- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKan pompalandığı için sertleşiyor. E haliyle sürekli oraya kan pompalanmasını bekleyemezsin değil mi? Ha bu demek değil ki belli bir süre sert ve dik kalamaz, kalır ve kalmalı. Böyle olmuyorsa başka bir sağlık sorunu var demektir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmın edemeyecek ödeyecekler
O yüzden yol yakinken ayrıl hayatının geri kalanını eksiklikle yaşayamazsın00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. o kişinin sertleşme problemi olabilir ya da yeteri kdr uyarılmıyordur..
bi ihtimal seni yeteri kdr arzulamıyordur onu heyecanlandırmıyorsundur06 Yorumla
Soran1 yılHiç zevk almadım zaten az sertleşince yapıyo 1 dk sonra duruyo yine yapıyo yine duruyo iniyo çünki heyecan yapıyomuş bu 2. Oluyo birlikte olmamız daha önce tecrübesi de yok
Soran1 yılValla bilmiyorum
Soran1 yıl23 yaşındayım o da 26
1 yılKişiden kişiye değişir bence o bazılarının rahatlanadan inmesi çok zor. Sanki çok biliyom da bende 😅😅
11 Yorumla- 1 yıl
Yoookk artık 😳😂
- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılereksiyon problemi vardır
bozuk televizyon gibi düşün
ses var görüntü arada gidip geliyor :)01 Yorumla
Soran1 yılValla çok komik oluyo
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılfazla masttan pozisyondan kaynaklı penisin kas yapısıyla alakalı olabilir bi ürolojye danışssın kimse o arkadaş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Senin partner bitik olabilir yaş aralığını düşünürsek
01 Yorumla
Soran1 yılBen 23 o 26
1 yılOdaklanma ya da sertleşme problemi vardır muhtemelen.
10 Yorumla
1 yılStrese bağlı olabilir. ya da venöz yetmezlik dediğimiz sıkıntı olabilir. Yani penis içerisinde ki kanı muhafaza edemiyor, toplar damar kapakçıklarında bir sorun olabilir. Bu sıkıntıya yaşayan kişiyin derhal bir üroloji uzmanına gitmesi gerekiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç inmez her zaman göreve hazır dir kendileri 😀😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Odak problemi ya da sertleşme sorunu vardır. Doktor şart
00 Yorumla
1 yılBozulmuştur. Ya hastadır ya da kendi zevkine daha çok önem veriyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik sırasında penis inmez aksine daha fazla sertleşir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sertlesme sorunu vardir.. cozum aslinda kolay ama partnerinin de cabasi gerek
02 Yorumla
Soran1 yılElimden geleni yaptım ve ilk ilişkim deildi daha önce 5 senelik ilişkim oldu onunla çok iyi idik ama bunun ki sertleşmiyo
Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Ya sğrekli mastürbasyon yapıyor ya da artık bitmeye başlamış onunki
00 Yorumla
1 yılİsteksizlik veya iktidarsızlık var, çözümü kolay büyütecek bir sorun değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılIsi beceremiyon ondan beceriksiz
03 Yorumla
Soran1 yılElimden geleni yaptım ve ilk ilişkim deildi daha önce 5 senelik ilişkim oldu onunla çok iyi idik ama bunun ki sertleşmiyo
- 1 yıl
Sus objeligimi yerime getir duzgun yal isini
Soran1 yılÖnce yazmayı öğren
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılbu kişiden kaynaklı sorun
02 Yorumla
- 1 yıl
şeker hastalığı olabilir bu sebeb oluyor heyecan olabilir enerjisi olmaya bilir bunların hepsi faktör kaç kere denediniz her seferinde anlık bşişi mi olay nasıldı
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. iniyorsa sorun var demektir
02 Yorumla
- 1 yıl
sorunlu demektir... ilişki esnasında aksine bende daha cok sertleşme yaşanır
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılEreksiyon bozukluğu var
00 Yorumla Benim inmiyor ve hep sert
00 Yorumla
1 yılBir ton sebebi olabilir araştırmak lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBen yaşamıyorum öyle bir sorun
00 Yorumla
1 yılPsikolojiktir bence
00 Yorumla
1 yılZamanında kalkıyor diye sızlanmışsındır. Karma 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ya panik yapıyor ya da beğenmiyor seni
00 YorumlaKan az gelir
Sertleşmez hersey kafada00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sürekli inmez, boşalma sonrasına iner :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılYaşı kaç dediğin kişinin?
02 Yorumla
Soran1 yıl26
- 1 yıl
Araştırmak gerekli boşalmadan iniyorsa
Sağlık problemi, psikolojik problem olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYeterinve zevk slmıyordur
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOral yap uzun sure on sevismeyi uzun tut
Soran1 yıl20 dk ön sevişme yeterli diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılO zaman adamda bir sorun var
Gizli Üye(25-29)1 yılEreksiyon problemi var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılStres vardır heyecan yapıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSürekli derken öyle inmemesi lazım inme şansı yok
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOo sorunu var onun ozmn tedavi görmesi lazım ya da hap kullanması. Onlada sürekli nasıl uğraşcan. Yatağa girince daha soyunmadan erkek kadını hazırlamalı senin kafanda hep bunlar olunca hiçbir zevk almazsın. Yaşlar kaç
Soran1 yılHiç zevk almadım zaten az sertleşince yapıyo 1 dk sonra duruyo yine yapıyo yine duruyo iniyo çünki heyecan yapıyomuş bu 2. Oluyo birlikte olmamız daha önce tecrübesi de yok
Cevap sahibi1 yılTecrübeden ziyade seks konusunda bilinçsiz benimde çok tecrübem olmadı ama yatakta kadına şekil vermeyi öyle bilirim ki. Hoş bulduğun kadınla yatakta illaki heyecan olur olmasa zaten yönetemezsin yatağı. Ama panik yapayım ne yapacağımı bilmeyeyim modunda olursan kadın senle olduğuna bin pişman olur. Senin gibi kadınlar da öylelerine denk gelir zaten 😅Seninde şanssızlığın. İşkence gbi gelir kadına yatak. Sen onu düzeltemezsin demedi deme. Yaşlar kaç
Gizli Üye(30-35)1 yılYoo inmez nerden cıkardın?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılSorunludur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
1 yılBoşalmadan inmezki
00 Yorumla
1 yılGüçsüz erkek demek ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Boşalırsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılİsteksizlik vardır
00 Yorumla
1 yılErkeklık bıtmıs.. hevesı kalmamıs sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe zamandır birliktesiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaş fazlami
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKız zevk verniyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. Yaşlı mı
02 Yorumla
Soran1 yıl26 yaşında ben de 23
Gizli Üye(30-35)1 yılHeyecan mi yapıyor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026