Ya orası özel hayat elbette olması gereken o a bu tür vakalar genel de günübirlik ilişkilerde ortaya çıkar daha çok sevgili veya bir eş ile yaşamak daha mantıklı ama gaylar da bu yok
Yok ben kendimi daha çok homo romantik adlandırmayı tercih ediyorum gay biseksuel teriminden daha yakın buluyorum bu terimi kendime ve evet ayol ay gibi konuşan arkadaşlara saygı duysam da sevmem bende
Ya evet ama olması gereken bu zaten bir erkek kendi cinsine sadece cinsellik duymamalı duygusal romantik çekimde duymalı hissetmeli yani sonuçta bizde severiz evleniriz eğleniriz birlikte aile olabiliriz erkek erkeğe bunlar olur ama maalesef toplumda kimse böyle düşünmüyor
Zaten bi çekim romantizm olmadan cinsellik gelişemez hepsi üst üste sırasıyla gelişmeli ki sevişme bile tutkulu olsun. Evet cümlelerinle beni şaşırtıyorsun :)
Haha umarım kalbine göre bir erkek bulursun Türkiye şartlarında zor gerçekten ama imkansız değil hayırlısı olsun bakalım 🤓 çoğu gay düşünce fikrini falan değiştirse durum yatışır her şey daha iyi olmaya başlar
Hesaplarımı dondurdum bi tek telgrm kaldı o da şahsi hesabım zaten. Güzel pasifler hep şanssız oluyor :)) şey g. tü güzel olanın kaderi güzel olmuyor :)
Peki soralım diyelim ki bir arkadaşın var kendisi eşcinsel ona karşı yaklaşımın nasıl ve sana karşı yaklaşımı nasıl olması gerekiyor burada şunu söylemek istiyorum kimse kimse için değişmeye çalışmaz böyle bir şey değil sadece farklı mı davranırsın yoksa arkadaşım ne olursa olsun diye bağrına mı basarsın
Anlıyorum sadece meraklı benimkisi çünkü bende hiç kendimi birine açıp söylemedim yüz yüze soracağım birisi de olmadı bir nevi de olsa cevabı almış oldum teşekkür ederim 🤓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Özellikle arkadaşım olsun diye uğraşmam ama olursa da bir önyargım olmaz.
Mantıklı bir hareket olur evet teşekkür ederim güzel gün geçirmen dileğiyle 💐
Arkadaş olurum, bana giren çıkan yok sonuçta sdlkfsf
Haha 🤓 deli adam 😄 güzel düşünüyorsun fakat gerçekte böyle bir olayın gerçekleşmesi hem zor hemde şans
Teşekkürler
çıkarsal durumlar herkes içi n geçerli... eşcinselleri özel kılan bir mevzu değil
Buda bir bakış açısı elbette 🤓
Biseksüel erkeklere güvenmesem de eşcinselim ve eşcinsellere daima yer ver hayatımda güvenilir olmak kaydıyla
Doğrudur peki neden biseksuel arkadaşlara güvenmiyorsun
Güven oluşmadı hiç o etkiyi iletişimi kuramadım
Bir çok neden var tabiki fakat çok genel burası açıklama yapmak için
Bana da yıllar önce bir gay demişti biseksüellere asla güven olmaz diye tabi herkes için geçerli değil bu kişiden kişiye değişir
Evet pek sırdaş bulmuyorum doğrusu
Doğrudur
Pasifim ve kaygılarımın olması doğal
Yani haklısın
Yani haklı olduğum taraflar var :)) bu devirde erkek erkeğe ilişkiler riskli biriyle buluşmak açılmak
Biraz detay verir misin mesela ne gibi riskler barındırıyor senin açından?
Hesabımı gizliye almalıyım öncelikle cevaplamak için :)
Tabi ki
Gizledim şu an. Her şeyi sorabilirsin
Önce ki sorumu tekrar soruyorum
Mesela hiç pasif gayle birlikte oldun mu
Sıkıntı olacaksa özelden sorabilirsin
Hayır olmadım ben pasif değilim ama ilişkim yok
Ben pasifim o yüzden bi erkekten güven beklerim ilk gizlilik konusunda
Demek istediğini anlıyorum okey
Buluşma konusunda ise bir şeyler yaşandıktan sonra iki insanın arasında kalmalı bu durum
Bir çok risk var bunun gibi erkeğin kendine güveni eğitimi biraz olsun güven verir pasif gaye
Ya orası özel hayat elbette olması gereken o a bu tür vakalar genel de günübirlik ilişkilerde ortaya çıkar daha çok sevgili veya bir eş ile yaşamak daha mantıklı ama gaylar da bu yok
Uzun süreli ilişkide de aynısı oluyor kötü ayrılınca hemen tehditler küfürler iyi bi ayrılık olmuyor maalesef. Güzel bi ayrılığı da becerebilmek gerek
Tabiki bi pasif için en doğrusu tek eşliliktir daima uzun süreli
O da biraz insanın karakterine bağlı
Elbette karakter kültür eğitim devreye giriyor yoksa tek bi erkekle uzun süre olmak daha iyi daha güvenilir benim için
Katılıyorum
Sen biseksüel misin :)
Ve ruh olarak iki tarafta karşılıklı erkeksi olmalı. Ay ayollu kelimeler kullanmayı kendimi ifşa etmeyi sevmem gizliyim
Yok ben kendimi daha çok homo romantik adlandırmayı tercih ediyorum gay biseksuel teriminden daha yakın buluyorum bu terimi kendime ve evet ayol ay gibi konuşan arkadaşlara saygı duysam da sevmem bende
Özel olacak ama aktifsin galiba öyle sezdim seni
Romantik bi erkekle karşılaşmamıştım hiç :)) hele burada
Evet öyleyim ama daha çok romantik olarak baskınım cinsel değil nicktende fark ediyorsan
Uuu romantizme bayılırım.. bu konuda baskın olman harika bir şey
Yaş kaç peki
Haha güldürdün hiç denk gelmedin mi bu tip insanlara doğrusunu istersen ben kendim bile pek denk gelmiyorum
Romantizm seven birisi hiç yoktu hayatımda cidden şu an şaşkınım :) cidden romantik misin yahu :))
Beraber 2 3 gün tatile gidecek erkek arkadaş bile bulmak zorken romantizm deyince şaşırdım:)
Ya evet ama olması gereken bu zaten bir erkek kendi cinsine sadece cinsellik duymamalı duygusal romantik çekimde duymalı hissetmeli yani sonuçta bizde severiz evleniriz eğleniriz birlikte aile olabiliriz erkek erkeğe bunlar olur ama maalesef toplumda kimse böyle düşünmüyor
Yaş 30 olacak bu arada dikkat etmedim sorduğunu görmedim
Zaten bi çekim romantizm olmadan cinsellik gelişemez hepsi üst üste sırasıyla gelişmeli ki sevişme bile tutkulu olsun. Evet cümlelerinle beni şaşırtıyorsun :)
Ben 30'u geçtim birazcık :) nerde yaşıyorsun
Haha umarım kalbine göre bir erkek bulursun Türkiye şartlarında zor gerçekten ama imkansız değil hayırlısı olsun bakalım 🤓 çoğu gay düşünce fikrini falan değiştirse durum yatışır her şey daha iyi olmaya başlar
Zor tabiki bu yüzden arayışta değilim. İmkamsızı falan istemek gibi ütopik söylemlerle de kendime gaz vermiyorum. Hiç bir şey değişmez
Yani umut ederek vakit harcamak istemiyorum diyorsun doğru da olabilir ama sen yine de tamamen ümidi kesme
Hesaplarımı dondurdum bi tek telgrm kaldı o da şahsi hesabım zaten. Güzel pasifler hep şanssız oluyor :)) şey g. tü güzel olanın kaderi güzel olmuyor :)
Ahaha 🤓😅 galiba öyle görünüyor
Popomla başbaşa kalayım boş ver
Önyargıyla yaklasmam arkadas olurum yani
Umarım senin gibi insanlarla karşılaşırız
İstemem ya ama küçükken vardı maalesef
Neden istemezsin ve niçin küçükken vardı maalesef dedin?
Eşcinsel değilim ki ben maalesefinde özel bir durumu var
Eşcinsel olman gerekmiyor öyle bir şey kastetmedim yani arkadaş vs bir tanışıklık vs gibi kasttettim anlıyorum çok teşekkür ederim sağlıcakla kal
Öyle vardı biri onda ne olacak bana saygı duyduğu sürece
Her insan birbirine saygı duymalı alanını tabi ki ihlal etmemeli öylesinden kimseye zarar gelmez elbette
Öyleyse sorun yok
insanlıga bakarım eşcinselliği beni ilgilendirmez
Doğru bir bakış açısı benim açımdan teşekkür ederim ne mutlu sana
Var öyle arkadaşlar
Ne kadar güzel
Güzel ya da yakışıklıysa hayatımda yeri vardır
Dış görünüş diyorsun yani ilk oda iyi
Hayatımdaki tüm eşcinsel arkadaşlarıma yürüyorum çünkü
Sen baya akarsu gönüllü çıktın 🤓 ne tepki alıyorsun madem yürüyünce onlara
Hoşlarına gidiyor
Pekala 🤓
KS de yeni misin
Evet aslında ama çok önce 2014 yıllarında vardım sonra geri gittim
5 6 dk önce istek atmıştım sana. Geri dönmeyince beni daha önce tanıyor olabileceğini düşünüp merak ettim
Ha yok geri dönüş atmıyorum sebebi yok yani istersen geri çekmekte özgürsün saygı duyarım 🤓
Dm kutun açık olsaydı geri dönüş yapmaman sorun olmazdı ☺️
Yeri var
Teşekkür ederim ne harika bir düşünce
Tabii ki, öyle arkadaşlarım çok oldu, bazı insanların ki tamamen ön yargı.
Ne mutlu onlara ve sana maalesef her eşcinsel bu kadar şanslı olmayabiliyor
Evet 🙂, gizleyen ve bundan utanan çok insanlar var mlsf
Maalesef evet
Bana karşı yaklaşımına bakarım.
Peki soralım diyelim ki bir arkadaşın var kendisi eşcinsel ona karşı yaklaşımın nasıl ve sana karşı yaklaşımı nasıl olması gerekiyor burada şunu söylemek istiyorum kimse kimse için değişmeye çalışmaz böyle bir şey değil sadece farklı mı davranırsın yoksa arkadaşım ne olursa olsun diye bağrına mı basarsın
Asla yargılamam, insan gibi olur ise insan gibi davranır dertlesir bağrıma basarım tabi...
Anlıyorum sadece meraklı benimkisi çünkü bende hiç kendimi birine açıp söylemedim yüz yüze soracağım birisi de olmadı bir nevi de olsa cevabı almış oldum teşekkür ederim 🤓
Rica ederim rahat ol...
hayır asla o ne be ne olduğu belli değil dmxmmd
Nasıl yani
hiç
tamam
Gayim 💅
Yokk
Neden?
Pansexuelim
Yoktur
Neden