Bence karşılıklı etkileşimden nasıl yaklaşılacağı az buçuk anlaşılır. Elbette ‘dan’ diye ortaya atılmadan bu konunun üzerinde durmak isteyen taraf konuya yaklaşabilir. Hangi tarafın yaklaştığı değil de nasıl yaklaştığı önemli olan kısım.
21 Yorumla
Soran1 yılİşte nasıl yaklaşmalı asıl soru bu. "Etkileşim" sanırım haklısınız
En İyi Cevaplar
Kimin sorduğu önemsiz aslında. Şu sormalı, bu sormalı, o sorsa daha iyi vs. gibi kalıplar var ve ilişki yapılarına göre değişebilir ama temelde böyle bir kural yok.
Hepsi senin mi yavvvvrummmm diyerek başlanmalı 🤣 ( Tabi ki şaka jdjdj)
https://www.youtube.com/embed/AsL8sViwGgoGenel fikirlerden başlanmalı ve sonra özele inilmeli.
19 Yorumla
Soran1 yılHepsi senin mi yavrum kısmına sesli güldüm : )
Bi uyumuşum neler olmus neler : )
Soran1 yılBişi olmaz : ) samimi bir ortam var arkadaşlarla. cok etkileşim almasada sorun değil (farklı bakış açıları tabi iyidir )
Sınavlar bitti ondan tadını cıkarayım bazı şeylerin diyerek gec saate kadar uyumuyorum. Öğlenleyinde cok tatlı bir uyku girmişti gözüme hakkını vermemek ayıp olur babında. Hakkını verdim
Soran1 yıl60 bekliyordum 80 nin altında yok. Lanet olsun bölümde erasmus yok : )
Soran1 yılYalan olmasın bir tane 76 vardı
Soran1 yılBen daha cok sevindim çünki . Büte kalmadı en azından. Teşekkür ederim
Kadınlar, çünkü erkekler bu konuda genelde öküz gibi oluyor 😅
14 Yorumla
Soran1 yılHakikatten öyle ya aslında doğru soruları belkide soramıyoruz bundan dolayi :/
Soran1 yılRica ederim
İlk kimin aklına geldiyse soru işareti olarak o sormalı, sorabilmeli. Soramıyorsa, ikili arasında bu konu normal bir şekilde konuşulamıyorsa o zaman sorun var demektir.
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın sanırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
1 yılİlki sonu yok bence çiftler arasında konuşmak doğal bir süreç tabi selam adın ne den sonra hemen değil
12 Yorumla
Soran1 yılZamanlamayı tutturmak önemli tabi : )
- 1 yıl
Aynen erken davranırsan Abaza geç davranırsan Ezik damgası yiyebiliyorsun :)
1 yılKim arzuluyorsa o belli etmeli ama baskı hissettirmemeli... Karşı taraftan alınacak dönüte göre konuşulmaya ya da temasa başlanabilir 😅
119 Yorumla
Soran1 yılSanırım haklısınız.
- 1 yıl
Bence de öyleyim 🫢😂
- 1 yıl
Benim jeton köşeli şu an kimden kime dönüt vermiş ne olmuş 🥹😂
- 1 yıl
Sindirmeye çalıştığın dönütü anlamadım ama zaten 😅😂
Soran1 yılBizim yörede danuk var ona benziyor ama kalıbımı basarım o değildir. Nedir bu dönüt. Yoksa geri bildirim manasında mı
- 1 yıl
Ben de bir saattir kim kime mesaj vermiş de dönüt gelmiş de sen onu sindirmeye çalışıyorsun diye anlamaya çalışıyorum @OrganIQ alacağın olsun. Aynı zamanda afiyet olsun insan bizi de çağırır 😂😂
@Psigareşh tam olarak geri bildirim manasında dönüt 😂
Soran1 yılAhahaha
Soran1 yılAfiyet olsun @OrganIQ
- 1 yıl
Teşekkür ederim efenim 😋
@wouldliketobelulu bak @Psigareşh in yörede danuk varmış ondan denemek lazım 😂 - 1 yıl
Baktım ben ona ama bulguru sadece kısır ve pilavda seviyorum ben ya 😂 @OrganIQ
- 1 yıl
Hahah afiyet bal şeker olsun 😂 ben de diğer yöresel lezzetleri neymiş onu öğreneyim bakayım 😂
Soran1 yılÖzel bir buğdayın su içinde 4,5 saat kaynatılarak , şiştikten ve piştikten sonra oluşan danuk. Bu gün pek cok yemeğin ana ham maddesidir. bulgur, içli köfte, kısır, irmik dediğiniz şeylerin oluşturur.
4,5 saat kaynadıktan sonra tam şişerken sudan cıkarıp, bir kasenin icinde tuzlayarak afiyetle yiyorsunuz.- 1 yıl
İşte ona biraz bakliyat meyve ve şeker ekleyince mis gibi aşure olur öyle yapamıyor muyuz 😂
Soran1 yılLulu benden sana özel izin yap sen : )
- 1 yıl
Ay teşekkür ederim 🥰😂😂
1 yılKarşı taraf açmalı böyle konuları yani erkekler.
22 Yorumla
Soran1 yılDoğru soruları seçmekte önemli , coğu zaman secemediğimizden dolayı batırıyoruz
- 1 yıl
Evet maalesef
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar