Cinsel Yaşam Doğu kökenlilerin libidosu neden daha fazla? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Abi siz ne yiyor ne içiyorsunuz içlerinde aslan yatıyor Doğu kökenlilerin libidosu neden daha fazla? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Serappturk Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Ne ilgisi var, doğusu batısı kuzeyi güneyi yok bu işin 2 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. yokluktan. adamlar eşek z. kiyor. buldu mu seni de affetmez yani asdf 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ay sen her yorumda varsın ahfjskdjdnd Yorumla Flavendirel 1 yıl benim işim bu bebeğim^^ Yorumla Soran 1 yıl Bebeğine tüküreyim senin Yorumla Flavendirel 1 yıl bebeğim sensin, tükür kendine asdfasdf Yorumla Soran 1 yıl Aaaaaa çıldıracağım şimdi Yorumla Flavendirel 1 yıl sakin ol bebiş, hayatı ciddiye alma bu kadar Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yaşadıkları ortamda çok fazla göz önünde olmadığı için her şey.. ona bağlıyorum ben 0 0 Yorumla
_SZR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Alt beyinleri daha çok çalışıyordur 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Kanka biraz daha indir çok az açmışsın Yorumla _SZR_ 1 yıl Onlarda vardır da onu açıkça paylaşamıyoruz maalesef Yorumla Soran 1 yıl Bir de paylaş istersen Yorumla _SZR_ 1 yıl Paylaşırım mezara mı götürcem Yorumla Soran 1 yıl Korkunç Yorumla _SZR_ 1 yıl Görsen ağzın sulanır diycem de maymuş seviyorsun belli ki Yorumla Soran 1 yıl He kardeş he Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen yeni başladın sanırım 😂 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Neye Yorumla Sundaddy 1 yıl Libidoyu öğrenmeye... Sen daha bişi görmedin... 🥰 Yorumla Soran 1 yıl Ha doğrudur bilmiyorum Yorumla Sundaddy 1 yıl Analar neler doğuruyor bir bilsen tatlım 😘 Yorumla
RolanddDeschainn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kıllıyız da… ne yazık ki 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Of evet en kötüsü de o aldırmıyor musunuz biraz kötü oluyor:( Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Hangisini aldırayım? Genitali temizliyorum bir Yorumla Soran 1 yıl İy hepsini al komple lazere git abi cidden yürek dayanmaz Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Otlu peynir yiyoruz 😂😂 0 9 Yorumla TyrionLanninster 1 yıl + keledoş ve mırtoğe Yorumla Soran 1 yıl Ajdjsjsjskd afiyet olsun yemedim hiç Yorumla doganburak65 1 yıl Sakın ulu orta yeme😉 Yorumla Soran 1 yıl Ağır peynirler yiyemem ki labne krem felan yiyorum Yorumla doganburak65 1 yıl İşte aramızdaki fark bu. Sindirimi kolay yiyecekler yersen daha yumuşak olursun Yorumla Soran 1 yıl Otlu peynir yesem ölürüm herhalde ağır gelir o Yorumla doganburak65 1 yıl Sen güç kuvvet istemiyorsun demi. Gerçi sana değil partnerine lazımdı demi Yorumla Soran 1 yıl Ya abi ben ne yapayım güç kuvveti ya Yorumla doganburak65 1 yıl Haklısın. Senin ihtiyacın yoktu demi Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Havasındandir belki de 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Açlıktan, libido ile alakası yok 🤣 0 0 Yorumla
Alyssiasy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl O ne demek ya😅 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Kanka Doğu kökenlilerin libidosu su var ya bitmez tükenmez bir enerjiye sahip gibi adamlara hiçbir şey istemiyor Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Öylemiyiz ya jsjsjs 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sen de o vibe alamadım Yorumla sıkıldımgerigeldim 1 yıl Hahah doğru dedin ben bayadır Ankara 'dayım bana daha gelmedi libido Yorumla Soran 1 yıl Olabilir sen artık oradan ayrılmışsın kopmuş bütün Doğu kökenli bağ Yorumla sıkıldımgerigeldim 1 yıl Sen öyle diyorsan öyledir kesinnn sen beni başka zamana göre 😂 Yorumla
Mayakovski19 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Valla doğru diyon aygır gibiyim 🥹😂 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Onu görüyoruz zaten Yorumla Mayakovski19 1 yıl Nasılım sence fizik olarak Yorumla Soran 1 yıl Çok bana hitap etmiyor ben göbekli seviyorum Yorumla Mayakovski19 1 yıl Bende gobekliyjm ama kasta var nsdil Yorumla Soran 1 yıl Yarı yarıya olunca daha iyi oluyor sinirlenince yanlarını göbeğini sıkıveriyorsun yemek yiyince şişiyor ağzı deyip göbeğine vuruyorsun mis mis Yorumla Mayakovski19 1 yıl İyimis bide sekste daha mı iyi oluyo hafif göbekli Yorumla Soran 1 yıl Abi ne bilim orasını kurcalamadım Yorumla Mayakovski19 1 yıl Yas kaç senin Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. abazalıktan o ablası 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Acı yiyoruz 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çiğ et olabilu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çiğ et mi yiyorlar Yorumla Semihh98 1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Nerden biliyorsun acabaaa 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Duyuyoruz öğreniyoruz araştırıyoruz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen nerelisin Yorumla Soran 1 yıl Akdeniz insanıyım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet çok azgınızzz haklısın sçzcvöö Yorumla Soran 1 yıl Merhamet edin efendim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkeğinin sözünü dinleeeee Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Vay be oylemiymis 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Öyleymiş Yorumla Bilir_Kisii 1 yıl Sen nerelisin seninki nasil Yorumla Soran 1 yıl Akdeniz insanıyım ben gayet mülayim ve sakin Yorumla Bilir_Kisii 1 yıl Hshsgdg ne güzelmiş Yorumla
Karatay34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Organik besinler 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bizde organigiz Yorumla Karatay34 1 yıl Yok sizde organik Yorumla Soran 1 yıl Nereden biliyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ne ilgisi var, doğusu batısı kuzeyi güneyi yok bu işin
yokluktan. adamlar eşek z. kiyor. buldu mu seni de affetmez yani asdf
Ay sen her yorumda varsın ahfjskdjdnd
benim işim bu bebeğim^^
Bebeğine tüküreyim senin
bebeğim sensin, tükür kendine asdfasdf
Aaaaaa çıldıracağım şimdi
sakin ol bebiş, hayatı ciddiye alma bu kadar
Yaşadıkları ortamda çok fazla göz önünde olmadığı için her şey.. ona bağlıyorum ben
Alt beyinleri daha çok çalışıyordur
Kanka biraz daha indir çok az açmışsın
Onlarda vardır da onu açıkça paylaşamıyoruz maalesef
Bir de paylaş istersen
Paylaşırım mezara mı götürcem
Korkunç
Görsen ağzın sulanır diycem de maymuş seviyorsun belli ki
He kardeş he
Sen yeni başladın sanırım 😂
Neye
Libidoyu öğrenmeye... Sen daha bişi görmedin... 🥰
Ha doğrudur bilmiyorum
Analar neler doğuruyor bir bilsen tatlım 😘
Kıllıyız da… ne yazık ki
Of evet en kötüsü de o aldırmıyor musunuz biraz kötü oluyor:(
Hangisini aldırayım? Genitali temizliyorum bir
İy hepsini al komple lazere git abi cidden yürek dayanmaz
Otlu peynir yiyoruz 😂😂
+ keledoş ve mırtoğe
Ajdjsjsjskd afiyet olsun yemedim hiç
Sakın ulu orta yeme😉
Ağır peynirler yiyemem ki labne krem felan yiyorum
İşte aramızdaki fark bu. Sindirimi kolay yiyecekler yersen daha yumuşak olursun
Otlu peynir yesem ölürüm herhalde ağır gelir o
Sen güç kuvvet istemiyorsun demi. Gerçi sana değil partnerine lazımdı demi
Ya abi ben ne yapayım güç kuvveti ya
Haklısın. Senin ihtiyacın yoktu demi
Gel anlatim canım . .
Havasındandir belki de
Açlıktan, libido ile alakası yok 🤣
O ne demek ya😅
Kanka Doğu kökenlilerin libidosu su var ya bitmez tükenmez bir enerjiye sahip gibi adamlara hiçbir şey istemiyor
Öylemiyiz ya jsjsjs
Sen de o vibe alamadım
Hahah doğru dedin ben bayadır Ankara 'dayım bana daha gelmedi libido
Olabilir sen artık oradan ayrılmışsın kopmuş bütün Doğu kökenli bağ
Sen öyle diyorsan öyledir kesinnn sen beni başka zamana göre 😂
Valla doğru diyon aygır gibiyim 🥹😂
Onu görüyoruz zaten
Nasılım sence fizik olarak
Çok bana hitap etmiyor ben göbekli seviyorum
Bende gobekliyjm ama kasta var nsdil
Yarı yarıya olunca daha iyi oluyor sinirlenince yanlarını göbeğini sıkıveriyorsun yemek yiyince şişiyor ağzı deyip göbeğine vuruyorsun mis mis
İyimis bide sekste daha mı iyi oluyo hafif göbekli
Abi ne bilim orasını kurcalamadım
Yas kaç senin
abazalıktan o ablası
Yok ya batidakilerinde öyle
Acı yiyoruz
Çiğ et olabilu
Çiğ et mi yiyorlar
Evet
Nerden biliyorsun acabaaa
Duyuyoruz öğreniyoruz araştırıyoruz
Sen nerelisin