Abes değil net onun bunun çocuğudur. Gözümde asla zerre değeri olmaz öyle insanların, yalancı ve sahtekarlık. İnsanların duyguları ile oynamak ta kul hakkıdır. Çok yanıyor san girersin banyoya elini becerirsin ya da para ile bu işi yapanlara git. Sonuçta duygu aramıyor onlar ticaret peşinde.
52 Yorumla- 1 yıl
Saplama modu açık 😅
En İyi Cevaplar
Valla bilemedim ki. Ben hep neysem o oldum. Bir kere aşık oldum , sevmediğime de sevdim demedim. Ama aklımdan ilişki de hiç geçmedi. Belki de bakış açısından hani evlenirsek olur düşüncesiyle. Ama şimdiye baktığımız da sevişmek isteyen aşıkmış edamına kapılmasına gerek yok. Kızlar bu konuda erkek rolüne girdiğinden zaten onlar adım atıyor. Yani o role girmeye gerek yok. Açıkça söyleyince zaten niyetine göre sonu da doğuyor. Ama bana soracak olursan ilişki boş iş. Yani eşin olmayanla yapılan her ilişki sadece yaptım demek için yapılan bir işlev.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılBu karaktersizlik. Gerçeten aşık olmayacaksa insan amacı doğrultusunda binlerce insan bulabilir kendisine. Ama sevişmek için birilerinin duyguları ile oynamak çok saçma. Bu yüzden kadınlar ciddi düşünen birisine karşı ağırdan alır zaten. Gerçekten aşık olan bekler hemen sevişmeye çalışmaz.
21 Yorumla- 1 yıl
"Gerçekten"
1 yılAbes Tabii hem de çok kötü yani iyi insanlar niye birbirlerini bunu yaparlar ki seviyormuş gibi yalan söylerler kandırırlar sonra kullanırlar her iki taraf için de zor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHerkes kartlar açık oynasın. Kimse kimsenin duyguları ile bu amaçla oynamasın.
82 Yorumla- 1 yıl
Açılan sadece kartlar olacaksa oyun oynamaya gerek yok 😂
- 1 yıl
Amacı neyse onu belli ederek ilerlesin herkes. Diğer türlü karaktersizlik olur o.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılYani abes tabi ki kartlarını açık oynamalı her iki tarafta. Hoş cinsellik artık eksiye nazaran çok daha ulaşılabilir bir halde boyle çocukça şeylere gerek olmamalı diye düşünüyorum.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılBunun adı karaktersizliktir başka bir şey değil.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılAbes tabii ki amacı başta belli etmek gerek
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılabes durumdur tabi ki de.. önce duygular ve aşk olması lazım bunlar yoksa ben sevişmem. zaten amacı cinsellik olan da karaktersizdir insanların duyguları ile oynayarak bir yere gelemezler.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
1 yılDirekt amacını söyle daha iyi yani. Aşık olmadan sevişen çok insan var. Saf temiz insanların duygularıyla oynamaya gerek yok. Şerefsiz olmayın.
80 Yorumla Artık homosophiens olduk. İlkel dürtülerden kurtulmalıyız. Ayrıca aşkla yapılan seksin daha çok zevk vereceği de aşikar. Diğer türlü kendinizi damızlık inek gibi hissedersiniz. 😬
40 Yorumla
1 yılHele ki bu dönemde çok ama çok abes... Sevişmek insanlar için tabu olmaktan çıkmışken gereksiz bir oyun bence... Duygularla oynamak hiç güzel değil...
Birilerinin duygularıyla oynamak yerine sapık damgası yemeyi tercih ederim 😅40 Yorumlanereye kadar abese devam edılecek o hazzında bir deneme yanılma oldugu gerceği bir sure sonra sende yalnızlıga ıtıp gerçeğin peşine düşmene hatta yorulup yalnızlaşmana sebep olacak
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
1 yılAşıkmış gibi yapınca aynı tutkuyu yakalayamazsın ki gerçekten birşeyler hissettiğin insan ile cinsellik yaşamak farklı öylesine biri ile yaşamak farklı 💁♀️
20 Yorumla Bu dediğiniz abes değil daha fazlası. Olmayan hislerinizi olmuş gibi göstermek ve bunu karşınızdakini kullanmak için yapmanın karşılığı kurallar gereği buraya yazılamaz bile.
20 Yorumla
1 yılEvet sevişmek aşkla olur zaten his yoksa zevkli olmazki numara yapmak anlamsız ve boş bir sevişme olur
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Bence çok karaktersiz bir davranış bu yapan var mı var ama ne yapabiliriz ki dua edip Allah bizi o insanlardan uzak tutsun
20 Yorumla
1 yılAaaa hiç abes olur mu? Tam bir karakterli insan davranışı (!) 😂😂
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı.
1 yılEn ahlaksiz oyun bence 😏😏
Lutfen karsinizdakini de kendinizi de kandirmayin...
10 Yorumla
1 yılKaraktersizliğin dibi bu, kartını açık oynayacaksın kimsenin başkasının duygularıyla oynamaya hakkı yok kadın erkek farketmez.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Bu çok kalleşçe ilgi göstersen aşık gibi yapmasan da olur bence.
20 YorumlaEvet çok abestir. Hatta çok komik malca geliyor bana
10 Yorumla
1 yılKaraktersizliktir arkadaş başka bir şey değil..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
1 yılEvet abestir bea..
Aşık olmadan sevişmek çok saçma ve gereksiz..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılHemde çok , bu sahtekarliga ikiyüzlülüğe girer
10 Yorumla
1 yılDeğil içgüdüsel olarak hepimiz hayvanız hayvanlarda çiftleşmek için kur yapıyor dişisini döllüyor yola devam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. köprüyü geçene kadar ayıya dayımı diyon sen haa
10 Yorumla
1 yılAsagilik bir davranis bu karsidaki insana buyuk saygisizlik
10 YorumlaGereksiz bir aldatmaca. Aşık olmadan seks yapacak tonla kadın var. Önemli olan aşık olduğunla sevgi dolu birleşme yaşamak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSevmediğin bir insanla yakın temasta bulunamazsın ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBunu nedense TC erkekleri çok yapar. Millî olmak için yanıp tutuşurlar 😅😅
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Köprüyü gecene kadar ayıya dayı deme misali 🤭
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılHem abes hemde hainlik bence
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kadına yapılmış bir terbiyesizliktir, adil değil.
20 Yorumlasevismeyi cok sevmedim
20 Yorumla
1 yılE zaten erkekler öyle değil mi. d
20 YorumlaAbes tabi ki kandırmak bu düpedüz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Ben sevmediğimle olmam zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılAbes tabi numaracı yapmack tipleri sevmem
10 Yorumla Karaktersiz cibiliyetsizdir..
10 YorumlaŞerefsizliktir direkt
10 Yorumla
1 yılAbes değil igrenç
10 Yorumla
1 yılNormal bence ne kadar ihtiyacı varsa artık
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Aşk zaten genelde sexin bahanesi oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
1 yılBence karşındakine saygısızlık olur
10 Yorumla
1 yılÇok ayıp duymayayım öyle şeyler
10 Yorumla
1 yıl21 Yorumla- 1 yıl
Ben mi 😅
Gizli Üye(36-45)1 yılAşık değilsen sevisemezsinki
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAllahında bulursun inşallah.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAşık olmadan sevişme olmaz diyenlerdenim
10 Yorumla
1 yılbildiğin karaktersizlik
00 Yorumla
1 yılBence abes değil dolandırıcılık
00 Yorumla
1 yılÇok karaktersizce bence
20 YorumlaKaraktersizliktir.
20 Yorumla
1 yılYapışmamalı
20 Yorumla
1 yılHerkes ister
20 Yorumla
1 yılAbes
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAhlaksızlık
20 Yorumla
1 yılBen hep öyle yapayorum
10 Yorumla
1 yılEvet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
1 yılEziklik.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılZulümdür...
10 Yorumla
1 yılAbes tabii.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. abes
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler