Bazen düşünüyorum herkes seks konusunda geri planda ve evlenince yaparız diyen bi kitle var. Evlendikten sonra iş işten geçiyor zaten öyle değil mi?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İlişki yaşadığın erkeklerle evlenme kaygısı olmadan seks yapman normal, bunu asla yargılamıyorum. Seks yapmak için nikahı beklemek, evlilikte doyurucu bir cinsel yaşamı riske atmak demek, ne çıkarsa bahtına durumu... Çok pişman olan da var. Bu yüzden de nikahsız ilişkilerde cinselliğin normalleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Evlendiğiniz partnerde deneyimlerinizi ve taleplerinizi karşılayamıyorsanız, bunu en doğru ve anlaşılabilir bir yolla iyileştirmelisiniz.
Yoksa hayat çekilmez.
Sonuçta girilen her yeni ilişki de bir kumar olacak.
Size sorun yaşatması da cabası.
yükselmen elbette normal... zaten evlendikten sonra hayal kırıklığı yaşamamak için önceden denemek gerek... ama yüksek performansın yanında diğer özelliklerde olmalı...
Cevap
23Cevap
Test edip en iyisiyle devam etmek gayet normal bir dürtüdür
@SwordOfDemocles yaw neyse o*uspulugunda bu kalitesi mk desene
Bu sorudan tek anladığım henüz hiç kimseyle seks yapamadığın.. Gerçek anlamda seksten bahsediyorum. Senin adına üzüldüm.
Ne biliyon kapımda mı bekledinv😄
Ben sadece zeki kadınların kapısında beklerim. Nereden bildiğimi yukarıda yazmıştım. "Bu sorudan tek anladığım..." .
He sorunca da büyük meme büyük popo ince bel seksi giyim diye yazar dış görünüş önemli değil dersiniz tipiniz olmadığından yani senin güzelliğini önemsemem benim tipimi önemseme hesabı ama yemezler hadi kış kış
Alaycı ifadeler ile kısa cümleler kuran ateşli kadın, uzun cümleler kurmaya başladıysa, öfkesindendir. Sakinleş ;)
En yüksek performanslı olarak gördüğün adam ya öyle bi adam değilse, boş tenekeden çook ses çıkıyor benden söylemesii.
Nasıl adam değilse
Seks yapınca çıkar performansı
Babası dışında erkek eli tutmayan çılgın bakirelerin geniş fantezi dünyaları
Öyle biriyim diyelim sanane ya da ulaşamayınca kudurdun mu bana salça olunca madalya mı takıyorlar
Önemli olan karşındakiyle uyum öyle birisini bulsam evlenirim zaten
Yemişim uyumu tatmin edemiyom demiyor da
Yooo gayet mantikli bebegimm, aynen devam. Dogru adami bulana durma, pompaya devamke 😜
Devam ke❤️😄
Benim dediğimi yap ama yaptığımı yapma dedi, kertenkele :)
@Denizin__Dili hahaha benim yaptigimi yaparsa evin yolunu sasirir ayol 🤪
İdare et ablası. O sadece bir rumuzun ardına gizlenmenin verdiği güvenle sindirilmiş duygularını dışa vurdu. Asla elde edemeyeceği fantezileri.
@Denizin__Dili yaw takilma sen de bu kadar ayol. Bu platorm bunun icin degil mi zaten, herkes bastirilmis duygularini ortaya cikarsin diye 😄
İtiraf edeyim. Ben de öyle yapıyorum :D
@Denizin__Dili hahahah deli 😅🤫🤫
seks yapılması gerekmez ama konuşması şart bence utanma olmadan açık açık
Tanımlamak güzel hem tecrübe hende değişik kişilerle doyum farklarını deneyimlemek güzel
Değil , insanlar günah olduğunu yanlış olduğunu biliyor
Hayat kadını misin? Herkesle olmaz o iş? Nerede yaşıyorsun
Allah akıl fikir versin beyinnini kullanmayı nasip etsin
Akıl verme parasız fakir paran yoksa lafında yok
Performanstan beklentini bilmek isterdim.
Sertlik ve süre
Yaa bu akışta çok aćık paylaşılmıyor. Sert seviyorsun onu anladım. Peki değişik fanataziler?
Serimi istersin 😊 yazamıyorum sana tüh
Yazdın işte
Avcunu yala😃
Üçün birine bak
NATO mermerle mezarcılar uğraşsın 😃
performans nasıl oluyor boşalma suresi mi
Süre ve sertlik
benim geç boşalma sıkıntım var ve geç boşalmami herkes sorun ediyor
beğenirsen evleniriz
Üçün birini alırsın anca avcunu yala sen
evlenmeden olmaz söz
Normal 💅🏻