Cinsel Yaşam Amacı temas olan erkek nasıl anlaşılır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Amacı temas olan erkek nasıl anlaşılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
HardFB92 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Konuşurken sürekli dokunur. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dokunmuyor ya sadece belime dokunuyor başka hiç bir yerime dokunmaz Yorumla HardFB92 1 yıl Olabilir. Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Temas ediyorsa her fırsatta dokunuyorsa 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Temasi açar mısın mesela sadece belime dokunuyor öperken çoğunlukla zaten yanağımdan öper ve dudak dokundurur Yorumla Barmecide 1 yıl Evt bunlarAyrıca bişi anlatırken dokunur koluna girmemi ister ya da sarılır gibiHer normal fırsatı değerlendirir yani Yorumla Soran 1 yıl O kadar çok temas yok her dk cafede karşıma oturmaya özen gösterir mesela ki başlarda asla temas bile etmiyodu biz baya sonradan temas etmeye başladık Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Elini ordan alamaz sürekli yakın olur 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Yok özel bölgelere dokunmadı hiç bir zaman öperken bile dokunmaz sadece belime o kadar Yorumla softhayat33 1 yıl Öyle ise normal Yorumla Soran 1 yıl Fazlasi yok zaten cafede falan da karşına oturur mesela arada bir yanımda olur Yorumla softhayat33 1 yıl Bunlar gayet normal ya senin öyle dusunmene neden olan olay ne Yorumla Soran 1 yıl Travmam var benim de o yüzden endişe ediyorum bu konuda biraz o yüzden dikkatli olmaya çalışıyorum dokunmalarinda falan Yorumla softhayat33 1 yıl Bu durumdan bahset tranvan oldugunu Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bir araya gelmeden bence bunu anlayamazsın 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. G. tü başı ayrı oynar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Cinsel muhabbet acar ilk günlerden 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Yok kanka yapmadı hiç ama travmam var bu konuda endişe etcek durumm yok şu an ama yinede sormak istedim Yorumla
yolkenarindakikirpi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Temas eder 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi temaslwr Yorumla yolkenarindakikirpi 1 yıl Kolunu omzuna atar, beline atar, saçlarına yüzüne dokunur, bacaklarına dokunur, bacaklardaki ve beldeki el tehlikelidir. Belden popoya iner, bacaklardan yukarı çıkar. Eh anla işte Yorumla
Azbilmiş121 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Temas yapmadan duramıyor ise 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Ya şöyle cafede mesela uzak durur dikkat eder sadece yanaktan öpme ve sarılma belden dokunma var öperken de belimi tutar Yorumla Azbilmiş121 1 yıl Başka yerde bas basa kaldınız mj hiç Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Azbilmiş121 1 yıl Ya yorumlarda zor oluyor yazışmak yeni misiniz peki? Yorumla Soran 1 yıl Bir kaç ay oldu Yorumla Azbilmiş121 1 yıl Yaşlar kaç peki ama yorumda yazmak zorunda değilsin Yorumla Azbilmiş121 1 yıl ? Yorumla Azbilmiş121 1 yıl Çıktın sanırım Yorumla
lawyerfrost Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Dilinden 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dil kullanmaz Yorumla lawyerfrost 1 yıl Konuşmasından Yorumla
chnyldzz266 Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl rhat durmaz konu hep oraya gelir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hiç o konuyu o taraflara çekmedi ya bizim tam anlamıyla dokunma 8. 9. Buluşmada oldu Yorumla chnyldzz266 1 yıl cok normal o zman zamanla yavaş yavaş ilerlemesi normal zaten.. Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Dokunursa anlarsın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yok dokunmuyor öyle özel bölgelere aksine başlarsa temas etmeye bile korkuyordu sonradan açıldı Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Surekli temas ister 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Belli eder kendini 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl mesela Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dudaktan öpen erkek isterde net Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Konuşurken sürekli dokunur.
Dokunmuyor ya sadece belime dokunuyor başka hiç bir yerime dokunmaz
Olabilir.
Temas ediyorsa her fırsatta dokunuyorsa
Temasi açar mısın mesela sadece belime dokunuyor öperken çoğunlukla zaten yanağımdan öper ve dudak dokundurur
Evt bunlar
Ayrıca bişi anlatırken dokunur koluna girmemi ister ya da sarılır gibi
Her normal fırsatı değerlendirir yani
O kadar çok temas yok her dk cafede karşıma oturmaya özen gösterir mesela ki başlarda asla temas bile etmiyodu biz baya sonradan temas etmeye başladık
Elini ordan alamaz sürekli yakın olur
Yok özel bölgelere dokunmadı hiç bir zaman öperken bile dokunmaz sadece belime o kadar
Öyle ise normal
Fazlasi yok zaten cafede falan da karşına oturur mesela arada bir yanımda olur
Bunlar gayet normal ya senin öyle dusunmene neden olan olay ne
Travmam var benim de o yüzden endişe ediyorum bu konuda biraz o yüzden dikkatli olmaya çalışıyorum dokunmalarinda falan
Bu durumdan bahset tranvan oldugunu
Bir araya gelmeden bence bunu anlayamazsın
Temas ediyorsa, teşekküre gerek yok
Anlamana gerek yok neden zevk almıyorsun?
Temas çokluğundan olabilir mi?
Sürekli peşinde arkanda dolanır
G. tü başı ayrı oynar
Cinsel muhabbet acar ilk günlerden
Yok kanka yapmadı hiç ama travmam var bu konuda endişe etcek durumm yok şu an ama yinede sormak istedim
Temas eder
Ne gibi temaslwr
Kolunu omzuna atar, beline atar, saçlarına yüzüne dokunur, bacaklarına dokunur, bacaklardaki ve beldeki el tehlikelidir. Belden popoya iner, bacaklardan yukarı çıkar. Eh anla işte
Temas yapmadan duramıyor ise
Ya şöyle cafede mesela uzak durur dikkat eder sadece yanaktan öpme ve sarılma belden dokunma var öperken de belimi tutar
Başka yerde bas basa kaldınız mj hiç
Hayır
Ya yorumlarda zor oluyor yazışmak yeni misiniz peki?
Bir kaç ay oldu
Yaşlar kaç peki ama yorumda yazmak zorunda değilsin
?
Çıktın sanırım
Dilinden
Dil kullanmaz
Konuşmasından
rhat durmaz konu hep oraya gelir
Hiç o konuyu o taraflara çekmedi ya bizim tam anlamıyla dokunma 8. 9. Buluşmada oldu
cok normal o zman zamanla yavaş yavaş ilerlemesi normal zaten..
Dokunursa anlarsın
Yok dokunmuyor öyle özel bölgelere aksine başlarsa temas etmeye bile korkuyordu sonradan açıldı
Surekli temas ister
Kolayjki
Nedir
Belli eder kendini
Nasıl mesela
Dudaktan öpen erkek isterde net