Cinsellik bir tabu olarak görünüyor ama gerçekten gizli tutmasanız ne kadar önemli? Evliliklerini bile bitiren var sırf bu yüzden.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayattaki en önemli şeylerinden biridir denilebilir.
Kadınlar erkeklerle sevişmeyi cinsel ilişkiye girmeyi severler.
Bir araştırma sonucuna kadar kadın vajinasındaki zevk almayı sağlayan hücre sayısı erkekteki zevk alma hücresinin 2 katı çıkmış.
Bir haberde okumuştum…
Biz çok toplum baskısıyla hareket eden bir ülke olduğumuz için kızlarımız hayat kadını damgası yemekten korktuğu için kızlarda bişey göremezsin.
Çıkarmasını bilirsen hepsinin içinden bir zorospu çıkar.
Önemli olan o içindeki ateşli kadını sana çıkarmasıdır.
Ki bilen biler, iyi ki de ateşliler orası ayrı…
İstekli kız candır ya01 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye de çok fazla abartiliyor. İstekli kadın var mı bilmem ben rastlamadım hocam
En İyi Cevaplar
+1 yılSen aptalmisin su zamanda ne tabu olarak gorulmesi artik millet zivanadan cikti oyle gorulmesinin nedeni belli zaten evliliklerin azalmasi ve bodanmalarin artmasinin altinda yatan sebeplerin baslica nedenlerinden biride bizzat bu pislik yasanmisliklar bilincaltinda bu yatiyo bununla ilgili makaleler bile var ilk herseyini birlikte yasayan ciflerin askida evliligide digerlerinden cok cok daha uzun hatta omurluk ve cok daha mutlu oluyo bu tartismaya kapali bi konu insan fitrati denen bisey var
08 Yorumla
Soran+1 yılBen aptal olmadığımı gayet iyi biliyorum da senin agzin baya bozulmuş kimsin ki birine hakaret edebilme hakkına sahipsin beğenmiyorsan defol kimseye hakaret edemezsin
- +1 yıl
Duzgun insana duzgun diyosak aptalada aptal deriz yani kasma bu kadar cocuum
Soran+1 yılKastigim yok ama sen baya oturup insanlara laf yetiştirme peşindesin 😂 cümlelerin ne kadar zeka seviyesine sahip olduğunu gösteriyor ablam benim :)
- +1 yıl
Beyni uckurunda olan bi hayvandan bunu duymak hicde abes degil acikcasi it herif
Soran+1 yılHala laf yetiştirme peşindesin hakaret etmiyorum sana acizsin çünkü senin seviyene inmeme hiç gerek yok boş bir insansın çünkü
- +1 yıl
Pekala evladim biraz buyu dusuncelerin degisir ve olgunlasir belki ablam
Soran+1 yılEvladım mı yaş kaç 50 55 falan mı 😄 insanlara böyle saldirmamayi öğrenmen lazım internet ortamı diye herkese saldırma ablam benim :)
- +1 yıl
Tamam ablacim onerilerini dikkate alicam sagol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek için ne kadar önemliyse kadın için de o kadar önemlidir cinsellik.
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek için önemli zaten ama kadınlar bunu dile getirmiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar , toplum baskısından kendini ortaya gücünü ve istediğini gösteremiyor ki bu duruma getiren de toplumun bakış açısı.
Güvendiğin bir erkeğe bile kendini açıp bir şeyler yapmaktan söylemekten çekiniyoruz , acaba hakkımda ne düşünür diye?
Alacağımiz zevke bakamıyoruz, dışarı in söylemlerinden dolayı00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler