Cinsel Yaşam İstekli erkek nasıl anlaşılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Cinsel olarak sürekli istekli erkek nasıl davranır? Güncellemeler8 ay Güncel İstekli erkek nasıl anlaşılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Her dakika abaza gibi cinsellik istemezde yeri zamaninda ister 1 3 Yorumla Soran 9 ay Evet iste abaza ile istekli kişiyi nasıl ayırırın Yorumla Soran 9 ay Ayırırım* Yorumla TipSizAdam06 9 ay İste diyorum ya her dakika resim att her dakk. op ye sev seviselim. diyen abazadir :) ama yeri zamani heldihinde karsilikli istek. olduhunda soyleniyosa isteklidir Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eller açmaya çalışır yalnız kalmak için ortam yapar 0 9 Yorumla Soran 9 ay Evet yalnız yaşadığını söylüyor sürekli Yorumla poseydonnn 9 ay Gidecek misin Herhangi bişey yaşadınız mı Yorumla Soran 9 ay Hayır yaşamadık Yorumla poseydonnn 9 ay Hiç bişey geçmedi mi aranızda konuşma bile mi Yorumla Soran 9 ay Cinsellik olarak geçmedi Yorumla poseydonnn 9 ay Hmm sen nasılsın peki istiyor musun Yorumla Soran 9 ay Olabilir aslında Yorumla poseydonnn 9 ay Yaşarmısın başbaşa kalsanız Yorumla poseydonnn 9 ay Ne kadar ileri gitmek istersin Yorumla
heyecan-peşinde0706 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 9 ay isteksiz erkek yoktur icraatte bitik erkek vardır sjsjs 0 0 Yorumla
AyhanAkbayrak Takip Et Xper 5 Yaş: 34 9 ay Sürekli istekli olduğunu belli eder, adam boş minibüste oklava yutmuş gibi ayakta gider 0 0 Yorumla
çıtır-sevenn Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 9 ay gözünün içine s. cekmiş gibi bakar 0 2 Yorumla Soran 9 ay Sürekli mesela konuyu cinselliğe çeken bir erkek abazan mıdır yoksa istekli mi olmuş olur Yorumla çıtır-sevenn 9 ay isteklidir Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Tavırlarıyla belli eder 0 4 Yorumla Soran 9 ay Nasıl yani Yorumla Birrgariban 9 ay bakışları, dokunuşları, yakın durması. düzeltmeye çalışması gibi. detay fazla yazaman Yorumla Soran 9 ay Yan yanayken mesela sürekli dokunmak mı ister Yorumla Birrgariban 9 ay yapmak ister dokunur Yorumla
Crayze Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hareketler ile yerinde durmaz 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bakışlar arayışta olur 0 0 Yorumla
ömocan096 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. sakin duruyosa halleri falann doludur ist3klidir 0 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Onun yanında seni yemek istediğini hissedersin 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. konu sürekli cinsellige baglanır 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben açık açık söyleyeyim sana öyle olduğumu 😄 0 0 Yorumla
Güntan_Göktan Takip Et Yoda Yaş: 31 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. benim gibi olur :D 0 2 Yorumla Soran 9 ay Sen nasılsın Yorumla Güntan_Göktan 9 ay anlatamam görmen lazım :D Yorumla
BOGABURCU_ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 9 ay Davranış biçimi mi var bunun 0 4 Yorumla Soran 9 ay yok mu başka nasıl anlıycaz Yorumla BOGABURCU_ 9 ay Zamanla anlaşılır konuyu cinselliğe çekerse bilki seni s1kmek istiyor çekmese demek ki senle ciddi düşümüyor Yorumla Soran 9 ay şu an biri ile konuşuyorum buluşmak istiyorduk ama yalnız yaşadığını falan anlatıyor Yorumla BOGABURCU_ 9 ay Hemen buluşma aradan 2 3 ay geçsin sonra niyetini anlarsın Yorumla
beyazkentliii Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 45% 9 ay Reelde mi sanalda mi 0 1 Yorumla Soran 9 ay Her iki türlü de Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. yapışır sana 0 2 Yorumla Soran 9 ay Ne gibi Yorumla Sağlıkcı023 9 ay ilişkiye girmek için Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. buradakiler gibi 0 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hareketleriyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Her dakika abaza gibi cinsellik istemezde yeri zamaninda ister
Evet iste abaza ile istekli kişiyi nasıl ayırırın
Ayırırım*
İste diyorum ya her dakika resim att her dakk. op ye sev seviselim. diyen abazadir :) ama yeri zamani heldihinde karsilikli istek. olduhunda soyleniyosa isteklidir
Eller açmaya çalışır yalnız kalmak için ortam yapar
Evet yalnız yaşadığını söylüyor sürekli
Gidecek misin
Herhangi bişey yaşadınız mı
Hayır yaşamadık
Hiç bişey geçmedi mi aranızda konuşma bile mi
Cinsellik olarak geçmedi
Hmm sen nasılsın peki istiyor musun
Olabilir aslında
Yaşarmısın başbaşa kalsanız
Ne kadar ileri gitmek istersin
isteksiz erkek yoktur icraatte bitik erkek vardır sjsjs
Sürekli istekli olduğunu belli eder, adam boş minibüste oklava yutmuş gibi ayakta gider
gözünün içine s. cekmiş gibi bakar
Sürekli mesela konuyu cinselliğe çeken bir erkek abazan mıdır yoksa istekli mi olmuş olur
isteklidir
Tavırlarıyla belli eder
Nasıl yani
bakışları, dokunuşları, yakın durması. düzeltmeye çalışması gibi. detay fazla yazaman
Yan yanayken mesela sürekli dokunmak mı ister
yapmak ister dokunur
Hareketler ile yerinde durmaz
Bakışlar arayışta olur
sakin duruyosa halleri falann doludur ist3klidir
Onun yanında seni yemek istediğini hissedersin
konu sürekli cinsellige baglanır
Ben açık açık söyleyeyim sana öyle olduğumu 😄
benim gibi olur :D
Sen nasılsın
anlatamam görmen lazım :D
Davranış biçimi mi var bunun
yok mu başka nasıl anlıycaz
Zamanla anlaşılır konuyu cinselliğe çekerse bilki seni s1kmek istiyor çekmese demek ki senle ciddi düşümüyor
şu an biri ile konuşuyorum buluşmak istiyorduk ama yalnız yaşadığını falan anlatıyor
Hemen buluşma aradan 2 3 ay geçsin sonra niyetini anlarsın
Reelde mi sanalda mi
Her iki türlü de
yapışır sana
Ne gibi
ilişkiye girmek için
buradakiler gibi
Önü kalkmış olur
Hareketleriyle
Anlaşılır okadar