Nude isteyen sevgilinin sevgisinden şüphe edilmeli mi?

Çok merak ediyorum tek seferlik at aramızda kalacak ve bir daha muhabbeti açılmayacak istek ve arzumu karşıla aldatmalar hep burdan çıkıyor kadın kadınlığını hissetirmeli falan dedi

Güncellemeler
1 yıl
9 ay sonradan geliyorum. Atmayın kızlar. Böyle konuşan o—çocukları sonra adınızı namussuza çıkartıyor.
Resimleri almak için günlerce yalvaran ikna etmeye çalışan kendisi değilmiş gibi, biz evlenicez zaten gibi palavralarla güven aşılamaya çalışan bu arkadaş, son ayrılıkta sen yalvaran herkese atarsın demek ki dedi. X kişiye söyliyim, ben istedim bana attı sende iste sanada atsın -bile dedi bana. Babana söyliyim de nasıl bi kızı olduğunu bilsin diyerek tehdit de etti. Böyle de şeref yoksunuymuş
Güncellemeler
1 yıl
Adam olan böyle bi şey istemeye çekinir. Manipüle etmeye çalışarak (güzel sözlerle kandırmaya çalışarak) resim almaya çalışanlara direkt s**ri basın. Başta kendilerini çok güzel maskelerler. Banada ben o erkeklerden değilim tarzı cümleler kurardı devamlı. Asla samimi gelmezdi ama güvenmeyi seçmiştim. Sonra da O.. der oldu bana. Ne kadar komik bi durum dimi:) Böyle kanı bozuk karaktersiz erkekleri kendinizden uzak tutun daha iyilerine layıksınız, vaktinizi boşa harcamayın kızlar 💞3.5