- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenetik olan bir şey aslında her ne kadar kimseye inanmıyorum dese de herkesin içten içe inandığı burçlarla alakalı mesela bir akrep burcu ile bir balık burcu atıyorum bir değil genlerle alakalı bakımla alakalı en başta mesela kötü alışkanlıklar yoksa sigara içki gibi ya da diğer sıkıntı içinde değilse yani bir kişi kendine bakıyorsa da yüksek olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çilek, bal, zencefil, incir, lahana, ginseng, kereviz, fındık, sarımsak, kırmızı biber, çikolata, maydanoz gibi besinlerin libidoyu yükseltici etkisi var. Ancak düzenli uyku, stresten uzak durmak, yürüyüş ve huzurlu bir ilişki libido yükselmesine çok daha fazla etki ediyor.
Ruh sağlığımızın sallantıda olması çok düşkün olsak bile seks hayatımızı olumsuz etkileyebilir.30 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Genetik ve yaşam tarzı çok sosyal olmayan evde tek kalan insanların aklına daha çok gelir cinsellik
02 Yorumla
Soran+1 yılAma dışarıda daha çok uyaran olmaz mı daha çok insan görüyorsun sonuçta? Neden evdeysen daha fazla?
+1 yılHem genetik hemde özellikle kadınlar da regl döneminde bir geçiş oluyor bu da çok etkiliyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılBen öyleyim 7/24 libidoluyum hayatım sekstir tenlerin dokunuşlari libidolular daha ilgili tutkulu olur kendim gibi libidolular saatlerce ilgilendi sevdi ve daha tatlı oluyorlar
00 YorumlaBu doğuştan gelen bişey bence yerle zamanla alakası yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılherkesin yüksektir bunu içine bastırırken kimi belli eder kimi etmez özellikle bayanlar
00 Yorumla
+1 yılAslında herkesin libidosu aynı sevyededir sadece tahrik olacakları ortamları farklıdıt
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılÇevresel faktörler etkili. Cinsellik çağrıştıracak şeyler izleyince libido artıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı ben ahahahah :) valla bende bilmiyorum keşke normal olsaydım diye çok şikayet ediyorum artık
00 Yorumla
+1 yılBenimki çok yüksek hafta da 4 gün mastürbasyon yapiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılO da bit şey mi? Ben günde bir kaç kez yapiyorum
- +1 yıl
En son ne zaman mastürbasyon yaptın
Soran+1 yılBugün
- +1 yıl
Kaç defa bosaldin arka arkaya
- +1 yıl
şu an ıslak mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerde testosteron hormonu yüksek olunca oluyor.
Kadınlarda da östrojen054 Yorumla
Soran+1 yılAcaba kadında da mı testeron yüksek oluyor? Ben böyle bisey okumuştum. Yüksek testeron sahibi kadınlar daha istekli oluyor diye. Tabi ki erkeklerle aynı oranda testerondan bahsetmiyorum ama diğer kadınlara göre dahq yüksek olan.
Cevap sahibi+1 yılSaldırgan, "erkek fatma" denilen kadınların testosteronu yüksek oluyor. Libidoya da etkisi vardır kesin
Soran+1 yılBen öyle değilim ama benim çok yüksek bence alakası yok onla.
Cevap sahibi+1 yılGidip ölçtürebilirsin ama kadınlrda o kadar az oluyor ki, genelde sadece tüylenmeyle belli oluyor
Soran+1 yılNe kadar fark oluyor erkeklerle? İki kat mı daha fazla sizde?
Cevap sahibi+1 yılŞöyle diyeyim, bizde onu üreten ayrıca organ bile var.
Kadınlarda referans aralığı 0.1 – 0.9 ng/Ml iken
Erkeklerde 240-830 ng/ml aralığında
Soran+1 yılYok yok biliyorum tabiki 😂 sadece hani oran olarak bilmiyordum. Teşekkür ederim gönderdiğin için.
Soran+1 yılBu cinsiyet değiştirenler dışarıdan alıyor ya. Bu orana ne kadarda geliyorlardır acaba? Baya almaları lazım yani.
Cevap sahibi+1 yılEvet, haftada 100 ng/ml alıyorlar galiba. Doktor ayarlıyor. O tür yaşam da zor. İlaç kesilirse tekrar eski hale dönülüyor. Üreten organ olmadığından.
Geçmişte fiziksel Hadım edilen erkekler de yıllar içinde kadına dönüşüyormuş.
Aslında erkeklerin başına oyunlar hep testosteron yüzünden geliyor. Erken ölmek, kellik, beyinin başka yerde olması, sapıklık, tecavüz falan her şey. Baş belası bir hormon
Soran+1 yılTecavüzü açıkçası ona bağlamak olmaz o zaman tecavüz etmeyen insanların hormonu yok mu? Tecavüz eden adamın ağır sorunları vardır kusura bakma. Zaten kanıtlanmış ki, tecavüz vakalarının çoğu karşı tarafa baskınlık kurulmak için yapılmış. orada ki, ispat edilmek istenen ‘’erkeklik’’ başka yani. Allah belalarını versin ki kaç kişinin hayatını katlediyorlar. Keza sapıklık da öyle. Ama diğerleri haklısın vücuttaki hormonlar elbette etkiliyor ve normal öyle olması. Ben erkek değilim ama benim de aklım hep orada 😂 cinsel isteği çok baskın olan kadınlar da var. Biz de ne fazla acaba 😂 adetten önce mesela aşırı artıyor. Duramıyorsun 😂
Cevap sahibi+1 yılCinsel isteğin fazla diye gidip birine tecavüz etmiyorsun değil mi? Erkekler ediyor. O üstünlük isteği de testosterondan geliyor. Dominant erkeğin seviyesi aşırı yüksek oluyor. Bir erkeğin mağara ayısı olmamasının iki nedeni aileden böyle yapmanın yanlış olduğunun öğretilmesi ve biraz da kendisine saygısının olması.
Horozlar gibi kavga eden erkeklerin testosteronları çok yüksek oluyor. Yani bu hormon kavgacı ve şiddete meyilli yapıyor.
Bu arada kadınlar doğuştan hangi erkeğin testosteronu yüksekse onu anlama yeteğini ile donanımlanmış
Cevap sahibi+1 yılKası da testosteron yapıyor bu arada
Soran+1 yılEtmiyorum ama gene de katılmıyorum. Dominant dediğin kişiler değil aksi kişiler yapıyor bunu. Ve ordaki üstünlük kendini üstün hissedememesinden kaynaklı. Yani nasıl zarar verebilirim diye düşünüp yapiyor. Ailesinde elbette kötü bir yaşantısı olmuş olabilir orası ayrı. Ama tecavüz eden adama da oo testeronu yüksek demezsin. Baya sorunlu insan davranışıdır? ‘’Erkekliği’’ pipisine bağlayan adam bunu yapıyor.
Cevap sahibi+1 yılŞu belgesel ilgini çekecektir.
https://www.dailymotion.com/video/x4h1t1h
Soran+1 yılVideoyu açamadım. Sürekli reklamı tekrar gösteriyor. Anlamadım niye? Açıkça söyle söyleyim. Testeron hormonunun saldırganlık getirdiği bir gerçek. Ama her erkek potansiyel bir tecavüzcüdüre çıkar bazı şeyleri kabul edersek. Buna katılmıyorum. Bunun arkasında bir sürü psikolojik problem hatta akli sorunlar var. Bu basit bir dürtü kontrolü sorunu değil. Bir de hani senin dediğin üstünlük hissi derken hani ona katılıyorum ama benim bahsettiğim şöyle bir araştırma, bir erkek kadına ya da kendinden daha güçsüz gördüğü birine karşı nasıl üstünlük sağlayabilirim diye düşündüğünde cinsel taciz, tecavüz, fiziksel şiddet vb gibilere başvuruyor. Bu kanıtlanmış. Yoksa genel olarak elbette üstünlük hissi verdiğini de veriyorum rekabet isteği vs ama benim orada bahsettiğim ayrıca psikolojik bir ayrıntı. Çoğu tecavüz eden kişiler küçükken kendileri de ebeveynleri veya yakınları tarafından tecavüze uğramış mesela. Baya bir faktör var orada.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle düşük testosteronlu birinden tecavüz ya da taciz girişimi göremezsin. Bu dürtü olmuyor. Fiziksel hadım edilince neden durum değişiyor sence? Testosteron tamamen yok olmuyor sadece artık testisler olmadığı için kadınlar kadar üretiliyor ve hiç bir kadına artık sapık düşüncelerle bakılmıyor. Videoyu mutlaka izlemeye çalış beğeneceksin.
https://www.dailymotion.com/video/x4h1t1h
Soran+1 yılVideonun adını söylersen ben kendim açayım? İyi de hadım edersen zaten nasıl etsin? Çok yüksek libidolu olup etmeyen var. Saldırganlığın bir parçası testeron olabilir ama ‘’tamamiyle’’ buna bağlayamayız. Tecavüz sapıklıktır. Adam gidip kendi kendine de yapabilir. Dürtü kontrolüyle alakalı değil. Kaçı önceden plan yapiyor. Ordaki hastalıklı düşünce farklı. Bu konuda sana katılamayacağım. Ayrıca söylediğin ilk cümlenin tersinde de gayet bunu görebilirsin. Adamın isteği çok olmayabilir (hadım değildir tabiki) gene de sinirini çıkarmak için o an edebilir. burada farklı bir olay var. Bu konuda kesinlikle katılmıyorum.!
Cevap sahibi+1 yılTamamen demiyorum ama %80 sebebi hormon. %20 çevresel etkiler.
Hayatımızın hep parçası böyle değil mi? %80 genlerimiz %20 çevresel etkiler.
"national geographic erkekler hakkında her şey"
böyle diye arat google'da
Soran+1 yılİşte dediğim ‘’dürtü kontrol bozukluğu’’ değil. Sen de çok aşırı istekli olabilirsin ama bunu yapmazsın. Çünkü ordaki problemler farklı. O adamlar daha istekli değil akli dengesi bozuk. Farklı bir patolojileri var.
Cevap sahibi+1 yılSana katılıyorum ama bir sürü zeki kişi de var bunu yapan. Şirket sahipleri, bilim insanları. Onlar ki, psikolojik hasta değiller.
Soran+1 yılBence yüz de yirmi hormon gerisi çevresel. O zaman hiç bir şey bırakmıyorsun geriye. Neredeyse haklı çıkarırsın adamı. Böyle bir şey yok. O adamla aynı dakikada aynı şekil olan adam yapmayabilir o an ama bu yapiyor çoğu ya aşağılık kompleksi ya da travmalı ki hani bunu okudum bazı araştırmalarda. Tamam bakicam.
Cevap sahibi+1 yılHaklı çıkarma niyetim yok. Sadece testosteronun varlığı buna itiyor. Bu kadar cinsel fanteziyi erkekler çıkarıyor. Ölüden zevk alan bile var. Neden bunların arasında hiç kadın yok. Hep erkekler. Bir sebebi olmalı. Ben de ancak bunu buluyorum
Soran+1 yılİşte onu bilemezsin. İnsanlar dışarıdan göründükleri gibi olmuyor. Dışarıdan bu nasıl bir tip dediğin başka çıkabilirken düzgün dediğin içeriden başka çıkabilir. İçindeki aşağılık duygusunu bastırmak için çalışıp çok iyi yerlere gelen ama içten içe halen atlatamamış insanlar var. Saldırganlık yaratan bir hormon elbette var ama tecavüz sebebi o değil benim fikrim bu şekilde. Ki bunu sadece sinirlenebileceğimiz bir konu olduğu için böyle söylemiyorum baya da okudum insan psikolojisi hakkında. Benim fikrim bu şekilde. Hormonun etkisi o beyindeki düşüncedeki faktöre göre çok çok çok daha düşüktür.
Cevap sahibi+1 yılSana itiraz etmiyorum. Psikolojik tarafı da var doğru. Ama psikoloji bozulduğu anda hayvansal davranışa dönüşüyor o kişi. Tıpkı hayvanların zihinleri olmadığı için durduk yere çiftleştikleri gibi bunlar da öyle. Birisiyle cinsel ilişki hayali kurmak normal ama sokak ortasında mastürbasyon yapmak tabii ki normal bir beyin değildir.
Soran+1 yılBen zaten hani tamamen yokmuş gibi davranalim demiyorum. Ama yani bir sürü faktör varken onu tek başına oraya atarsak herkesi potansiyel olarak tecavüzcü olarak belirtebiliriz bu oraya çıkıyor. Şimdi soruyorum bir ölüyü mezrdan çıkarıp tecavüz etmek? Testeron mu sadece? O zaman arttığında bunu sen de yaparsın. O adam onun yanlış olduğunu biliyor. orada anlık bir dürtü yok. Adam kaç saat kazıyor. orada ciddi bir problem var yani. Nereden tutarsan tut. Cinsel fanteziler bir tek erkeğe ait değil. Acı çekmekten ve vermekten zevk alan bunu kullanan değişik fantezileri olan bir sürü kadın var ama kadın bunun için partner bulıyor zaten. Ki zaten kadının. Ne de zaten adama tecavüz edecek gücü var. Erkeklere göre az oranla kadın tecavüzcüler de var. Küçücük çocuklara eden. Onlar da da problem var bana göre.
Cevap sahibi+1 yılTabii kadınlar da var. Ama daha çok seviliyorlar onlar. Hatta sitede büyük değer görüyorlar :D
Soran+1 yılEvet ona katılıyorum. Ayrı bir ‘’aşağılık psikolojisi’’ var bu insanlarda. O dakika her şeyi yapabilirler durdurmayıp gücü neye yetiyorsa. Psikolojik durum dediğin şeyi ortaya çıkarabilir.
Soran+1 yılAhahahaha 😂 evett. Bir tane kitap vardı bilmem biliyor musun grinin elli tonu diye kadınlar arasında sükse yapmıştı 😂
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin hepsinde vardır aşağılık psikolojisi. Kadınları kısıtlama sebebi bu. Acaba başkasına gider mi, acaba yetmeyebilir miyim falan gibi şeyler. Kısıtlayarak elinde tutacağını sanıyorlar.
Biliyorum ya, filmini de izledim :D
Şu finansal kölelik olayından iyi para kazanıyorlar.
Twitch diye canlı yayın platformu var. Göğüs dekoltesiyle kızlar yayın yapıyorlar, sırf bunun için ne kadar para ödüyorlar ya. Bunu bir kadın yapmaz erkekler yapar ancak :D
Soran+1 yılOnu kadın da yapiyor ya bakma. Adam bi an tuvalete gitse kafayı yiyenler var. Çok kötü bir durum bence aşırısı. Ahahahah siz daha ucuzsunuz 😂 istemeden gönderiyor sizinkiler 😂😂😂 garibime giden zaten o kadar site var hayat olmuş internet dünyası. Ona da para ödemezsin şu zamanda hele ki. Garip yani.
Cevap sahibi+1 yılSosyal medyada bu kadar kızları popüler yapan abazan erkekler. Bir kere birisi bu sitede soru sordu. Keşke abazanlar ölse dünya ne kadar güzel olur diye. "Depresyona girersiniz, onlar ölürse kim egonuzu okşayacak" cevap verdim. Haklısın dedi :D
Bakma kadınlar bu kadar eleştiriyorlar bir yandan da hoşlarına gidiyor beğenilmek :D
Cevap sahibi+1 yılAbimle eşi bir deney yaptıılar. İkisi de aynı fotoyu ayna anda aynı başlık ve etiketlerle paylaştılar. Eşine 6 saatte 120 beğeni gelirken abime 21 :D
Soran+1 yılYani beğenilmek herkesin hoşuna gider. Senin de gider, benim de gider. İnsanın doğası bu. Erkekler de sosyal medyada baya bakımlı. Spor salonunda kaslı pozlar hep kendini sıka sıka. Herkes artık görsellikle bir yere gelmeye çalışıyor. Elbette bakımlı olmak güzel olmak ve hissetmek güzel ama sürekli sosyal medyada da ‘’onay ihtiyacı’’ aramak da bana bir yandan yanlış geliyor. Bir yere kadar egonu doyurur dışarıdaki insanlara bağımlıysa egon.
Cevap sahibi+1 yılErkekler ucuz canlılardır. Kadınlar gibi aklımızı kullanamıyoruz çoğu şeyde
Soran+1 yılburada da öyle ama ben de yeni farkettim. Erkeklere daha az cevap veriyor erkekler 😂 bu konuda da sinirlenip konu açan erkekler olmuş niye cevap vermiyorsunuz diye gülmüştüm ona 😂😂 ya biz bir de birini beğensek öyle çok peşinden koşamıyoruz şimdi kadınlar da baya yazıyor yürüyor eskiye göre. Ne erkek instagram fenomen hesapları var paylaşmış hep. Kendi kendilerine göndermişler herşeylerini neler yazmışlar. Kadınlar daha gizli gizli yapiyor 😂 erkekler net gözükse de artık boşvermiş 😂
Cevap sahibi+1 yılKadınların bu konulara girmesi güzel. Geri çekmeniz kötü kendiniz. Her şeyi erkekten beklememek lazım. Mesela atıyorum bana yazacaksan yazmalısın. Ne der diye düşünürsen artık kontrolü karşı tarafa vermiş oluyorsun.
Evet ben de sadece kızlara görüş yazıyorum :D Kendim soru sorunca da görüş gelmiyor. Erkeklerin soruları hep belaltı oluyor
Soran+1 yılÖyle diyorsun ama kadınlar yaptığı zaman bunu. Çok hani etiketleme yapılıyor bunu sen de biliyorsun. Tamam erkeğe de diyorlar ama onunkinin ağırlığı bizimkinden biraz daha az. Yoksa her beğendiğimize yazsak bizim de farkımız olmaz 😂 benim de libidomu yükselten ne adamlar var ama yazmadim mesela 😂 içten yanmalı takılıyorum 😂
Soran+1 yılErkeklerin düzgün sorularına da cevap verilmiyormuş.. 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen o tip biri değilim. 2. sevgilim ilk kez o yazmıştı. Öyle tanışıp sevgili olmuştuk.
Erkeklerin sorularının tuzak olduğunu düşünüyor çoğu kız. Haksız da değiller. Konuyu tanışmaya bağlıyorlar.
Soran+1 yılYani sen değilsindir ama olanlar var işte onu bilemiyorsun ki. Ama haklısın adım atmak güzel bir şey. Senin tarafından nasıl göründüğünü bilemem erkek değilim sonuçta ama kadınların da adım atabilmesi gerekir bence. İlişki iki taraflı bir olay tek taraflı değil zaten. O yüzden güzel bir şey.
Cevap sahibi+1 yılBen kadınların adım atmasını sonuna kadar destekliyorum.
- +1 yıl
Ben şu an adetliyim ama hiç öyle bir şeyin artığını hissetmedim. Benim libodom hiç yüksek değil bildiğin nötr bir libodaya sahibim
Cevap sahibi+1 yıl@Tubaacelyaaa Şanslı insansın
Soran+1 yıl@Tubaacelyaaa benim çok aşırı yükseliyor ve bunun çoğu kişide olduğunu duyunca anladım ki hormonel bir şey bu vücutta olan.
Cevap sahibi+1 yılSoran, sen de şansızsın, yapacak bir şey yok
- +1 yıl
Çevremdeki kızlarda adetliylen libodom hiç yüksek olgunun hissetmiyorum demişlerdi. Seni bilemiyorum. Bazılarında doğuştan gelir
Soran+1 yıl@Tubaacelyaaa yani şans mı şanssızlık mı bilmiyorum. Ama rahatsız edici bir şey evet. Nasıl ki duygular hassaslaşıyor bu da öyle oluyır. Peki sen de sinirlilik, duygusallık oluyor mu?
Soran+1 yıl@Nukleerteori hayatımda biri olmaması şanssızlık 😂
Cevap sahibi+1 yılOlur o da bir gün
- +1 yıl
Ben de ne ağırı ne sızı ne de başka bir şey olmuyor adet öncesi ne isem sonrasıda öyleyim değişen bir şey yok ben de
Cevap sahibi+1 yıl@Tubaacelyaaa Gerçekten şanslı insansın
- +1 yıl
Ahaahh evet öyleyim aman öylede kalayım maşallah deyin nazar değmesin (amin)
Cevap sahibi+1 yıl@Tubaacelyaaa Bir şey olmaz merak etme :D
- +1 yıl
Ahaahhh 😃😃
+1 yılYediğin içtiğinle çevrenle alakalı.. seninki nasıl😊
00 Yorumla
+1 yılBurxlarinda etkisi var birde iyi besleniliyorsa tavan olur
00 Yorumla
+1 yılHer insan farklı işte
10 Yorumla
+1 yılBenimki dolar gibi hergün yükseliyor 😉
00 Yorumlaterazi burcuna özel hrralde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhormonel genetik çevre geçmiş hepsinin etkisi var
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl genetik olabiliyormuş ya ilginç gerçekten ailemde mi böyle demek bu 😂 benim çok fazla mesela bazen bakıyorum bazıları o kadar istemiyor o an ben mi garibim onlar mı düşünüyorum. Erkekler arasında da mesela aynı yaşta olmasına rağmen daha yüksek libidosu olan var mıdır? Yoksa aşağı yukarı aynı mı oluyor?
Cevap sahibi+1 yılEvet erkekler içinde de libidosu yüksek düşük olanlar var. Senin de libidonun yüksek olması normal. Uyuşabileceğin partner seçmek önemli.
Genler yatkınlık hormon üretiminde etkili ama ana babamdan geçmiş gibi basite indirilecek bir şey değil bunların hepsi bir bütün.
Soran+1 yılAnladim. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum nedenini ama benim yüksek
11 Yorumla- +1 yıl
Çok mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazilarininki cok yuksek 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkış geldi ya bazı şeyler kısıtlandı ondan olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHersey etken olabilir. Senin nasil
00 Yorumla
+1 yılhormonlarla alakalı
20 Yorumla
+1 yılhormonlar yediklerin genetik bi sürü faktör var
00 Yorumla
+1 yılKeske bu kadar yuksek olmasa benım ya
00 Yorumla
+1 yılBenimde yüksek
00 Yorumla
+1 yılSağlık
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik bence 😂
00 YorumlaGenetik ve yetişme tarzı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Genetik
00 Yorumla
+1 yılMesela sen mı😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıliçten geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa istiyor işte durduramıyorum ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bunlar içerisindemisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi olabilir
00 Yorumla
+1 yılBence doğal
00 Yorumla
+1 yılgenetik..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım