Cinsel Yaşam Hangi cinsel ilişki türü günümüzde daha yaygın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Vajinal Anal Oral Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi cinsel ilişki türü günümüzde daha yaygın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Türkiye'de anal bir din ve tabu meselesi olarak görüldüğü için en az yaşanan ilişki türü analdır. Ama ben üçünü de severek yapıyorum 0 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. bakirelerin hepsi anal yapıyorevlilerden yapanlarda varo yüzden anal diyorum 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Oral bence her iki ilişki türünde de olmak gereken bişey o yüzden onu diğerlerinden ayrı düşünemeyiz 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne bileyim, her sevişenin çetelesini tutmuyorum :D :D 0 0 Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. En zevklşsi hangisiyse o 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bencr oral illa oluyor 0 0 Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Oral bence ileri gitmek istemeyenler orak yapıyor 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Vajinal ve oral en güzel 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Bana göre burada da soruların çoğu o yönde 0 0 Yorumla
Sevgi74674 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Hepsinin zevki ayrı kuzum 4 1 Yorumla kimsesiz95 1 yıl Test edip onaylanmış Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. vajinal tabiki 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vajinal 0 0 Yorumla
ssezzerss Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Hepsi :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Türkiye'de anal bir din ve tabu meselesi olarak görüldüğü için en az yaşanan ilişki türü analdır. Ama ben üçünü de severek yapıyorum
bakirelerin hepsi anal yapıyor
evlilerden yapanlarda var
o yüzden anal diyorum
Oral bence her iki ilişki türünde de olmak gereken bişey o yüzden onu diğerlerinden ayrı düşünemeyiz
Ne bileyim, her sevişenin çetelesini tutmuyorum :D :D
En zevklşsi hangisiyse o
Bencr oral illa oluyor
Oral bence ileri gitmek istemeyenler orak yapıyor
Vajinal ve oral en güzel
Bana göre burada da soruların çoğu o yönde
Hepsinin zevki ayrı kuzum
Test edip onaylanmış
vajinal tabiki
Engüzeli
hiç biri
Vajinal