Bumerang gibi sürekli dönen sevgili cinsellik için mi gelir?

Biz 2 senedir sanaldan konusuyox. Hiç bulusmadik ama hani tanıyorum az çok artik birbirimizi. Bi bulusmadığımiz kaldı. Bu sürede çok fazla kavga hakaret engellene vb oldu. Her defasında geri dönen hep o oldu. Hem de engelleyen o olduğu halde hani. Dengesiz fazlasıyla. 21 yaşında ben 26 yim. Ama inanın yanyana gelsek asla 5 yaş gibi durmaz belki 2 yaş. Tipim çok minyon. 23 duruyorum. Neyse işte. Aramızda cinsellikte vardi sohbet olarak öyle başladı aslinda hersey öyle samimilestik. Birbirimizden utanmıyorum hani bu konuları konuşurken zaten absürt şeylerden de konuşmuyoruz genel seksting işte. O benim hayatımı biliyor genel kısmını bende onun. Yakın zamanda yine kavga ettik beni engelledi sonra zaman geçti döndü sonra sinirimi bozdu ben engelledim. Dün de instadan istek attı. Hikayedeki fotoma oyy yazmış. Ben ona beni sinir ediyorsun çok dedim o da sende beni dedi. Eski mevzuyu açtık açma o konuları bence artık dedi sonra aradi hemen. Cinsellige girmedi yani normal konustuk. Arkadaşıma anlattim. O cocuk takintiki bence sana dedi. Sizce
Bumerang gibi sürekli dönen sevgili cinsellik için mi gelir?