Bu biraz zor.
Mesela regl döngünde mutlaka tetiklenirsin çünkü vücut seni buna iter. Onu geçiştirebilirsen en önemlisini atlatmış olursun.
Bunun haricinde seni tahrik eden şeylerden de uzak durman lazım ki bunu ancak sen bilebilirsin. Yani ne kadar etkiye maruz kalırsan o kadar tepki olur. Ne kadar az etki o kadar istediğin şey 😀
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu mümkün değil. Doğaya karşı gelemezsin. Sen ne yaparsan yap, bu bir ihtiyaç. Nasıl yemek yemeden duramazsan, cinsellik olmadan da duramazsın. Baskılayabilirsin. Ama bu da bir yerde patlar. Onun için bir şekilde kendini rahatlatman gerekir. Hiç olmaması mümkün değil. Ama başka uğraşlar bularak, seks çağrıştıran durumlarla karşılaşmaması çalışarak azaltabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılCinsel obsesyonlar, kaygı ve düşünce sorunu olduğu için Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ile çözülebilmektedir. En çok kullanılan, maruz bırakma tekniğidir. Kişi obsesyonlarına maruz bırakılarak kaygıyı azaltmayı amaçlanır; aynı zamanda kompulsif davranışlar engellenir. Kişiye farkındalığın önemi vurgulanır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de bi süredir bunun için uğraşıyorum. Çünkü bi ara abartmıştım mastı. Ama çok zor durmak. Azalttım ayda bi kaç defaya kadar düşürdüm ama yinede tamamen bitiremedim. Çok fena olduğumda uyumaya çalışıyorum ya da başka işle uğraşıyorum. Ama maalesef bazen uykumun arasında kendimi mastürbasyon yaparken buluyorum
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılOnun bir yolunu bulsam sana soyleyecegim emin ol doktora gitmeyi düşünüyorum bunun için istemiyorum artık aklıma seks gelsin düşünmek istemiyorum yani keşke cinsellik bir ihtiyaç olmasa
30 Yorumla
1 yılÖnce beyninden silmen lazım sen ne kadar bilinçaltına cinselliği yerleştirirsen o kadar çok meşkul eder beynini
13 Yorumla
Soran1 yılDoğru
- 1 yıl
Yani
Soran1 yıl👍🙂
Gizli Üye(30-35)1 yılBu mastürbasyon olayından bende nefret ediyorum ama yolunu bulamadım. mastürbasyon yapimcan kendimden nefret ediyorum. Bir çözüm bulursan benimle de paylaşır mısın.
11 Yorumla
Soran1 yılYess
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılArada bir mastürbasyon yapmakta sıkıntı yok neden böyle düşünüyorsun anlamadım. şu an kendini cinsel açıdan bastırman ilerde evliliğinde de sorunlara yol açabilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılkadinlarda bildigim kadariyla, Seksi kiyefetler giyerek bu hazzi dengeliyorlar. disil enerjiyi dengelemek icin bunu kullaniyorlar. sanildigi gibi Seksi giyinmek isi kucultmuyor
00 Yorumla
1 yılşu an için hiç yapmadın mı? Şayet yapmadıysan yapmamak kolay ama yaptıysan nasıl frenlersin kendini o konuda libidona danış çok yüksek değilse frenlersin lakin yüksekse biraz zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. böyle bişi yok ya kandırma kendini gereksiz ayrıca sağlık açısından da seni rahatsız edebilir boşalmak iyi bişi yani fizyolojik olarak iyi hissettirir vücudunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Çok zor evleneceğin tarih bile belli değil belki tatmin olmadan durmak cidden çok zor. İllaki yapacaksın bjr gun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılElimi de kolu bağla hadi. Bi odaya bi ömür hapset hadi. Becerebilirsen zabt et hadi yangınım çok büyük offff
senin kasıklardan yukselen isyan sesi021 Yorumla
Soran1 yıl😒 Allahtan bişey sordum millet yine hsvskaea uçuyor
Cevap sahibi1 yılBi yere uçmuyorum. İstediğine karsı vucudun hep böyle davranacaktır. Nasıl kendi isteğinle regl olmayı durduramıyorsan bunu da durduramazssın. Ben mizahi yaklaştım 😂😎
Soran1 yılYahu bu durmalı aq çünkü günah üstüne günah sitlere girmek istemiyorum
Cevap sahibi1 yılYahu yapmaman da günah. Vucut bunu isteyecek en kötü ruhsal sağlığın bozulacak. Biz napalım her gün yapıyoruz.
Soran1 yılDinen o sitelere bakmak günah ama 🫤🫤
Cevap sahibi1 yılOnlara bakmasan baska bişiye bakıp yukseleceksin. Düşünmeye günah mı var düşüneceksin
Soran1 yıl😒evet aklımda sürekli sacms bir şekilde
Cevap sahibi1 yılSenin bu tezine göre cennette erkek olmicak. İzlemeyen var mı sanıyorsun. Üreyemezdik senin gibi düşünsek yahu
Soran1 yılSgsgsgsg ne bilim ben yaaaa
Cevap sahibi1 yılÇünkü kendini tatmin edip doyurman gerekiyor saçma oldugunu dusundugundanndıyamıyorsun aklında kalıyor
Cevap sahibi1 yılMasadan aç kalkıyon ya hani 😝
Soran1 yılZvdvsvd oda doğru
Cevap sahibi1 yılCiddi manada doyuma ulaşmak için keyifle yap. Bakiresin anladığım kadarıyla.
Soran1 yılEvet ben hiç bişey yapmıyorum
Cevap sahibi1 yılHem kendini keşfetmen gelecekteki cinsel hayatın için de iyi olur. Bunu tabulaştırma. Kendi yatağındasın mastürbasyon yaparken. Dokunmak istiyosan dokun yani. Hatta nelerden hoşlandığını anlamaya çalış
Cevap sahibi1 yılUlu orta yazabildiğim kadar açık yazdım :))
Soran1 yılDgdgdgd eyvallah bakalım ben biraz bu konu da katiyim
Cevap sahibi1 yılSana yürüdüğümü düşünme ama taktik bivermemi istersen veririm
Soran1 yılSfldkdkd yok düşünmüyorum yürüdüğünü ama saol taktik ne vercen ki bunu şunu yap desenden yapamam
Cevap sahibi1 yılAslında mantıken onları dicem ama farklı bi bakış acısıyla. Vucudun seni yönlendiriyo bunları fark etmeni sağlıcam.
Cevap sahibi1 yılEn azında sitelerden uzaklaşmanınsağlarız belki bilemedim onlara ne kadar bağlısın ama
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. iyide bu vucudun ihtiyacı yapmadan nasıl olacak
09 Yorumla
Soran1 yılOlmasın abi evlenene kadar olmasın evlendikten sonra olsun
- 1 yıl
valla öyle bişey degil bu istek geldimi gelir
Soran1 yılDoğru
- 1 yıl
senin mastürbasyon sıklıgın cok mu
Soran1 yılHyr ayda 1
- 1 yıl
ya bu zaten cok fazla ddegil ki
Soran1 yılUff değil ama ben evlenene kadar hiç yapmak istemiyorum
- 1 yıl
ama o zaman ne bilim hani bir şey diyemedim
Soran1 yıl😢😢
1 yılBeyin neti düşünmek istemezsen aslında onu düşünmeye zorlar o yüzden bunu düşünmemeyi bırak önce
01 Yorumla
Soran1 yılHimm mantıklı
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılZor ya imkansiz bence.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılİmkansiz bunu derken bile isteklisindir
016 Yorumla
Soran1 yılYok değilim ztn ayda 1 yaparım ya yapmam
- 1 yıl
E o zaman onu da yapmayabilirsin
Soran1 yılİşte sorunda burada ona engel olamıyorum
- 1 yıl
İlla oluyor yani bunu engellemenin en kolay yolu soğuk cinsellik ve soğuk zıt şeyler azdigin zaman soğuk duş al ve üsü
Soran1 yılHimm mantıklı
- 1 yıl
Dene bence
Soran1 yılOlur denerim
- 1 yıl
İyi denemeler
Soran1 yılTeşekkürler 😂
- 1 yıl
Rica ederim arada yaz sohbet edelim 😂
Soran1 yılOlur 😂
- 1 yıl
Asgari ucretlileri ve emeklileri konuşuruz eyt lilerden dert yanar sağlık sorunlarını anlatırız 😂
Soran1 yılDgdgsgsfsgdfs pek ilgi alanım değil ama yazarım 😂
- 1 yıl
Futboldan konuşuruz sarayın giderlerini tartışır ülkenin kanalizasyon sorununa fikir üretiriz 😂
Soran1 yılDhdvdvd olur
- 1 yıl
Gündem çok yoğun ya bisuru şey var konusacak
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDine yönel
10 Yorumla Namaz kılın şehveti öldürür fazla yemeyin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılolmuyor ki
13 Yorumla
Soran1 yılUfff olsun ya olsun
- 1 yıl
sarılsana
Soran1 yılNe sarılmasi
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılLibidon yüksekse şansın yok
00 Yorumla
1 yılBu ihtiyac hayatim. dayanamazsin
00 Yorumla
1 yılNamaz kıl, uzaklaşırsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBu imkansız
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılZorrr
00 Yorumla
1 yılRahmini aldır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİmkansız
012 Yorumla
Soran1 yılNiye beeee
Cevap sahibi1 yılYaş kaç
Soran1 yıl23
Cevap sahibi1 yılSohbet?
Soran1 yılNe sohbeti
Cevap sahibi1 yılNormal, havadan sudan
Soran1 yılHyr
Cevap sahibi1 yılYorumumu kaldırır mısın
Soran1 yılNiye
Cevap sahibi1 yılÖyle
Soran1 yılYok silmiyorum 😂
Cevap sahibi1 yılPekala
Gizli Üye(30-35)1 yılDayanamaz sin yapmadan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılmecbur yapıcan
02 Yorumla
Soran1 yılYok yapmak istemiyorum ztn ayda 1 yapıyordum
- 1 yıl
Hormonlar belli bir sureden sonra ele gecirir seni merak et. e
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler