Cinsel Yaşam Cinsellikte duygusal ve ruhsal tatmin arayan bir tek ben miyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Tamam bazen duygusuz olmasının da ayrı zevki var ama sevdiğinle duygusal yaptığın seksin yerini ne tutar ki... Güncellemeler1 yıl Öyle seveyim öyle sevileyim istiyorum ki bana dokunurken içi titresin istiyorum Cinsellikte duygusal ve ruhsal tatmin arayan bir tek ben miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. evlilik ve aşk olması lazım. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet öyle barış
Han4206 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ben öyleyim ama maalesef buldum. zannettim parafin çıktı düşüncen güzel umarım iyi birisi çıkar karşına 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Umarım senin de. Teşekkür Yorumla Soran 1 yıl Ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hakli olarak doğru şeyi istiyorsun. Fakat çok şey istiyorsun. Çok zor bu şekilde bir ilişki yaşaman. 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Neden zor? Bir tek ben böyle düşünmüyorumdur heralde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir tek sen böyle düşünmüyorsun tabiki ama, erkekler duygusal bağ ihtiyacı duymaz seks için. Bu dönem de erkekler kızı kullanıp kaçmaya eğilimli. Bu yüzden senin istediğin şekilde biriyle seks yapman da çok zor Yorumla Soran 1 yıl Ben evlenip yapmak istiyorum yani dolayısıyla beni seven ve sevdiğim bir adamla yapmış olacsgim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Umarım hayal ettiğin gibi olur da, dağ a*yisinin birine denk gelmezsin evlenince. Sevgiler Yorumla Soran 1 yıl Umarım sağol Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Senin dediğini bütün dünya arıyor da çoğu ne aradığını bilmiyor 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Gerçek Doyum böyle olur zaten Yoksa mastürbasyondan farkı kalmasın 1 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. herkesin farklı tabiki kimiside tutkulu arzulu sevisme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl En güzeli bu zaten dolu dolu aşkla 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Ama yok işte Yorumla Soran 1 yıl Öyle diyorsun da mesajda tek derdiniz cinsellik oluyor ama Yorumla Soran 1 yıl Tanımıyorsun ustelik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herkes aynı değil ki benimle konuşmadın ki böyle ön yargı ile yaklaşıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Gayet de konuştum Yorumla
sözümyokartık_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Duygusal yapılan seks daha zevk verir menfaat yok 1 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bazen öyle bazen böyle olmak gerek 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal kişiler böyle düşünür 1 0 Yorumla
kaptanvahşikelebekkk Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Delegelenmesi lazım bunun içinde konuşulması lazım 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl ne açıdan dengelemek Yorumla kaptanvahşikelebekkk 1 yıl İstekler dengelenmeli Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiçbir tutmaz 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Bence de Yorumla Mühendis0109 1 yıl Manken olsa bile Yorumla Soran 1 yıl Aynen öyle Yorumla Mühendis0109 1 yıl Tebrik ederim Yorumla Soran 1 yıl Niçin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Haklısın 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Ama öyle biri yok işte.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tanımak isterdim seni ama sen istemezsin Yorumla Soran 1 yıl Neden? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyorum güvenmezsin diye belki Yorumla Soran 1 yıl Evet güvenmem bu doğru Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Arkadaş olsak? Sınırlı olur her şey ve güven sana baglı olur Yorumla Soran 1 yıl Olur o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ekle Yorumla Soran 1 yıl Gizlisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geciktin ondan Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Değilsin 1 0 Yorumla
1ÇılgınKovboy Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Şu an duygusuz bile olsa tatmin olmaya hazırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
evlilik ve aşk olması lazım.
Evet öyle barış
Ben öyleyim ama maalesef buldum. zannettim parafin çıktı düşüncen güzel umarım iyi birisi çıkar karşına
Umarım senin de. Teşekkür
Ederim
Hakli olarak doğru şeyi istiyorsun. Fakat çok şey istiyorsun. Çok zor bu şekilde bir ilişki yaşaman.
Neden zor? Bir tek ben böyle düşünmüyorumdur heralde
Bir tek sen böyle düşünmüyorsun tabiki ama, erkekler duygusal bağ ihtiyacı duymaz seks için. Bu dönem de erkekler kızı kullanıp kaçmaya eğilimli. Bu yüzden senin istediğin şekilde biriyle seks yapman da çok zor
Ben evlenip yapmak istiyorum yani dolayısıyla beni seven ve sevdiğim bir adamla yapmış olacsgim
Umarım hayal ettiğin gibi olur da, dağ a*yisinin birine denk gelmezsin evlenince. Sevgiler
Umarım sağol
Senin dediğini bütün dünya arıyor da çoğu ne aradığını bilmiyor
Gerçek Doyum böyle olur zaten Yoksa mastürbasyondan farkı kalmasın
herkesin farklı tabiki kimiside tutkulu arzulu sevisme
En güzeli bu zaten dolu dolu aşkla
Ama yok işte
Öyle diyorsun da mesajda tek derdiniz cinsellik oluyor ama
Tanımıyorsun ustelik
Herkes aynı değil ki benimle konuşmadın ki böyle ön yargı ile yaklaşıyorsun
Gayet de konuştum
Duygusal yapılan seks daha zevk verir menfaat yok
İkisininde yeri ayrı :)