Cinsel Yaşam Erkek arkadaşınızla seks muhabbeti yapar mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 seks muhabbeti yaparmısınız Güncellemeler1 yıl Sevgiliniz Lee atkadaşllar Erkek arkadaşınızla seks muhabbeti yapar mısınız? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Neden yapmayauım ki arzuladığım kadınının nasıl sevdiğini nelerden hoşlandığını bilmek isterim. Hatta buna göre hazırlık yaparım 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Adammsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Amaç mutlu olmak. Buna yatak da dahil. Bulutların üstünde gezmeyelim mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hatta onu konuşturup sinsi planlar yaparım 🤓 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Arasıra kız arkadaşımla yapıyoruz ama o genelde başkasıyla 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bildiğin biz arasıra yapıyoruz sevgiliyiz diye ama o genelde başkasıyla yapıyor Yorumla Soran 1 yıl Nasıl başka birisi dahamı var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ben çok beceremiyormuşum Yorumla Soran 1 yıl Ay çok komik sen nasıl bunu kabullene bildin yaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beceremediğim ve ona keyif veremediğim için üzülmesin istedim Yorumla Soran 1 yıl Saçmalama istersen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ciddiyim Yorumla Soran 1 yıl Yazıklar olsun sana Yorumla Soran 1 yıl Şahsen benim zoruma gider ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım fikirlerini daha saygılı şekilde belirtebilirdin Yorumla Soran 1 yıl Ne yapa bilirim durum bundan ibaret Yorumla
Muhammes2525 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 102% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. Sen yapiyormusun 1 2 Yorumla Muhammes2525 1 yıl Yapiyorsun galiba Yorumla Muhammes2525 1 yıl Samimi ve güven veren kişi ise yaparım Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. yatakta olan yatakta kalır bizde aşkoooo 1 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kimle yapıcaz ya 1 11 Yorumla Board-Tennis 1 yıl Sen yaşadın mı hiç peki Yorumla Soran 1 yıl Neyi Yorumla Board-Tennis 1 yıl Birliktelik Yorumla Soran 1 yıl Şimdilik hayır Yorumla Board-Tennis 1 yıl Harika eşin çok şanslı olcak lakin şimdilik derken evliliğe kadar dayanmıyacaksın gibi hissettim bir an 😅 Yorumla Soran 1 yıl Kendisi komando ve görevde evlilik gibi bir hayalimiz var Yorumla Board-Tennis 1 yıl Umarım mutlu olursunuz ve dayanırsın o zamana kadar Yorumla Soran 1 yıl Benlik bir şey yok ama berat biraz porblemli bu konuda sende beni ateşi yüksek biri olarak bilme Yorumla Board-Tennis 1 yıl Erkek tarafı tabi ki bir tık kendini kontrol edemez maalesef. Bu arada ateşi fazla biri olman daha iyi olmazmıydı ki ama Yorumla Soran 1 yıl Senin bunu bilmeni gerektirecek bir şey değil ama ateşimiz tek kişiye sadece her onümüze gelene yanmıyyoruz Yorumla Board-Tennis 1 yıl Tamam 🙄 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Genel wnlamda olurda özelikle ilgili olmaz 0 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. erkek arkadaş ile yapmayacaksa kimle yapacak 0 0 Yorumla
34revolver Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. neden yapılmıcak erkek arkadası sonucunda 0 0 Yorumla
Senicilginseyseni Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kız arkadaşımla yaparsam vermezse öldürürüm onu 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben genelde kızla yaparım☺️ 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yaparim 2 0 Yorumla
Eireneqq Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yaparım 3 2 Yorumla Soran 1 yıl Gayet doğal bir şey kimisi bu durumu tadırgıyor Yorumla Soran 1 yıl Yadırgıyor* Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. herkes yapar bunu geç 0 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Yapmam 1 0 Yorumla
Bırısıste2716 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yapmam 1 3 Yorumla ufukakar 1 yıl @Bırısıste2716 Neden yapmazsın Yorumla Bırısıste2716 1 yıl @ufukakar bana ters Yorumla ufukakar 1 yıl hiç yapmadınmı Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çok iğrenç ya 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yapar çoğunluk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hepsiyle yaptım 3 5 Yorumla Sosyopsikopatadam6 1 yıl Sonuç alabildin mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sosyopsikopatadam6 evet Yorumla Sosyopsikopatadam6 1 yıl Nasıl bir sonuç peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sosyopsikopatadam6 nasıl bir sonuç olduğunu anlayabilecek yaştasın iyi geceler Yorumla Sosyopsikopatadam6 1 yıl Daha detaylı konuşmak istiyorum. Yaş kaç seninn Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. kızla yaparım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Neden yapmayauım ki arzuladığım kadınının nasıl sevdiğini nelerden hoşlandığını bilmek isterim. Hatta buna göre hazırlık yaparım
Adammsın
Amaç mutlu olmak. Buna yatak da dahil. Bulutların üstünde gezmeyelim mi
Hatta onu konuşturup sinsi planlar yaparım 🤓
Arasıra kız arkadaşımla yapıyoruz ama o genelde başkasıyla
Nasıl yani
Bildiğin biz arasıra yapıyoruz sevgiliyiz diye ama o genelde başkasıyla yapıyor
Nasıl başka birisi dahamı var
Evet ben çok beceremiyormuşum
Ay çok komik sen nasıl bunu kabullene bildin yaa
Beceremediğim ve ona keyif veremediğim için üzülmesin istedim
Saçmalama istersen
Ciddiyim
Yazıklar olsun sana
Şahsen benim zoruma gider ya
Anladım fikirlerini daha saygılı şekilde belirtebilirdin
Ne yapa bilirim durum bundan ibaret
Ne münasebet mk skjsjs
Soru çok gereksiz olmuş
Sen yapiyormusun
Yapiyorsun galiba
Samimi ve güven veren kişi ise yaparım
yatakta olan yatakta kalır bizde aşkoooo
Kimle yapıcaz ya
Sen yaşadın mı hiç peki
Neyi
Birliktelik
Şimdilik hayır
Harika eşin çok şanslı olcak lakin şimdilik derken evliliğe kadar dayanmıyacaksın gibi hissettim bir an 😅
Kendisi komando ve görevde evlilik gibi bir hayalimiz var
Umarım mutlu olursunuz ve dayanırsın o zamana kadar
Benlik bir şey yok ama berat biraz porblemli bu konuda sende beni ateşi yüksek biri olarak bilme
Erkek tarafı tabi ki bir tık kendini kontrol edemez maalesef. Bu arada ateşi fazla biri olman daha iyi olmazmıydı ki ama
Senin bunu bilmeni gerektirecek bir şey değil ama ateşimiz tek kişiye sadece her onümüze gelene yanmıyyoruz
Tamam 🙄
Yaparım
Genel wnlamda olurda özelikle ilgili olmaz
erkek arkadaş ile yapmayacaksa kimle yapacak
neden yapılmıcak erkek arkadası sonucunda
Eşimle illaki yaparım. 😁
Kız arkadaşımla yaparsam vermezse öldürürüm onu
Ben genelde kızla yaparım☺️
Yaparim
Yaparım
Gayet doğal bir şey kimisi bu durumu tadırgıyor
Yadırgıyor*
Yok kızlarla yaparım ben
Asla özel hayatım sadece beni ilgilendirir.
Yaparım
herkes yapar bunu geç
Yapmam
Yapmam
@Bırısıste2716 Neden yapmazsın
@ufukakar bana ters
hiç yapmadınmı
Yapmam
Çok iğrenç ya
Evet
Yapar çoğunluk
Hepsiyle yaptım