Bunu kabul etmeyenler var ama temel ihtiyaçlarimizdandir. Her önümüze gelenle birlikte olmamamız içgüdüsel olarak seçici olmamızdan kaynaklı. "Kadın ne de olsa dürtülerini kontrol edebilir" diyenlere birazcık katılıyorum. Yakın zamanlarda orgazm olmuş isem kendimi rahatlıkla kontrol ederim belli bir süre. Fakat uzun süre orgazm olamadığım takdirde tamamen cinsellik dürtülerime yenik düşüyorum. Kendi bedenimde gozlemlediklerim bunlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
1 yıl
Kadir Mısıroğlu kadının temel ihtiyaçlarindan olmadığından söz ediyordu fakat bir kadın olarak kadınlığı en iyi bildiğimden temel ihtiyacımız olduğunu söyleyebilirim. Aksi bize haksızlık olur. Bizde insanız be😅🩷💕
Sizce cinsellik kadınların temel ihtiyaçlarindan mıdır?
Fark etmez ama cinsellik ilişkileri taşıyan ana kolondur evlilik biterse sebebi olur erkekte uzun süre olmazsa yürümekte zorluklar olur ve kendini ifade wdemez ve hata yapmaya musait olur
Serkan sen kadın bedeninde hiç var olmadın. cinsellik kadınların ihtiyacı olmasa eşi tatmin etmiyor diye aldatan veya boşanan kadınlar olmazdı. Ayrıca kadının ihtiyacı olmasa kadınlar cinselliği reddedecegi için nesil sadece tecavüz sonucu devam ederdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Fark etmez ama cinsellik ilişkileri taşıyan ana kolondur evlilik biterse sebebi olur erkekte uzun süre olmazsa yürümekte zorluklar olur ve kendini ifade wdemez ve hata yapmaya musait olur
Gayet güzel bir tespit şu mantıkla neden insanlar çıkmaz hayret ediyorum benim mi talihsizliğim
Katılıyorum. Sadece kadın için değil erkek için de ihtiyaçtır bence karşılıklı
Diğer yazdıklarınızda da haklısınız. Kadınlar daha seçici olabilir ama çocuğu erkek önüne gelenle de olabilir
Doğru
🤷🏻♂️
Kadın şçşn de bir ihtiyaçtır. Erkek herkesle ama kadın güvenli liman olanla yapar. Fark bu...
Doğru 👏
Evliliğe kadar bekleyen kadına saygı duyarım şapka çıkartırım
Kadınlar için de ihtiyaç tabii ki, bekar olsalar bile.
İnsanların genel ihtiyacı bence cinsiyet ayrımı olmadan
Türbanlı kadınlar için dahi temel ihtiyaçtır.
Çok güldüm alemsij🤣🤣😅
Ahaha öyle ama:)
Kadın erkek fark etmeksizin bu temel ihtiyaçtır.
Hayır kadınlar için ihtiyaç değil
Ne alakası var, kadın insan değil mi, hormonları yok mu?
İnsan değil demedim konuyu başka yere çekme
Var ama çok az miktarda
Yanlış algı
Maalesef doğru
Serkan sen kadın bedeninde hiç var olmadın. cinsellik kadınların ihtiyacı olmasa eşi tatmin etmiyor diye aldatan veya boşanan kadınlar olmazdı. Ayrıca kadının ihtiyacı olmasa kadınlar cinselliği reddedecegi için nesil sadece tecavüz sonucu devam ederdi
Evet sizinde bizimde temel ihtiyacimiz
Erkek için de kadın icinde evet ihtiyaçtır
Cinsellik kadın erkek fark etmez temel ihtiyaçtır
Herkes için temel ihtiyaçtır
Hayır kadınlar için ihtiyaç değil
Tamam. Eşini tatmin etme, bak ne yapıyor
Eşim yok olmayacak
Kadın ayrımı neden
👍
Güncelde belirttim
benim için evet
evett