Cinsel Yaşam Atanıp evlenip sevişmek istiyorum, nasip olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Atanıp evlenip sevişmek istiyorum, nasip olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl doğuda yaşadığım günler aklıma geldi ama evlilik olayı öyle kolay değil burcun ne bilmiyorum da o işler biraz zor. Güzelsen daha da kandıran kişiler çıkar karşına dikkat et 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Beni kandırmak kolay değil ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl öyle bir yaparlar ki bir bakmışsın neler olmuş neler Yorumla Soran 1 yıl Bu yaşa kadar kandırılmadım bundan sonra da zor ki hele birde atanayım kimseyi beğenmek djdhsjsj Yorumla Soran 1 yıl *beğenmem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl büyük konuşma. senin branş matematik falan mı maşallah ego tavan. sen ne kadar güzel ve çekicisin ki Yorumla Soran 1 yıl Branş ve egolu olmak arasındaki bağı nasıl kurdun acaba shshshj egolu değilim de seçiciyim bu yüzden kimse kandıramaz dedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sen ne kadar seçilecek bir kadınsın bir de o var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bazen branş ve ego arasında kolerasyon oluyor hanımefendi. eğitim bilimlerine iyi bak tam oturmamış sanki konular kafanda Yorumla Soran 1 yıl Tanımadığın için böyle söylemen normal Yorumla Cevap sahibi 1 yıl nasıl birisin tarif edebilirsiin düşünce ve görünüm olarak Yorumla
Kubilay427 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Olur kız evlilik güzel bir şey işte Allah nasip eder inşallah diyelim inşallah en güzel adam seni bulsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sıralama bu mu olmalı ödül için evlenip evlendik diye sevişmek mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sabahları sıkı çalış atanıp para kazan kendi evine cik istediğini yaparsın 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olur inşallah bu yolda başarılar dilerim 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tutanmi var seviş canim 0 0 Yorumla
_prıwmonss Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. Ne bölümü mezunusun 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tabii ki nasip olacak 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. İnşallah nasip olur helal yoldan 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. İstesen şimdi bile yaparsın 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Olur olsun artık ya ☺ 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Üçü bir arada diyorsun 0 0 Yorumla
Mutluyaşam53 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl İnşallah diyelim her şey gönlünce olsun 0 0 Yorumla
Zuzummm06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Bence sen sadece azmıssın 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Atanmadam sevisilmezmi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sıcak bakmıyorum diyelim Yorumla yancys 1 yıl Hazir yolunmalik olup oyle evlenim diyorsun yani. ... atandigin zaman seni paran maasin icin sevecek birini istiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka dhdhdhshs kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum öyle evleneyim diyorum kendimle denk biriyle Yorumla yancys 1 yıl Umarim iyi olur Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. İnşaallah. Hangi alanda atanma bekliyorsunuz? 0 0 Yorumla
verenekoyanulaş Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Atanmadan olmaz mı evde kalırsın kız ozamana kadar 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Atanmadab da olur 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sıralama iyimis 0 0 Yorumla
ᴅiʏᴇᴛisʏᴇɴ-ᴀʟᴘ Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Ne olarak atanacaksın 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olur olur 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olur olur 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Niye 0 1 Yorumla Paşazade02 1 yıl Çok mu başına vurdu Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Olur elbet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kaç yaşındasın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden sordun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belki tanışmak için sadece Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. mesleğin ne ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
doğuda yaşadığım günler aklıma geldi ama evlilik olayı öyle kolay değil burcun ne bilmiyorum da o işler biraz zor. Güzelsen daha da kandıran kişiler çıkar karşına dikkat et
Beni kandırmak kolay değil ya
öyle bir yaparlar ki bir bakmışsın neler olmuş neler
Bu yaşa kadar kandırılmadım bundan sonra da zor ki hele birde atanayım kimseyi beğenmek djdhsjsj
*beğenmem
büyük konuşma. senin branş matematik falan mı maşallah ego tavan. sen ne kadar güzel ve çekicisin ki
Branş ve egolu olmak arasındaki bağı nasıl kurdun acaba shshshj egolu değilim de seçiciyim bu yüzden kimse kandıramaz dedim
sen ne kadar seçilecek bir kadınsın bir de o var
bazen branş ve ego arasında kolerasyon oluyor hanımefendi. eğitim bilimlerine iyi bak tam oturmamış sanki konular kafanda
Tanımadığın için böyle söylemen normal
nasıl birisin tarif edebilirsiin düşünce ve görünüm olarak
Olur kız evlilik güzel bir şey işte Allah nasip eder inşallah diyelim inşallah en güzel adam seni bulsun
Sıralama bu mu olmalı ödül için evlenip evlendik diye sevişmek mi
Sabahları sıkı çalış atanıp para kazan kendi evine cik istediğini yaparsın
Olur inşallah bu yolda başarılar dilerim
Tutanmi var seviş canim
Ne bölümü mezunusun
hedeflerin guzel olur
Tabii ki nasip olacak
İnşallah nasip olur helal yoldan
Atanmadan sevişilmiyor mu
İstesen şimdi bile yaparsın
Olur olsun artık ya ☺
Üçü bir arada diyorsun
Önce atan çılgın bakire
İnşallah diyelim her şey gönlünce olsun
Bence sen sadece azmıssın
Evlenmeden de sevise bilirsin
Hayır
Atanmadam sevisilmezmi
Sıcak bakmıyorum diyelim
Hazir yolunmalik olup oyle evlenim diyorsun yani. ... atandigin zaman seni paran maasin icin sevecek birini istiyorsun
Ne alaka dhdhdhshs kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum öyle evleneyim diyorum kendimle denk biriyle
Umarim iyi olur
Olur once tanisan nasil olur
Olur olur da meslegin nedir senin
Önce sevişsek sonra atansan 😃
sadece birini seç. hangisi
İnşaallah. Hangi alanda atanma bekliyorsunuz?
Olur
Hiç sevişmedin herhalde
İnşallah inşallah 🤭😅❤️🔥
atanmayla ne alakası var
Atanmadan olmaz mı evde kalırsın kız ozamana kadar
Atanmadab da olur
Olmaz
Sıralama iyimis
Ne olarak atanacaksın
Olur gel kalbime atan
Olur olur
Olur olur