Kaçıncı yüzyıldayız ama cinselliği hala zoraki ihtiyaç veya kullanmak olarak görenler var. Seks yapmak lezzetli yemekler tüketmek gibidir. Ne zorunluluk ne de ayıp, varoluşumuzun parçası olan bir ARAÇ sadece. İsteyen yapmayabilir ama yapanları yargılamayı da, seksi kullanmak olarak algılamayı da bırakın artık.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Ülkemizde seksist küfürler olduğu sürece, cinsiyetçi, iğrenç benzetmeler olduğu sürece bu fikir böyle kalıcak.
Kadınların cinselliğe yaklaşımları da önemli tabiki ama BU BİRAZ DA BİZİM ESERİMİZ ya.. Y. RAK KUREK KONUSUP EŞEĞİN A. MİNA LİMON hadi ordan, NE BÜYÜK kuzum DEGİL Mİ? ARTIK İLTİFAT OLARAK BİLE O. ROSPU. VE kuzum DİYOR MİZAH YAPİYORUZ BUNUNLA ŞİMDİ S. KTİRİP GİDİYORUM...
-duruma dikkat çekmek için cümle içerisinde kullandım edebi eser gibi değerlendirilmesini rica ederim üyelerle ve hakaretle bir bağlantisi bulunmamaktadır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Az önce cevapladığımız soru buna güzel bir örnekti bence.
Sevgiyi, aşkı cinsellikten ayırıyorlar. Kadınlae sevgi ve aşkı yani maneviyatı istiyor oluyor erkekler ise seksi.
İki cinsiyetin odağı farklı olunca da erkekler seks için sevme ve aşk hissetmltirmesi gerekiyor bu da aslında ustemedikleri için yapmalarıymış demek oluyor.
Mesela erkeklerde de kadınların seksi ödül olarak verdiği düşüncesi var. O zaman buradan bakarsak kadınlar da ilgi, maddiyat, sevgi için cinselliği killanıyor olur 😀
Bu ikisi orta noktada buluşmadan bu problem çözülmez 😂
13 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılÇoğu insanın birinci önceliği hayatta yargılamak bu her şey için geçerli.. İnsan kendini gelişirse bile bu özelliği ilginç şekilde bakii kalıyor.. Ayrıca bir çok insan için araç dediğin şey Amac.. Bunu böyle gördükleri sürecede bir şey degişmez maalesef :))
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Herkesle yapılmamalı evlenilmeli , bu edebe de insanların birbirine saygısına ve aile yapısının korunmasında işe yarar , ama evlilik dışını hoş karşılamıyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılKadına da zevk veren bir şey ama işte işlerine gelmiyor terk edilince
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılTürk kadınının ruhuna işlemiş eziklikten dolayıdır.
05 Yorumla- 1 yıl
Seks beraber yapılan, zevk beraber alınan birşeyken yollar ayrılınca kim kimi neden ve nasıl kullanmış olabilir ki değil mi?
- 1 yıl
Şimdi hemfikiriz galiba 🥂
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Buna katılıyorum. Ben de bu duruma çok kızıyorum. Bir de şu "evleneceğim kadın kimseyle seks yapmamış, temiz olsun istiyorum." ifadesi var. Hala şu ortaçağ feodal kafası değişmedi. Seks bir ihtiyaçtır. Bu ihtiyacı karşılamak doğal bir durumdur ve hiç kimse bu ihtiyacını karşılamakla kirlenmiş olmaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet algı çok başka ve değişmesi çok zor bir olgu maalesef memleketin zeka seviyesi çok düşük olduğundan ve kadına karşı saygısı olmadığından cinsellik denince garip tepkiler gösteren bir toplum haline dönüştük yoksa isteyen istediğiyle istediğini yapsın başkalarının hayatlarına müdahale etmeyi yorum yapmayı bıraktığımız an bir nebze gelişmiş oluruz belki ☺️
10 Yorumla
1 yılher yapana kullandı denmiyor ki zaten, sen hiç evli kişilere çocukları olunca kullanıldı diyor musun hayır. erkeklerin arzusunu sevgi zannedip kanan kadınların saflığı suistimal edilip terk edildikleri zaman 'kullanıldı' kelimesi kullanılıyor (genelde.). neden genelde dedim çünkü hep kadın değil günümüzde kullanıldı tabiri damgası alan erkekler de var, cinsiyetle alâkalı bişey de değil.
10 Yorumla
1 yılCehalet iste. Ki zaten bi insan biriyle denemis ve olmamissa, eskide kalmissa ve eger herhangi bi hastalik vs bisey tasimiyosa bunlar onemsiz bence. Kullanmak diyenler de karakter olarak sıkıntılı, hic sasmaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBazı erkekler o amaçla yaklaştığı için, cinsel anlamda kullanmak istiyor diyebiliriz ama 2 kişinin onayı ile yapılan sekse karşılıklı rıza var diyebiliriz. Bu kullanmak değildir. 2 kişi isteyerek seks yapmış zaten.
10 Yorumla
1 yılKatılıyorum. Kendi düşüncesini çevresindekilere dayatmayı seviyorlar. Bu konuda kendilerince engellendikleri için diğer insanlara düşmanlık ediyorlar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
1 yılİki kişi isteyerek tatmin olarak yapıyorsa kullanmak olmuyor.
30 Yorumla
1 yılToplum yapısı işte sığ düşünceli bireyler yetiştiriyor. Büyüdüğü toplumun normlariyla kendine bişey katmadan göçüp gidecek çoğu.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yıltoplumsal öğretilmişlik biraz biraz da bakış açısı tabiki.. ama dediğin doğru
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılseks iki kişinin isteyerek ve haz dolu olarak özgürce yapıldıgı bir eylem bunu araç amaç olarak görmek saçmalık bence herkes istedği kişi ile karşılıklı yapıldıgında mükemmel bir şeydir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılErkek kadına birşeyler sağlamak zorundadır görüşü.
Karşılığı yoksa kullanılmak olarak görülüyor kadınlar tarafından.
Maalesef gerçek bu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılKimse karşı çıkmıyor
Vahşi olanlara karşı çıkıyor
Usulünce yapana hatta fantezi tavsiye ediyorlar00 Yorumla seks ikiki insanin kendini özgür hissettigi yerdir🦄🌈🌈🌈
10 Yorumla
1 yılBir bilsem , ben yinede tek ve dogru kisiyle yasanmasi gerektigini dusunuyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ve bu lezzetli yemeklerden yemek icon aylarca ac kalan kisiler taniyorum 😁
00 Yorumla
1 yılHaklısın. sen kullanmak/kullanılmak değil ihtiyaçtır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle karşılıklı ihtiyaç
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılAlkışlıyorum seni bakış açına bayıldım
10 Yorumla
1 yılÇünkü halen toplumumuzda bir tabu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAynı soruyu sordum bencede çok saçma
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bazi kadinlar evlenmek ister amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAnlamazlar. Zevk nedir bilmeuenler var
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden yapınca olmuyor turksen böyle
00 Yorumla
1 yılKezbanlar bitmiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılHaklısın
00 Yorumla
1 yılDmi bunun yıkışmasımdaha kaç yıl sürer
00 YorumlaAptalca
00 Yorumla
1 yılzevkını almaya bakın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi