7 ayHer ilişkide yani sevgili amaçlı ilişkiler çoğunlukla pişmanlık duygusunu uyandırır ya da yaptığın fedakarlıklarla ya da yaptığın iyiliklerle saddakatini bile kullananlar oluyo diyeceğim o'ki illa temas gerektirmez önce hisetmekkk yalandan değil içindeki sen uyanması gerekiyo ciddi ilişki için ise adım adım İlerleyerek gerçeklesmesi gerek yoksa o ilişki, ilişki değildir o apaçık oyun tarzına dönüşür bir gider bir gelir , sanki araba degistiriyormus gibi gerçekler kalır sadece...
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)7 ayKendiliğinden gelişir her şey teklif nedir ya oldu olacak sözleşme de yapın
47 Yorumla- 7 ay
Bak iyi fikir bu. Noterde cinsellik teklifi sözleşmesi hazır matbu olarak var mı?
Cevap sahibi7 aybence yoktur ;)) ama sayemizde bu da çıkar
- 7 ay
Yooğğ artıııhh 😱
- 7 ay
Tören yapılsa daha iyi olur aslında :)
Cevap sahibi7 ay@Poyrazgunes bence de değerlendirmeye alınmalı fikriniz
- 7 ay
Evet kesinlikle 😄
Cevap sahibi7 ay@Poyrazgunes :))
Gizli Üye(18-24)7 ayBizde kimse teklif etmedi, oluverdi sonra da devamı geldi zaten
11 Yorumla- 7 ay
Doğrusu da bu zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayKimin teklif ettiği değil, kimin hazır olduğu önemlidir 💫
İstek aynı anda buluşmuyorsa, biri önce söylese bile denge bozulur 🔥
Gerçek çekim, cesaretle sabrın ortasında başlar 😏00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Erkekten gelse güzel olur ama bazı erkeklerde kadından bişey bekliyor yaklaşmak için
11 Yorumla- 7 ay
Akıllı erkek de kadın da bu işi teklif etmeden yaşayacak ortamı oluşturmayı bilir. O zaman teklifle değil arzuyla olur.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayKesinlikle erkekten gelmelidir , herşeyin doğasına uygun yaşanması taraftarıyım, kadının ilk adımı atmasını doğru bulmuyorum, sen hiç spermlere koşan yumurtalık gördün mü 😂 sperm yumurtalıklara doğru koşar ve tutunmaya çalışır 😂 oyuzden kadının ilk adımı atması doğasına aykırı bir durumdur
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
7 ayKadından. kesinlikle bunun konusunu bile ilk başta kadının açması gerekir bu bir nezaket kuralıdır belki kadın direk söyleyemez ama mutlaka imasını yapar
23 Yorumla- 7 ay
Bu da bir bakış açısı da. Kadın utangaçsa vay erkeğin haline :>
- 7 ay
Beklesin işine ne 😁
- 7 ay
Peki efendim. Söyleriz, beklerler :>
7 ayKadın hazır olmadığı sürece ilk teklifi erkek sunmamalı
53 Yorumla- 7 ay
Bence bu iş teklifle olmamalı zaten. Karşılıklı o arzu yükselir, çekim oluşur ve her şey spontane yaşanır. En doğrusu budur diye düşünüyorum
- 7 ay
Evet çok doğru ne kadar da haklısınız en doğrusu kesinlikle dediğiniz gibi olmalı
- 7 ay
:)
Gizli Üye(36-45)7 ayİki tarafta birbirinden hoşlanmışsa farketmez cesur olan belli etsin 😅😅
42 Yorumla- 7 ay
Aslında bu cesaretle, teklifle veya davetle değil içgüdüsel olarak gelişmesi gereken bir durumdur bence.
- 7 ay
Aynen yavrum sana katılıyorum, buradaki etken cesarettir cesur olursa ikilemde kalmaz rahat davranır.
Gizli Üye(18-24)7 ayEvlendikten sonra kimden geldiği önemli değil yeter ki helal olsun
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayNe teklifi ya kimin canı seks istiyorsa iki tarafta sorgusuz sualsiz yere yatırıp patır kütür balıklama dalmalı
11 Yorumla- 7 ay
😅😅
7 ayVallah gusura galmayın ben teklif felan etmem. Hadi öpüşek felan dimem 😂 ne zaman nikah o zaman öpüşürük 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı.
7 ayİstekli olan taraftan gelir. İlişki cinsellik üzerinde kurulmuş bir ilişki değilse cinsellik teklifi gelmesi de çok absürt olur. Yapmamak gerekir.
00 Yorumla
7 ayBence yeni başlayan olsun birazcık zaman geçmiş olsun ilişkilerin hiçbirinde cinsellik teklifi olmamalı evlilik olmadığı sürece
00 Yorumla
7 aybeğenmişsem hoşlanmışsam ben teklif ederim ama tam tersi durumda yok gibi davranırım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı.
7 ayCinsellik teklif edilecek bişey değil ilişkinin gidişatına göre spontane gelişen bişey bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
7 ayKim daha çok istiyorsa ondan gelmeli normal bir durum utanılacak bişey yok
00 Yorumla Erkeğin his ettirmesi onu istemesi gözlerinin içine bakarak
00 YorumlaKimseden gelmemeli
60 YorumlaKadından, erkek her zaman ister. Kadın onaylamalı ki olsun
00 Yorumla
7 ayNeden öyle bir beklenti içine giriliyor? Cinsellik olmadan da olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBirbirini beklememeli
10 YorumlaYeni başlayan ilişkide cinsellik olmamali
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
7 ayKadından gelmeli ama gelmez yani
00 Yorumla
7 ayKimin canı çekerse ondan gelsin hacım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. kadından gelirse hiç bir zaman red yemez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayIlk cesareti olan kimse ondan gelir
00 Yorumla Erkolardan
21 Yorumla- 7 ay
Aman siz istemeyin. Racona ters 🤣
Gizli Üye(25-29)7 ayBir seks kadın var mı burada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 940 cevap paylaştı.
7 ayNe fark eder
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar