Arkadaşlar çok yanlış bir insanla ilşkiye girdim hataydı farkındayım. Kabul ediyorum. İkimiz de çok tahrik olduk ve beraber olduk. İlişki sırasında ikimiz de çok heyecanlıydık çünkü adam evliydi ve ilk defa çapkınlık yapıyordu. Performansı baya iyiydi uzun dayandı fakat içimde ara ada penisi indi. Anlamadım sizce bana ilgisi mi azaldı yoksa heyecandan mı? Ona sorunca heyecandan dedi. Bu arada ilk defa başıma böyle bir şey geldi çok boşaldım ve akıntı boşalma karışık bir koku oldu ama kötü değildi ekşi ve normaldi. Sizlerden fikir istiyorum neden ilişki esnasında penis iner.
Cevabın nedir?
+1 yılHeyacan dan olabilir
Boşalmak istemezse başka şeye odaklanırsa erekte azalacağı için inebilir ikincide indi demişsin ara ara zorlanma lar oluyor inebilir. Cinsel yorgunluk başlamıştır inebilir
Bir kere boşaldı demişsin ikinciyi isteyip gelmiyorsa arada stres yaptır inebilir
İçerdeyken boşaldıysa inebilir ve devam etmeye çalışırız tekrar kalkar ümidiyle aslına bakarsan çok neden var da o anı tam bilmeden bu kadar neden söyleyebildim00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBosalmis buyuk ihtimalle yoksa iliski esnasinda penis inmez ki bosalinca iner tekrar sertlesir sen farkedemedin mi bosalip bosalmadigini kisa surede pes pese bosalmis galiba cok etkiledin adami heyacan yapmis bosalmis gibi duruyor ilk kez mi basina geldi böyle bir durum
00 Yorumla
+1 yılInşallah senin kocani da baska kadınlar ayartir amin.. o adamın karısını dusnmedim mi hiç? ama sen evlen senin kocan da başka kadinlarla yatsın
84 Yorumla- +1 yıl
Bu arada hamile kal da gör gününü öyle ihitmal var çünkü
- +1 yıl
Bak doğru dedin bebeğe yazık olur o olmasın
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
- Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen benimki hiç inmezde, onun sertleşme sorunu var ozaman buda normal deyil, yani sevişecek adammi yok gidip evli erkekle yapiyorsun okadar erkek varken
00 Yorumla
+1 yılİcindeyken inmesinin iki nedeni vardır, ya içine bosalmistir devam etmiştir, ya da iktidarsızlık vardır
00 Yorumla
+1 yılİçine boşalmıştır ve inmiştir. Normaldir. Kaç posta attı?
02 Yorumla
Soran+1 yılNe ciddi misin e söylemedi boşaldım diye sadece indi dedi
- +1 yıl
Boşalmıştır, hamile de kalma ihtimalin var.
+1 yıladama ne yaptıysan heyecandan iyi kalpten gitmemiş :D çok mu yaş farkı var
07 Yorumla
Soran+1 yılHeyecandan penis iner mi
- +1 yıl
iner :D stresten iner. ten uyumu olmamasından iner. yani tek bir unsur olmayabilir
Soran+1 yılHadi ya ciddi misin. İyi değil miydi acaba ilişki ondan mı öyle oldu. Ama indikten sonra tekrar kalktı o zaman iyiydi performansı ve ilşki bittikten sonra da bol bol öpüştük
- +1 yıl
işte senden soğuyup soğumadığını halen buluşmak istiyor mu oradan anlarsın
Soran+1 yılHadi ya ay şu an üzüldüm biraz. Pkei sence tekrar buluşmak ne zaman ister ilişkiden hemen sonra mesaj atmaması normal mi
- +1 yıl
bence normal değil. şahsen ben ertesi gün yeniden ilgilenirim ve en kısa sürede isterdim
- +1 yıl
peki kaç yaşında bu erkek içine boşalmış olabilir mi :) verçi tecrübeli birine benzi, yosun anlarsın bunu ama
- Cinsellik konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHeycandan iner kemdini boşalmamak için tutar zevk sıvısı gelir oyle iner ysda boşalır öyle iner
00 Yorumla İlk defa böyle boşaldım dediğin döl. adam içine boşalmış
00 YorumlaSenin gibi kaçamak yapacak bir bayan bana denk gelmedi ya 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence vajinandan gelen koku iliskiyi etkilemis ve inmis emin olabilirsin 😉
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkek boşaldıktan sonra 5-10 iner sonra devam edilir yine normal birşey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmakina değilki içinde inip adam devam ediyorsa kalkıyorsa içinde tekrar uzun sürdüyse ne güzel işte ne kadar sürdü
00 Yorumla
+1 yılIçinde hizlimi sokuyordu ve sen hangi pozisyon yapıyonuz
10 YorumlaKoku falan kötü etmiş olabilir dediği gibi heyecan olur boşalamayınca stres yapmıştır
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Senin eline su dökemeyiz biz be🤣🤣
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki usta gibi mi duruyorum ordan 😂
Soran+1 yılAhahahah şaka bir yana cidden neden indi acaba soğudu mu diye korktum
ne yaptın adama doğru söyle boşuna inmez o
08 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptın derken. Ben de bilmiyorum işte size soruyorum neden indi
Soran+1 yılİyi de indiği anda kötü bir şey yoktu eminim. Sadece beni yalarken çok sıvı geldi ondan da iğrenmedi çünkü bu çok doğal. Yani insan vücudu sıvı akıtır normal
Soran+1 yılSordum. Heyecandan dedi
Soran+1 yılHayır ilk defa çapkınlık yapıyorum dedi hızlı gelişti bu seviyeye hızlı geldik o anlamda
+1 yılAdam boşalmış.. sen mutlaka bir test yaptır..
00 Yorumla
+1 yılBanada bosalmis gibi geldi
02 Yorumla
Soran+1 yılBeş dk öncesinde de inmişti böyle. İlk keresinde boşaldığı için ikinci ilişkide ara ara inmesi normalmiş diyorlar adam da heyecandan dedi
- +1 yıl
Ne alaka ya biz erkek degiliz demi bosaldiktan sonra iner 5 10 dakka sonra kalkar bidaki bosalana kadar
+1 yılEreksiyon kaybı varsa tedavi olsun
00 Yorumla
+1 yılpegasus durağa gelmiş demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorku ya da pısmanlıga kapılmıstır
00 YorumlaYaşın kaç nerden tanıştın
00 Yorumla
+1 yılZevki yoktur sana bişey sormak istiyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılSor
- +1 yıl
Burda sormasam lütfen önemli
Soran+1 yılTamam ama önce ben bşey sorucam burdan. Sence adamın boşalma ihtimali olabilir mi. Yani bazıları zevki kaçmış bazısı heyecan diyor bazısı da boşalmış diyor. Sence hangisi
- +1 yıl
Olabilir ama şöyle bir durumda olabilir önceden boşaldıysa isteği biter oda iner
Soran+1 yılBu durumun öncesinde ve sonrasında boşaldı. Ama ne biliyim yine de korkuyorum boşalmış olamaz dimi. Zaten adam evli böyle bir risk almaz olsa söylerdi dimi
- +1 yıl
Olmaz boşalsa bile sperim sayısı düşük olur hamile kalman
Soran+1 yılValla kafam çok karışık. Size anlatıyım. Şimdi biz ilşkiye girdik ilkinde boşaldı. Sonra ikincide indi iki kez ama bilmiyorum boşalsa söylerdi dimi ya ve kırk dakikada üç kez boşalması imkansız dimş
- +1 yıl
Aynı anda zor
- +1 yıl
Siize bişey sormak istiyorum
+1 yılnaptın be kızım sen
22 Yorumla
Soran+1 yılNapmışım
- +1 yıl
evli adamla yaa hiçmi gururun yok senin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşalmış işte bunu seks yapmış biri sormaz
013 Yorumla
Soran+1 yılİçime boşalarak asla risk almaz
Cevap sahibi+1 yılAlmış bile bence, geç boşalan birini bul tatmin ezmez o seni
Soran+1 yılİyi de adam zaten iki kez prezervatifle boşaldı. Bir kere takmadı onda da içime neden boşalsın
Cevap sahibi+1 yılDenk gelmiştir ama inmesi demek boşalması demek
Cevap sahibi+1 yılKendisiyle konuşsana
- +1 yıl
peki bir erkeğin ne kadar sürede boşalması geç boşalma sayılır
Cevap sahibi+1 yıl@Kürkçü_dukkaniii en fazla 25 dk falan durmalı kadın orgazm olmadan boşalmamalı
- +1 yıl
peki 25-30 dk dan uzun sürmesi iyi midir kötü mü
Cevap sahibi+1 yıl@Kürkçü_dukkaniii kadın zevk alıyorsa iyi
Soran+1 yıl@Kürkçü_dukkaniii ya onu geçin de Bu adam boşaldı mı boşalmadı mı
- +1 yıl
bence de içine boşalmış olabilir 48 saat olmadıysa ella kullan :D
- +1 yıl
peki sizler 30 dk üstü boşalan bir erkekten zevk alır mısınız
Cevap sahibi+1 yılBak sen yarın bir test yaptırdır bir de bu konuyu cidden kendisiyle konuş açık olun birbirinize ne derdiniz varsa konuşun seksle ilgili
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHeyecandan oluyor öyle şeyler. Anormal değil.
055 Yorumla
Soran+1 yılHeyecandan mı gerçekten. Bazı arkadaşlar demiş ki ten uyumu olmamış ondan stres yapmış filan anlamadım. Ten uyumu olmasaydı ilişkiden sonra sürekli öpüşmezdik
Cevap sahibi+1 yılSonrakinde heyecan biraz durulur daha normal yaparsınız.
Soran+1 yılİçimdeyken indiyse içime mi boşalmıştır sizce. İki kez prezervatifle yaptık prezervatife boşaldı. Prezervatif yokken indi birden acaba boşaldı mı içime
Cevap sahibi+1 yılBoşalınca hemen inmez ve zaten inene kadar çekilirdi.
Soran+1 yılYani ertesi gün hapı alıyım mı almıyım mı
Cevap sahibi+1 yılGerek yok
Soran+1 yılDimi sonuçta asma koskoca evli boşalsa söylerdi.
Cevap sahibi+1 yılAynı fikirdeyim.
Soran+1 yılPeki neden indi o zaman onu anlamadım
Cevap sahibi+1 yılDedik ya, heyecan, yorgunluk, ilk kez yapılan bir şey olması, stres... Hepsi olabilir.
Soran+1 yılOf ya yine de korkuyorum ya boşaldıysa o an heyecanla söylemediyse
Cevap sahibi+1 yılBoşalsa anlamamanız mümkün değil. Bir sürü sıvı akar içinizden.
Soran+1 yılEvet ama ne biliyim bir kadın olarak korktum şu an. Ya boşaldıysa
Cevap sahibi+1 yılBoşalmamış
Soran+1 yılYa tekrar tekrar soruyorum ama korkuyorum ben çoğu arkadaş boşalmış yazmış onlar neden öyle yazıyor
Cevap sahibi+1 yılKırk küsür yaşındayım. Binlerce kez seks deneyimim var. Lütfen ama.
Soran+1 yılÖyle mi diyosun ya fikir için tekrar teşekkür ederim fakat ben yine de içim rahat etsin diye yazıyım mı o anı. Tekrar okuyun fikir verin. Ben onun üstüne çıktım. bir an penisi çıktı ben geri sokarken baktım inmiş neden indi bu dedim heyecandan dedi. Ama çıkmadan önce yüzünde aşırı zevk ifadesi vardı boşalma anı falansa o an. Sıvı konusunda da zaten spermi az geliyor onun fark etmemiş olabilirim
Cevap sahibi+1 yılİkinci seferi miydi? Öncesinde bir kez boşaldıysa ikincide inebiliyor. Benim de bazen başıma gelen bir durum.
Soran+1 yılBir kez boşaldı. Sonra ikinci de indi ama riskli anda indi ve iletişim yoktu seks yaparken aramızda yani indi biraz oyna diyebilirdi ama o susarak devam etmeye çalıştı.
Cevap sahibi+1 yılBoşalmamış. Boşalsa devam etmeye çalışmazdı.
Soran+1 yılAma ilkinde boşaldıktan sonra bile devam etmeyi başardı prezervatifle
Cevap sahibi+1 yılSıkıntı edeceğiniz bişey yok. Ama illa da rahatlamam lazım derseniz ilaç kullanın.
Soran+1 yılO ilacı kullanırsam da on gün kanama oluyor çekemem. Kadın olmak zor ama boşalsa söylerdi dimi. Siz ne düşünüyorsunuz o kadar dikkatli bir adam böyle bir hata yapar mı
Cevap sahibi+1 yılYa arkadaş bin kere söyledim. Sıkıntı etmenizi gerektiren bişey yok. Sanki sorumlusu ben mişim gibi davranıyorsunuz ama
Soran+1 yılPeki korkmuyorum o zaman ilaç almıyorum
Cevap sahibi+1 yılKorkmayınız rica edeceğim.
Soran+1 yılPeki başka bir şey sorucam madem bilginiz var. Kesin biliyorsunuzdur bunu da. Ben bu adamdan çok tahrik oldum çok zevk aldım fakat sonlara doğru kasıklarım ağırdı boşalamadım. Hatta hızlanınca normalde hız sevdiğim halde dur falan dedim neden böyle oldu sizce. Tam olarak senkronize olamadık mı
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik olmuştur. Sonuçta kafanızda kötü bir şey olduğuna dair düşünceler oluşmuş.
Soran+1 yılİlk buluşma için çok heyecan vardı ondan belki
Cevap sahibi+1 yılOnu diyorum ben de zaten.
Soran+1 yılSize son kez bişey sormam lazım sıkıldınız biliyorum ama bilgilisiniz diye soruyorum.. Bir arkadaş demiş ki penis inmez geç sertleşir. İndiyse boşalmıştır Ama bu adam sertken indi.
Cevap sahibi+1 yılAbicim bilip bilmeden konuşan her ergenin lafına göre hareket edersek bunca deneyim bunca psikolog ve doktoru yok saymış oluruz. Penis konsantrasyon bozukluğundan da inebilir, anlık duygu değişiminden de inebilir. İnmeyen bir şey değil, kan pompalama mekanizması tamamen duygularla harekete geçen bir mekanizmadır. Doğal olarak duygu değişiminden, moralden, yorgunluktan, stresten ve hatta bir önceki boşalmadan ötürü sertliğini korumakta zorlanabilir.
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim tekrardan. Bakalım adam tekrar mesaj atıcak mı merak ediyorum. Sizce atar mı.
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında? Siz kaç yaşındasınız?
Soran+1 yılO ehliyet kursu hocam 37 yaşında. Olgun karizmatik biri. Ben de kursiyerim 24 yaşındayım. Hocam evli ve ikimiz de elektrik aldığımızı itiraf ettik mesaj atarak. Buluştuk. Heyecanlıydık. Fakat tekrar buluşur muyuz bilmiyorum. Sizce?
Cevap sahibi+1 yılİhtimal yüksek. Ama baskı yapmamalısınız, yoksa korkacaktır. Muhtemelen evliliğini korumak isteyecektir. Sizin için bu durum sakınca yaratıyorsa iletişimi kesmenizi öneririm.
Soran+1 yılHayır zaten ben de duygusal bir şey istemiyorum. Sadece kaslı biri ve performansından faydalanmak istiyorum. Hepsi bu. Fakat ilişkiden sonra mesaj atmaması dikkatimi çekti acaba doyduğu için mi ya da doğru anı mı kolluyor bilmiyorum biraz üzüldüm
Cevap sahibi+1 yılNe kadar oldu?
Soran+1 yılBir gün
Cevap sahibi+1 yılAcele etmeyin bence. Bika gün sabredin.
Soran+1 yılEvet haklısınız fakat ne biliyim bugün çok güzeldi gibisinden mesaj atabilirdi diye düşündüm
Cevap sahibi+1 yılHoşuna gitmemiş olma ihtimalini de aklınızdan çıkarmayın bence. Belki de beklentileri başkaydı.
Soran+1 yılGerçekten mi. Umarım o ihtimal yoktur. İlişki esnasında çok iyi diyordu ve bittiğinde de sürekli öpüştük. Bunlar iyi belirtiler aslında ama bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılİlişki güzel olsa bile sonrasında pişmanlık olabilir insanda. İlk kaçamak ilişkimde bana da olmuştu. Bir türlü elim varıp da arayamadım, konu kapandı gitti.
Soran+1 yılHım yani ben de sorun olmayabilir adam pişman olmuş mu diyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılŞu an şöyle olmuştur veya olur demiyorum yanlış anlamayın. Sadece ihtimali aklınızda tutun. Hayal kırıklığı olmasın sonra.
Soran+1 yılAy bilmiyorum. Sonuçta ilk sevişmem değil tecrübeliyim. Kötü değildi sadece ilk kez buluştuğumuz için heyecan ve yabancılık hissi vardı bu da normal. Onun dışında bir sorun yoktu. Peki sizce çok güzeldi bugün teşekkürler mesajı atmamış olması buluşmak istemediği anlamına mı geliyor
Cevap sahibi+1 yılAnlam çıkarmak için erken olabilir. Bazısı düşünemez böyle şeyleri. ya da aklına gelmez sebepsizce.
Soran+1 yılO da olabilir. Şimdi benim nasıl anlamam gerekir bunu kaç gün içinde belli eder
Cevap sahibi+1 yılYarın mesai saatlerinde aklına düşersiniz. Herhangi bir ses çıkmıyorsa pek umut yok diyebilirim.
Soran+1 yılAnladım. O halde size tekrar yazarım ama gizlisiniz
Cevap sahibi+1 yılÇözeriz o kısmı kolay.
Soran+1 yılNasıl çözücez
Cevap sahibi+1 yılŞu soruyu beğenin, gerisi bende.
Cevap sahibi+1 yıl
- Cinsellik konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılBebeğe isim düşün
10 Yorumla Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. doyuma ulaşmıştır
00 Yorumlabilmem deniyelim
00 YorumlaNe iğrenç birisin ya
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamda sorun var
08 Yorumla
Soran+1 yılBoşalmış olamaz dimi. Çünkü zaten bu durumun öncesinde ve sonrasında boşaldı. Kısa sürede üç Kez boşalmış olamaz. Siz ne düşünüyorsunuz yani heyecandan mı indi yoksa boşaldı mı yoksa bana ilgisi mi kaçtı
Cevap sahibi+1 yılOlabilir tabiki 2 3 kez bosalır
Cevap sahibi+1 yılPenis inerse bosalma olur
Soran+1 yılHayır ama başka durumlardaısa inme oluyor. Heyecan stres
Cevap sahibi+1 yılHeyecandan inmez gec sertlesir
Soran+1 yılYa bilmiyorum boşalsa söylerdi
Cevap sahibi+1 yılSöylemez bence
Cevap sahibi+1 yılEvli biri neden
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşalmış olmasin
02 Yorumla
Soran+1 yılİçime boşalarak asla risk almaz
Cevap sahibi+1 yılIçine boşalmış inmiş işte sende anlamadın performans testi yapana kadar içeri girip çıkana baksaydin
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam