u
25 güYırttığı zamanlar olsa fena olmaz arada heyecan olur 😅
64 Yorumla- 25 gü
😋 olur bal gibi olur
- 25 gü
Olsuuun 😅
- 12 gü
Teşekkürler çiçeğim
- 12 gü
Ricalar canım 🌸
En İyi Cevaplar
Yırtmak çok vahşice ama hızlıca çıkarılabilir :D
53 Yorumla- 25 gü
Hızlıca çıkarırken olur olan :D
- 25 gü
Uuu 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- 25 gü
Parçalayarak soymak en iyisi
10 Yorumla - 25 gü
O kadar para veriyoruz. Yırtan birine denk gelirsem evlenince arıza çıkartırım. Kıyafetlerim değerlidir , içim gider. Ben de yırtmam zaten. Resmen Tarkan’ın “ Atıl kurt!” demesi geldi aklıma. 😂😂
61 Yorumla- 25 gü
Ahahaahah çok iyi ya
Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Bir sütyen olmuş 1.500 lira mümkünse yırtmadan çıkarmak ekonomik açıdan en iyisi 😂
97 Yorumla- 25 gü
Ekonomi yatağa da yansıdı shdja
- 25 gü
Edep sen ne güzel şeysin ahahdhaha
- 23 gü
- 23 gü
Yerel esnafa inin, alışveriş yapın biraz:)
- 25 gü
Ne kadar yirtici bir milletiz ben aslanim ben ben olali böyle yirticilik görmedim kusum esim operek cikarir yoksa black karti patlatirim victoria da😂
43 Yorumla- 25 gü
Patlat gitsin djdj
- 25 gü
😂😂😂
- 23 gü
@avicenna90 😂😂😂
- Gizli Üye(25-29)25 gü
Eski sevgilim ben onunkini çıkartıyorum diye yırtma sakın demişti yıllar önce ki ekonomi iyiydi bugüne göre😂 dedim alırım sana yenisini yok bir tane var bundan demişti tövbes. Bence o anki duruma bağlı hızlı geliştiyse yırtıladabilir sjjsfk
51 Yorumla- 25 gü
Ağlak herif djdjs
1) Tekstil öyle kolay kolay yırtılmaz, filmlere çok da şeyapmayın.
2) Hadi diyelim yırtılsa bile bu pahalılıkta kıyafet ziyan edilir mi; efendi gibi sevişin işte.
31 Yorumla- 24 gü
Yırtılıyor valla pazar ürünü gibim sjfjjs
- Gizli Üye(18-24)25 gü
Ucuz iç çamaşırı alırım olur biter. Ya da dayanıksız ince kumaşlı bir tişört giy. Bana göre yerine göre değişir ikisinin de zevki alınmalı. Yırtmak baya tahrik edici bir etki yaratır ama o ayrı.🙃
53 Yorumla- 25 gü
Evet, katılıyorum. O an’a değer.!
- Cevap sahibi25 gü
E yaşanıyorsa her anı unutulmaz olmalı.🙃
Kıyafetler pahalı artık olmaz. Adam gibi çıkarsın jkjkj
54 Yorumla- 25 gü
Adamın kıyafetleri de yırtılabilir :D bir de öyle düşünmek lazım gömleğin düğmeleri pat pat pat djdj
- 25 gü
Şu fakire bir kıyafet hadha
Yatakta romantiklik sevmemm. Dışarıda yansıtsın o yönünü😌
91 Yorumla- 25 gü
sertlik olmalı değil mi
- Gizli Üye(25-29)25 gü
Sevişirken kıyafetleri normal bir şekilde çıkartana denk gelmedik bacım hahahahahsh
71 Yorumla- 25 gü
Kimselere vermesin tonrem böyle çileleeer djdj
Ben bilmiyom gerçekten yorumlardan utandım şu an 😂😂
32 Yorumla- 25 gü
Vur kır parçala djdj
- 25 gü
Kiyafetlere yazik olur adam gbi cikarsin iste
Masrafa sokmaya ne gerek var36 Yorumla- 25 gü
Yani şey :D sadece bir kıyafet abartmayalım. Djfjs
- 25 gü
Sjsjhhj onceden anlasirim kiyftlerin parasni vercekse olur 😄
- 25 gü
Olmaz kız, spontane olmalı :D
- 25 gü
😄😄 sonradan alrim kiyafetlermn parasni
- 25 gü
Olur olur :D
- 25 gü
😄😄
Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Romantik olmayan ama yırtılmayan bir seçenek yok mu 😊
12 Yorumla- 23 gü
Yok
Ne cesaretmiş he 😁 kıyafetleri yırtmaya kıyamam normal şekilde çıkarmak derim
11 Yorumla- 24 gü
O gömleğin düğmeleri kopcaaak jedj
m
25 gü(Şimdi sapıklar doluşup yırtmak der jklşşşşu ) benim ilgi alanıma girmeyen konular.
50 Yorumla- 23 gü
Yırtsın ya 3ün 5in hesabını yapacak kadar genç değiliz. Şurda 5 yıl daha seviştik seviştik sonrası sıkıntı zaten
30 Yorumla - 24 gü
Yerine göre ikiside olur. Sevişmeden önce sanal olarak birbirimizi yukseltmissek karşılaşma çekişmeli olur. Romantik bir animiza denk geldiyse romantik takılmak daha iyi
10 Yorumla Romantik bir şekilde çıkartmak yırtmak ne mk hayvanmiyiz boşa masraf 🤣🤣 fakirlik fanteziye engel 🤣🤣
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kıyafetin parasını ben verdiysem niye yırtayım. Aklı başına gelince kombin yap der. Uğraş dur
10 YorumlaYırtarım soyarım ıkı parmak hareketle
İç çamaşırı çıkarırım sonra öpmeye başlarım
Boyundan kucaklar yatağa atarım 😂10 Yorumla- 24 gü
Evde olsak yırtmak iyi olur gadası
Ama birde bunun dışarıda olması var sakince çıkarmak iyidir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. 🤣🤣 kaba kuvvet sevmiyorum romantik diyorum 😀😀
20 YorumlaBenimle sevişmeye gelen karının her zaman çantasında yedek kıyafet bulunur
20 Yorumla- 4 gü
Valla benim gömleğimi t-shirt'ümü kimse yırtmayın bende yirtmam sakın olmasa da zararsız çıkarırım
10 Yorumla Normal şekilde çıkaralım ya masraf olmasın durduk yerde 😅
10 Yorumla- 23 gü
Her zaman olmasada bazen yırtmak daha şehvetli oluyor.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. o ne giydiğine gre değişir artislik yaparken partnerinizin canını acıtmamak gerek
10 Yorumla- 24 gü
Hiç yırtmadım ama sexting yaparken yırtmayı düşünmek daha zevkli oluyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yırtmak tabiki de ya ergen gibi çıkarmak nedir ki ya 😀😀😀
10 Yorumla- 24 gü
Herşeye zam geliyor habire sakın yapmak lazım
10 Yorumla - 24 gü
Romantik ve yavaşça çıkarmak daha haz verici bence...😘
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Bence hayvanlaşmaya gerek yok romantik bir şekilde yavaş yavaş
10 Yorumla- 25 gü
kadina bagli. ama o kiyafetlerle sevismek daha haz verir.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)25 gü
Ekonomi izin vermiyor öyle gönül rahatlığıyla kıyafet yıpratmaya yırtmaya. Yenisini alamıyoruz bir g-string file çorap Noel Baba kostümü kaç para oldu habarın var mı
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yavaş başlayıp tensel temas ile dokunuş ile sert yırtmak olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı. tabi yırtmak daha sehvetli. sanırım herkes olsa yırtmak ister
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Kıyafeti çıkartmak makul. Ancak arada bir hırçınlıkda yapılabilir.
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)25 gü
İkiside güzel tavi karşındaki kişi Seksi ise ben eşimi hiç Seksi bulmuyorum aşık oalrak evlendik yalnis yaptım vosanamamda artık.
12 Yorumla- Cevap sahibi24 gü
Kanka fizik ölçüleri kötü boyu kısa kalça yok saçı kötü
- 25 gü
Bence kıyafetli sevişmek, görsel anlamda daha çekici oluyor.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. ben çıkarmaktan yanayım ama bezen yırtılabiliyoe çok aceleye gelince :))
10 Yorumla- 25 gü
Yavaş yavaş çıkar işte , ne gerek var hırçın işlere 😂😂😂
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)25 gü
Bu tamamen moduma göre değişir.
Bazen romantik aşk böceği iken bazen hayvan olabiliyorum.10 Yorumla Hiç çıkarmamak olsun.😃
22 Yorumla- 23 gü
O nasıl olacak be :D djdjs
- 23 gü
Bu da böyle bir şey 😂 sjsjj
Yırtmıyorum sadece siyah g stringi kalana dek hızlı soyuyorum sonra rölantiye geçiyoruz anı yaşamak lazım
10 YorumlaBen romantikten yanayım birleşmeden sonra sert severim
20 Yorumla- 25 gü
Aciliyet durumuna göre değişir
52 Yorumla- 25 gü
😅😅😅😅😅
- 23 gü
@SeİgNeUr_TeRrAcEs çok acil çoook 😂
- Gizli Üye(18-24)24 gü
Böyle de çamaşırı yırtmak değil de, onları sert bir şekilde çıkarmak. Sanki o an orada felaket bir kalabalikmis gibi hissederek ve aceleci şekilde. Hiç mi nuri alço amcanızı izlemediniz 😬
10 Yorumla - 24 gü
Ortamın ateşine bağlı romantiktenolabilir parcalamakta 😎🤓😈🤭
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. O anki şehvete bağlı yırtmak değilde yırtarcasına çıkarmak daha mantıklı
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)25 gü
Pahalı artık kıyafetler ya yırtılmasın 😀
71 Yorumla- 25 gü
Bence de ama her şey zevk için değil mi 😅
Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Kıyafetle sevişmek😂😂😂
31 Yorumla- 25 gü
Mükemmel bir fantezi değil mi 😅
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kişilerin tercihine kalmış
10 Yorumla- 25 gü
Farketmez sosyetik şekil o kıyafet çıkacak ama 😃
20 Yorumla - 25 gü
Duruma göre 😂😂
80 Yorumla - 20 gü
Bence yırtmak zevk verir.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı. Yırtmak daha güzel bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. sonra parasını biz ödüyoz yine asdfasdf
10 Yorumla- 23 gü
Yeri geldimi yırtmak zevkli oluyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben yırtıyorum ama sonra parasını istiyorlar 😆
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Yırtıp iç çamaşırsız bıraktığım oldu
10 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi