o kandırıyo seni tek amacı seni arkadan yapmak, doğrusu evet zaten yapmaya başlayınca sürekli yapacaksın ve net olarak anlaşılır... bunun bir yolu bir süre yap tıktan sonra atıyorum 2-3 yıl 2-3 yıl dinlendirirsen genç yaşta eski haline dönebilir yani tekrar sıkılaşabilir.. ama hep yapmaya devam edersen kesin anlaşılıyo sana söyleyim.
bakire olduğun için olabilir seni biraz düşünüyosa, sevdiği için arkadan istemez kendi zekvi için istiyo. birde bekaretini bozarsa evlenmek zorunda kalacağını düşünnenler olabiliyo ve tabi hamile kalma r iski oluyo filan. o yüzden arkana yönelmiş sanki.
Evet vajina istiyodum ben diyo senin kararına saygı duyarım istemesen yapmam falan. Ama pek istemiyo gibi korkuyo mu ne. Kalçamı da çok beğeniyo rüyasında ysptığını görmüş sürekli bana gtten vercen mi çok tatlı olmaz mı falan felan diyo sapık gibi. Anlamadım niye böyle
erkekler öyle zaten si.. kmek istiyo seni işte.. kararına saygı değil o aslında bence sen birşeye karar vermemişsindir korkuyo bence, kızlığın bozulcak ve önden yapınca hamilelik riski var ve sen korunmayı bilmiyondur bu sorumlulğu da almak istemez o yüzden arkana yöneliyo ..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Anal yapabilecek cesareti nasıl buluyorsun? Acıdan can verebilecek duruma geleceksin, bunun farkındasın değil mi?
Sevgilim istiyodu bakireyim diye
Sevgilinin her istediğini yapacak durumdaysan, senin iraden, kendine saygın ve gururun yok demektir.
Yaptım dedim mi?
Yapmayı düşünmen bile bu dediklerimi kapsıyor. Belli olmasa, anlaşılmasa, asla umrunda olmayacak.
Benim mi? Ayrıca isterim istemem sanane burada ahlâk bekçiliği yapıyosunuz elinizden geçmeyen kız kalmıyor bi gidin işinize be!
Beni tanımadan nasıl böyle konuşabiliyorsun? 😂
İşi bilmeyen biri yapar kaslara ve sinirlere zarar verirse kaslar eskisi kadar sıkı büzerek orası genişler gaz tutamaz olur o durumda anlasilir
Yapılma durumuna bağlı çok yapıldığında anlaşılır ama dikkatli ve ara sıra yapılırsa anüse el teması olmadan anlaşılmaz
anlar tabi , yapayım ama kimse anlamasın diye düşünüyon dimi çakal seni?
Hayır sevgilim yapalım anlaşılmaz diyodu
o kandırıyo seni tek amacı seni arkadan yapmak, doğrusu evet zaten yapmaya başlayınca sürekli yapacaksın ve net olarak anlaşılır... bunun bir yolu bir süre yap tıktan sonra atıyorum 2-3 yıl 2-3 yıl dinlendirirsen genç yaşta eski haline dönebilir yani tekrar sıkılaşabilir.. ama hep yapmaya devam edersen kesin anlaşılıyo sana söyleyim.
Neden peki arkadan istiyor bakire olduğum için mi sevdiği için mi
bakire olduğun için olabilir seni biraz düşünüyosa, sevdiği için arkadan istemez kendi zekvi için istiyo. birde bekaretini bozarsa evlenmek zorunda kalacağını düşünnenler olabiliyo ve tabi hamile kalma r iski oluyo filan. o yüzden arkana yönelmiş sanki.
Evet vajina istiyodum ben diyo senin kararına saygı duyarım istemesen yapmam falan. Ama pek istemiyo gibi korkuyo mu ne. Kalçamı da çok beğeniyo rüyasında ysptığını görmüş sürekli bana gtten vercen mi çok tatlı olmaz mı falan felan diyo sapık gibi. Anlamadım niye böyle
erkekler öyle zaten si.. kmek istiyo seni işte.. kararına saygı değil o aslında bence sen birşeye karar vermemişsindir korkuyo bence, kızlığın bozulcak ve önden yapınca hamilelik riski var ve sen korunmayı bilmiyondur bu sorumlulğu da almak istemez o yüzden arkana yöneliyo ..
Sokarken genişliğindem belki ama işi bilen biriyse delıgin seklınden anlar
Anlaşılmaz tabikide sıksık yapmadıgın sürece
Popişini açıp birilerine göstermediğin sürece kim anlayacak be ya?😅
Yakin dönemde kontrol edilirse dikkatli bakan bilir ama biraz zaman geçince kaslar normale döner anlamak zorlaşır
https://hizliresim.com/5bpuyws
Ne kadar yaptığına ve yapanın seyine bağlı olarak değişir o. Tabi sonradan bakan kişinin tecrübesine de bağlı..
Rektum çevresindeki kaslar zorlamadan dolayı gevşer ve büzüşür rengi de değişir morarır. Deneyimli bir kişi elbette anlar.
Bi süre yapmayınca eski haline dönüyor
Yani çok yaparsan anlaşılır ayda Max 4-5 olmalı
Penguen gibi yürürsen anlaşılır 😎
Sık yapmazsan anlaşılmaz
Asırı yaparsa anlaşılır
Evet anlaşılır
anlar
Bana sevgilim anlaşılmaz yapalım diyodu s@lak mısın diyodu
anlasılır nasıl anlasılmaz. baskası popyu bir ayırsa delk kendisi acılıyorsa yapmış demektir.
Anlaşılır tabi ki
Anlamaz
anlar
evet anlar
yaparken anlarım
Anlasilir
Sanmam
Anlamaz merak etme
Orada mısın bebeğim