Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu biraz zor.
Mesela regl döngünde mutlaka tetiklenirsin çünkü vücut seni buna iter. Onu geçiştirebilirsen en önemlisini atlatmış olursun.
Bunun haricinde seni tahrik eden şeylerden de uzak durman lazım ki bunu ancak sen bilebilirsin. Yani ne kadar etkiye maruz kalırsan o kadar tepki olur. Ne kadar az etki o kadar istediğin şey 😀
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bu mümkün değil. Doğaya karşı gelemezsin. Sen ne yaparsan yap, bu bir ihtiyaç. Nasıl yemek yemeden duramazsan, cinsellik olmadan da duramazsın. Baskılayabilirsin. Ama bu da bir yerde patlar. Onun için bir şekilde kendini rahatlatman gerekir. Hiç olmaması mümkün değil. Ama başka uğraşlar bularak, seks çağrıştıran durumlarla karşılaşmaması çalışarak azaltabilirsiniz.
00 Yorumla
- Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Cinsel obsesyonlar, kaygı ve düşünce sorunu olduğu için Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ile çözülebilmektedir. En çok kullanılan, maruz bırakma tekniğidir. Kişi obsesyonlarına maruz bırakılarak kaygıyı azaltmayı amaçlanır; aynı zamanda kompulsif davranışlar engellenir. Kişiye farkındalığın önemi vurgulanır.
00 Yorumla
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Ben de bi süredir bunun için uğraşıyorum. Çünkü bi ara abartmıştım mastı. Ama çok zor durmak. Azalttım ayda bi kaç defaya kadar düşürdüm ama yinede tamamen bitiremedim. Çok fena olduğumda uyumaya çalışıyorum ya da başka işle uğraşıyorum. Ama maalesef bazen uykumun arasında kendimi mastürbasyon yaparken buluyorum
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
m
1 ayOnun bir yolunu bulsam sana soyleyecegim emin ol doktora gitmeyi düşünüyorum bunun için istemiyorum artık aklıma seks gelsin düşünmek istemiyorum yani keşke cinsellik bir ihtiyaç olmasa
30 Yorumla- 1 ay
Önce beyninden silmen lazım sen ne kadar bilinçaltına cinselliği yerleştirirsen o kadar çok meşkul eder beynini
13 Yorumla- Soran1 ay
Doğru
- 1 ay
Yani
- Soran1 ay
👍🙂
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Bu mastürbasyon olayından bende nefret ediyorum ama yolunu bulamadım. mastürbasyon yapimcan kendimden nefret ediyorum. Bir çözüm bulursan benimle de paylaşır mısın.
11 Yorumla- Soran1 ay
Yess
m
1 ayArada bir mastürbasyon yapmakta sıkıntı yok neden böyle düşünüyorsun anlamadım. şu an kendini cinsel açıdan bastırman ilerde evliliğinde de sorunlara yol açabilir.
00 Yorumla- 1 ay
kadinlarda bildigim kadariyla, Seksi kiyefetler giyerek bu hazzi dengeliyorlar. disil enerjiyi dengelemek icin bunu kullaniyorlar. sanildigi gibi Seksi giyinmek isi kucultmuyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 922 cevap paylaştı. böyle bişi yok ya kandırma kendini gereksiz ayrıca sağlık açısından da seni rahatsız edebilir boşalmak iyi bişi yani fizyolojik olarak iyi hissettirir vücudunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çok zor evleneceğin tarih bile belli değil belki tatmin olmadan durmak cidden çok zor. İllaki yapacaksın bjr gun
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 ay
Elimi de kolu bağla hadi. Bi odaya bi ömür hapset hadi. Becerebilirsen zabt et hadi yangınım çok büyük offff
senin kasıklardan yukselen isyan sesi021 Yorumla- Soran1 ay
😒 Allahtan bişey sordum millet yine hsvskaea uçuyor
- Cevap sahibi1 ay
Bi yere uçmuyorum. İstediğine karsı vucudun hep böyle davranacaktır. Nasıl kendi isteğinle regl olmayı durduramıyorsan bunu da durduramazssın. Ben mizahi yaklaştım 😂😎
- Soran1 ay
Yahu bu durmalı aq çünkü günah üstüne günah sitlere girmek istemiyorum
- Cevap sahibi1 ay
Yahu yapmaman da günah. Vucut bunu isteyecek en kötü ruhsal sağlığın bozulacak. Biz napalım her gün yapıyoruz.
- Soran1 ay
Dinen o sitelere bakmak günah ama 🫤🫤
- Cevap sahibi1 ay
Onlara bakmasan baska bişiye bakıp yukseleceksin. Düşünmeye günah mı var düşüneceksin
- Soran1 ay
😒evet aklımda sürekli sacms bir şekilde
- Cevap sahibi1 ay
Senin bu tezine göre cennette erkek olmicak. İzlemeyen var mı sanıyorsun. Üreyemezdik senin gibi düşünsek yahu
- Soran1 ay
Sgsgsgsg ne bilim ben yaaaa
- Cevap sahibi1 ay
Çünkü kendini tatmin edip doyurman gerekiyor saçma oldugunu dusundugundanndıyamıyorsun aklında kalıyor
- Cevap sahibi1 ay
Masadan aç kalkıyon ya hani 😝
- Soran1 ay
Zvdvsvd oda doğru
- Cevap sahibi1 ay
Ciddi manada doyuma ulaşmak için keyifle yap. Bakiresin anladığım kadarıyla.
- Soran1 ay
Evet ben hiç bişey yapmıyorum
- Cevap sahibi1 ay
Hem kendini keşfetmen gelecekteki cinsel hayatın için de iyi olur. Bunu tabulaştırma. Kendi yatağındasın mastürbasyon yaparken. Dokunmak istiyosan dokun yani. Hatta nelerden hoşlandığını anlamaya çalış
- Cevap sahibi1 ay
Ulu orta yazabildiğim kadar açık yazdım :))
- Soran1 ay
Dgdgdgd eyvallah bakalım ben biraz bu konu da katiyim
- Cevap sahibi1 ay
Sana yürüdüğümü düşünme ama taktik bivermemi istersen veririm
- Soran1 ay
Sfldkdkd yok düşünmüyorum yürüdüğünü ama saol taktik ne vercen ki bunu şunu yap desenden yapamam
- Cevap sahibi1 ay
Aslında mantıken onları dicem ama farklı bi bakış acısıyla. Vucudun seni yönlendiriyo bunları fark etmeni sağlıcam.
- Cevap sahibi1 ay
En azında sitelerden uzaklaşmanınsağlarız belki bilemedim onlara ne kadar bağlısın ama
Cinsel Yaşam konusunda 13,4b cevap paylaştı. iyide bu vucudun ihtiyacı yapmadan nasıl olacak
09 Yorumla- Soran1 ay
Olmasın abi evlenene kadar olmasın evlendikten sonra olsun
- 1 ay
valla öyle bişey degil bu istek geldimi gelir
- Soran1 ay
Doğru
- 1 ay
senin mastürbasyon sıklıgın cok mu
- Soran1 ay
Hyr ayda 1
- 1 ay
ya bu zaten cok fazla ddegil ki
- Soran1 ay
Uff değil ama ben evlenene kadar hiç yapmak istemiyorum
- 1 ay
ama o zaman ne bilim hani bir şey diyemedim
- Soran1 ay
😢😢
- 1 ay
Beyin neti düşünmek istemezsen aslında onu düşünmeye zorlar o yüzden bunu düşünmemeyi bırak önce
01 Yorumla- Soran1 ay
Himm mantıklı
- 1 ay
şu an için hiç yapmadın mı? Şayet yapmadıysan yapmamak kolay ama yaptıysan nasıl frenlersin kendini o konuda libidona danış çok yüksek değilse frenlersin lakin yüksekse biraz zor
00 Yorumla - 1 ay
Zor ya imkansiz bence.
00 Yorumla - 1 ay
İmkansiz bunu derken bile isteklisindir
016 Yorumla- Soran1 ay
Yok değilim ztn ayda 1 yaparım ya yapmam
- 1 ay
E o zaman onu da yapmayabilirsin
- Soran1 ay
İşte sorunda burada ona engel olamıyorum
- 1 ay
İlla oluyor yani bunu engellemenin en kolay yolu soğuk cinsellik ve soğuk zıt şeyler azdigin zaman soğuk duş al ve üsü
- Soran1 ay
Himm mantıklı
- 1 ay
Dene bence
- Soran1 ay
Olur denerim
- 1 ay
İyi denemeler
- Soran1 ay
Teşekkürler 😂
- 1 ay
Rica ederim arada yaz sohbet edelim 😂
- Soran1 ay
Olur 😂
- 1 ay
Asgari ucretlileri ve emeklileri konuşuruz eyt lilerden dert yanar sağlık sorunlarını anlatırız 😂
- Soran1 ay
Dgdgsgsfsgdfs pek ilgi alanım değil ama yazarım 😂
- 1 ay
Futboldan konuşuruz sarayın giderlerini tartışır ülkenin kanalizasyon sorununa fikir üretiriz 😂
- Soran1 ay
Dhdvdvd olur
- 1 ay
Gündem çok yoğun ya bisuru şey var konusacak
- 1 ay
Dine yönel
10 Yorumla Namaz kılın şehveti öldürür fazla yemeyin
10 Yorumla- 1 ay
olmuyor ki
13 Yorumla- Soran1 ay
Ufff olsun ya olsun
- 1 ay