Cinsel Yaşam Libidonun düşmesi için bir şeylerle meşgul olmak mı gerekli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 014 Libidonun düşmesi için bir şeylerle meşgul olmak mı gerekli? Bos durmak libidoyu daha mı arttırıyo? Libidonun düşmesi için bir şeylerle meşgul olmak mı gerekli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Bir şeylerle uğraşmak kafayı meşgul edeceği için aklın oraya gitmeyebilir bile. 1 0 Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bos durmak artirir evet. Enerjini atarsan sürekli daha az yükselir 1 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bence alakası yok. Bazen çok meşgul olduğunda bile aklına düşebiliyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet dusebiliyor ama bu kadar fazla dusmemisti Yorumla doganburak65 1 yıl Ya mastürbasyon yap ya da duş al. Başka şekilde aklından çıkmaz Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl boş durunca artar genelde cık dısarı yuruyus yap birseyin kalmaz 0 0 Yorumla
uzunihsanefendi1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Bence sıkılmakla alakalı. Hiçbir şey olmasına gerek yok libidonun artması için. 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bos durunca akıl oraya geliyor evet. Bir şeylerle ilgilenmek daha mantıklı 0 0 Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Düşmez ya ancak o malum videolar izlersen 5 0 Yorumla
pyschologist Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Karnin tok sirtin pek devamlı libidon artar tabi bos durma mesguliyet yarat 0 0 Yorumla
avira_07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Tatmin olunca düşmüyor mu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet ne kadar tatmin olursam olayım düşmüyor 7 ya da 8 defa bosalllllsam yine dusmuyor tekrar yapiyorum en son farkina vardim heralde bos durdugum icin oluyor Yorumla avira_07 1 yıl Her gün boşalıyor musun Yorumla
Gizliyim026 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 72% 1 yıl Evet bos durunca insanin aklina cinsellik geliyor 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. E nen etkiliyor boş olmak 0 1 Yorumla Hadiiyani 1 yıl Evet Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Kafani dagitmak gerekli 0 0 Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Bu satte neyle ugrascaz 0 0 Yorumla
Iim0n Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evet bos zamaninda dizi film ya da oyun oyna 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 57% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Tam olarak rahatlamak ve sonra meşgale bulmak 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Neden dusurmek istiyorsun 0 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seksting yap :) 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yapiyom zaten ama artik abarti derecesine geldi beynime zarar vericekmis gibi hissediyorum Yorumla LordVoldemord 1 yıl Haftada kac kez Yorumla
hapsurdu Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Kesinlikle öyle 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Geçici olur ancak 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Durma akışa bırak 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ama cok abartiyorum buda bana iyi gelmiyor Yorumla mahsun3636 1 yıl Dönemindeyken abart bir şey olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bir şeylerle uğraşmak kafayı meşgul edeceği için aklın oraya gitmeyebilir bile.
Bos durmak artirir evet. Enerjini atarsan sürekli daha az yükselir
Bence alakası yok. Bazen çok meşgul olduğunda bile aklına düşebiliyor
Evet dusebiliyor ama bu kadar fazla dusmemisti
Ya mastürbasyon yap ya da duş al. Başka şekilde aklından çıkmaz
boş durunca artar genelde cık dısarı yuruyus yap birseyin kalmaz
Bence sıkılmakla alakalı. Hiçbir şey olmasına gerek yok libidonun artması için.
Bos durunca akıl oraya geliyor evet. Bir şeylerle ilgilenmek daha mantıklı
Tankeri boşaltmak gerekli, yoksa biriktikçe azdırır💦💦💦
Düşmez ya ancak o malum videolar izlersen
Karnin tok sirtin pek devamlı libidon artar tabi bos durma mesguliyet yarat
Tatmin olunca düşmüyor mu
Evet ne kadar tatmin olursam olayım düşmüyor 7 ya da 8 defa bosalllllsam yine dusmuyor tekrar yapiyorum en son farkina vardim heralde bos durdugum icin oluyor
Her gün boşalıyor musun
Evet bos durunca insanin aklina cinsellik geliyor
Boş durdukça mastürbasyon yapmak eğlenceli gelir
E nen etkiliyor boş olmak
Evet
Kafani dagitmak gerekli
Bu satte neyle ugrascaz
Evet bos zamaninda dizi film ya da oyun oyna
Tam olarak rahatlamak ve sonra meşgale bulmak
Onunla ilgilenmen daha dogru
Arttırır
Neden düşürmek istiyosun
Neden dusurmek istiyorsun
Seksting yap :)
Yapiyom zaten ama artik abarti derecesine geldi beynime zarar vericekmis gibi hissediyorum
Haftada kac kez
Enerjini başka şeylere de harcaman lazım
Evet doğru bu
Çok mu yüksek
Evet
Bana gelmen gerekiyor geçmesi için
Kesinlikle artırır öğrenci misin?
Kesinlikle öyle
Geçici olur ancak
Durma akışa bırak
Ama cok abartiyorum buda bana iyi gelmiyor
Dönemindeyken abart bir şey olmaz