Gizli Üye(36-45)+1 yılolgun düşünceli biri ile içindeki bu tetikleyen arzuyu konrtol altına alacak güzel bir sohbet ile adım atabilirsin. yani bekaretim önemli diyorsan sohbette de uyum yakınlık hissedip güven duyarsan zamanla oral önsevişme mastürbasyon yapma karşılıklı olarak falan senin bu ateşini daha da indirecektir. yoksa böyle kendini baskıladıkça artarak devam eder maalesef. burcun ne?
13 Yorumla
Soran+1 yılBoğayım
Cevap sahibi+1 yıllibidonu gerçekten düşürmek istiyor musun. üni falan mı okuyorsun. ne zamandır böyle yüksek isteğin
Cevap sahibi+1 yılreel tecrüben oldu mu hiç
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Öncelikle zor ama imkansı bir durum olmadığını bilmelisiniz. Bir hayaliniz vardır onun peşinden koşarsınız ve olması için her şeyi yaparsınız. Zor bir süreçtir bu. Libido ise ücdetsiz ve zahmetsiz size verilmiş nimet gibidir. Böyle durumlarda özellikle isteğinizin aşırı olduğunda kafanızı başka yerlere vermelisiniz. Derin nefes egzersizleri, zihninizi başka yöne yönlendirmek. Gezmek, dolaşmak bunlar size iyi gelecek detaylardır.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu içten gelen bir duygu düşmesi biraz zor ne zaman tam doyum yaşarsın bir sonrakine kadar azalır ama yine de istersin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgençsiniz elbette hormonlarınız aktif. Olgun Zeki birine teslim olup hayatın tadını çıkarın...
110 Yorumla
Soran+1 yılAy ne güzel dediniz, doğru vallahi🤣❤️
Cevap sahibi+1 yıle o halde mutluluklar ❤
Soran+1 yılZeki ve olgun hem de erkek😂 inanın bu zamanda biraz zor
Cevap sahibi+1 yıl😊 Elbette haklısınız her yerde bolca değiller ama illaki varlar. böyle mantıklı zeki olduğunuzu düşününce Sapyo olgun biriyle rast gelirseniz akla zarar bir doyuma olaşılacağı kesin 💕
Soran+1 yıl🙏🏼katılıyoorumm❤️
Cevap sahibi+1 yıl💖 algılarınız açık eminim bir mıknatıs gibi çekeceksiniz
Soran+1 yılYa sizi tanımak, bu konu hakkında sohbet etmek isterdim. Tavsiyelerinizi almak isterdim.
Cevap sahibi+1 yılmalum bu tarz iletişim yönlü yorumlar yönetice siliniyor. pratik öneriniz varsa sizinle bu anlamda bir sohbet elbette 👍
Soran+1 yılHaklısınız, şu anda aklıma bir öneri gelmiyor maalesef. Teşekkür ederim güzel görüşleriniz için🙏🏼❤️
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi oldu mesajım kaldırıldı 😏
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaskı yaptıysan baskıyı ortadan kaldırmalısın.
Serbest bırak kendini.
cut.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılreelde sevişip bir hafta sana yeter ben mastürbasyon yaptıgımda hergün istiyorum ama reelden seviştıgmde bir hafta canım istemiyor hemde para aliyorum zengin biri var tek o var ona gidıyorum 4 binlira aldım 1 ayda
10 Yorumla
+1 yılBenim gibi olgun, tecrübeli, ateşlş, doyumsuz ve libidosu yüksek erkeğe kendini teslim etmen gerekir.
00 YorumlaBaşka işlerle megul olabilirsin aklına gelmez cinsellik ve düşer peki ben sana bir soru sorabilir miyim merak ediyorum da soru hakkım bitti
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBundan dermanı yok
Zamanla olur ama dışarda gezerken kendi kendine yorult !00 Yorumla
+1 yılSusuzluğu bitirmek için su içmek gerek açlık için yemek gerek bunlar basit sorular mamskkskkak
00 Yorumlane düşürecen git mastürbasyon yap züküş anı hazzı yaşa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. libido bir enerjidir neden düşmesini istiyorsunuz ki zararı ne
00 Yorumla
+1 yılniye düşürüyoruz ki heyecanı yaşamak varken söndürmeye çalışmak niye?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini tutkunun kırmızlığına bırak. Bırak o kırmızılık her bir hücrene geçsin.
00 Yorumlaoruç tut
12 Yorumla
Soran+1 yılKökten çözüm
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbırak yuksek kalsın napcan dusurup
00 Yorumla mastürbasyon olabilir
00 Yorumla
+1 yılKuruyana kadar mokoko
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLibidosu yüksek erkek arkaadaş edinmelisin derim. Benim de yüksek dengine gelmedikçe zor. s
00 Yorumlacinsel hayat düzene sokulmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. zihni farklı şeylerle meşgul etmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞap koy yemeklere
12 Yorumla
Soran+1 yılAskerdemiyiz babacım
- +1 yıl
İstediğin o değil mi
+1 yılNiye düşürüyosun ne gerek var
00 Yorumlaİşe.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKemdini tatmin ey
00 Yorumla
+1 yılLibidonun sürekli fazla olması psikolojik olabilir
00 YorumlaTaktik vermemi ister misin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Benimde şu an tavan
00 YorumlaFilm izlemek
00 Yorumla
+1 yılIlık duş almalı.
10 YorumlaSaf zeytin yağı iç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. mastürbasyon
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuldun mu çözüm
43 Yorumla
Soran+1 yılNope maalesef
Cevap sahibi+1 yılBende önceden sen gibiydim 😀
Soran+1 yılNasıl geçti
+1 yılişin zor
00 YorumlaSevişmek
02 Yorumla
Soran+1 yılSen ne kadar zekisin öyle
+1 yılÇok mu isteklisin
00 YorumlaBen ne edem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılBenimle konuşmalisın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonşulmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana gel…
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım