
tüm erkekler sapık mı
Sapıklığı tanımla bakalım, ona göre cevap vereyim
Kardeş hasta mısın , seni kadınlar iyi şıtlamış belli ki bu öfke neye hiçkimse istemiyor mu seni? Aynen sapıksın
Senin ilgili olmandan kaynaklaniyor birazda olsa, sen taviz vermesen yapamaz
Sürekli ama ya telefonda bile
Sende istekli birisin demek ki
Yasadiklarinizdsn kaynakli birazds
Boş kafalılarda ondan. Kitap okumaları lazım
düzenli ve sağlıklı cinsel hayatımız olmayınca öyle oluyor :)
Neden olmuyor olsa keşke
erkeğin isteğine bağlı değil çünkü :)
Ben muhabbet bilirim ama çok da muhabbet bekleme benden neticede erkeğim napiyim 😂
İşte neden böylesiniz
Testestoron işte canım benim bir kadın bir gün bunu yanlışlıkla alıyor ve yaşadıklarını anlatıyor erkeklerden farklı olmuyor anladığın
Erkekler böyle. Sen de bi kadın olarak bunu nasıl lehine çevireceğini bilmelisin
Nasıl çevirebilirim? Doğaları mı bu?
Aptallık başka bireey değil
Azgınlık işte
O kadarida bayar her zaman her zaman tadi kalmaz
Katılıyorum
Tarinda ver yerinde guzel zevkli
İstek attim size
cindelliğide pek bildikleri sölenemez
Koptum
Arzular bizi ele geçirmiş
Azgınlık tavan
Bende mi?
Adamı doyurmazsan böyle olur
Nasıl doyurayım mecbur mıyım hep
Eee o konuda sorumlu sensin, binicen fıstığa vurucan kırbacı😂😂😂😂
O kadar da yapamam utanırım
Valka o da senin tercihin..
Bilmiyorum kalıtınım galiba 🤧
Ya hiç romantizm yok mu :(((
Bende varda karşımdaki şahisa bağli 🤧
Keşke …
👍
Libidomuz yüksek.
O zaten var. Ama kimi erkek anlamıyor.
Doğamız, ne yapabiliriz ki :D
var :D İkisi ayrı şeyler ama. Sen cinselliği sordun :D
Ama hep konuyu sexe getiriyorsunuz
Hep de değil be :D (En azından kendi adıma :D ) Cinsellik zaten olur kafa uyuştuktan sonra :D
Şimdiki etkekler onu da bilmiyorlar ki
:)9 nasıl bi doyumsuzluk varsa:)
Abazanlık
Evet maalesef
O ilişki ciddi değil
Haklısın
Fıtrat böyle
Kan yine bu kandır …. Doymak yok mu
Toprak doyurur artık 😅
Açllk ola bilir
O da olur