Cinsel Yaşam Ben esmer bir kızım bu cinsel hayatımı da etkiliyor çekiniyorum ne yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Vajina dudaklarının rengi çok onemlimi temiz ve kılsız sa Güncellemeler1 yıl Herkes amolog olmuş mk Ben esmer bir kızım bu cinsel hayatımı da etkiliyor çekiniyorum ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Esmer tenli bir kadın veya erkeğin cinsel organının pembe olacağını zanneden saftirikler de yok değil hani 🤣 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dimi hxxkxnxjx Yorumla SwordOfDemocles 1 yıl 🥳🥳 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hiç bir Türk erkeğinin öyle bir lüksü yok 😅 esmer ya da pembe gibi. O yüzden hiç dert etme bunu.. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hız sorun değil selu ve dar ise gerisi hikaye 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bence temiz kılsızsa pek önemli degil ama tabiki böyle pembe olması güzel olur 0 0 Yorumla
Wonderful1 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl O kadar da önemli değil kimisinde takıntı oluyor 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Simetrik olması önemli dudakların. Zaten esmersen dudakların koyu olması doğal. Bakım da dikkat etmen gereken şeyler var sadece 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bana göre rengi değil, dolgun ve etli olması önemli ☺️ 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Aşırı dolgun gereksiz djslxnsixnd bence kotü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin dolgun değil anladık 😅 Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O herkeste olmaz zaten ve çoğu erkeğe etkileyici gelir ama ifade etmezler pek benim gibi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yav delik deliktir neden kasıyorsunuz bu kadar. Belediye başkanımıyız biz yeni den mi yapacagiz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Dimi yaaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kasma bence bu kadar Yorumla Soran 1 yıl Ne bileyim yaaa çekiniyorum baya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur öyle Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Beyaz olsa daha iyi olur ama esmer olsan da çekici olabilirsin herkesin alıcısı var 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Wsmerin ywni napabilirim:( Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakımlı olmak iyi giyinmek vs. Yorumla Soran 1 yıl Yqni temiz ve kıl yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sadece vajina değil genel gözüken Yorumla
Ceranimox Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl Renk esmer seviyorm bunu har sevgilime söylerim çok şaşırırlar herkes beyaz istiyor sen esmer istiyorsun diye 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Zevk ıstee Yorumla Ceranimox 1 yıl Evet gözüme daha hoş geliyor Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. emin ol rengi o kadar önemli değil ;) 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Önemli değil esmerle iyidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Etkilemesin. Renkle ne alakasi var ki? 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Pembe pembe diye bir algı var ya o tam yalakalık gibisinee Yorumla Soran 1 yıl Yalamalik* Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu coğrafyada yaşayan 100 kişiden 99 u oyle. Bu genetik bur sey. Buna takan erkek kendi seyine baksin... siz de takmayın Bu kadar lütfen. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pembe olunca tadı farklimi oluyormuş? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sizde yıkın bu algıyı... Yorumla Soran 1 yıl Yaaa bence tanıştığın insana göreve değişir kadini eleştiren kesimle ya da sırf seks için gören kesim degilde olduğu gibi kabul eden biriyle olmak lazım herhalde ister siyah ister beyaz herturlu sever herhaldee Yorumla Soran 1 yıl Aptallar iste yqni napayim üzülüyorum cidden ya beni kucumserse ilerdeki esim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mesele renkse şimdi sarisin kadın güzel esmer kadın çirkin mi oluyor. ya da beyaz tenli iyi esmer tenli kötümü? Yanlis yanlis... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Afedersin ama Bunun için esini küçümseyecek insan beyinsizdir. Zaten o eş olmasin. Yorumla
BurçAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 26 1 yıl Cokmu siyah ve belirgin mi 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Sadece dudak kismj Yorumla BurçAdam 1 yıl Ic camasiri degisiyormusun sıksık Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla BurçAdam 1 yıl Islanma cok oluyor o zaman sende Yorumla BurçAdam 1 yıl mastürbasyon teknigini degia Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kılsız iyidir 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Görsel warmı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Esmer tenli bir kadın veya erkeğin cinsel organının pembe olacağını zanneden saftirikler de yok değil hani 🤣
Dimi hxxkxnxjx
🥳🥳
Hiç bir Türk erkeğinin öyle bir lüksü yok 😅 esmer ya da pembe gibi. O yüzden hiç dert etme bunu..
Hız sorun değil selu ve dar ise gerisi hikaye
bence temiz kılsızsa pek önemli degil ama tabiki böyle pembe olması güzel olur
O kadar da önemli değil kimisinde takıntı oluyor
Simetrik olması önemli dudakların. Zaten esmersen dudakların koyu olması doğal. Bakım da dikkat etmen gereken şeyler var sadece
Bana göre rengi değil, dolgun ve etli olması önemli ☺️
Aşırı dolgun gereksiz djslxnsixnd bence kotü
Senin dolgun değil anladık 😅
Aynen
O herkeste olmaz zaten ve çoğu erkeğe etkileyici gelir ama ifade etmezler pek benim gibi
Yav delik deliktir neden kasıyorsunuz bu kadar. Belediye başkanımıyız biz yeni den mi yapacagiz
Dimi yaaa
Kasma bence bu kadar
Ne bileyim yaaa çekiniyorum baya
Olur öyle
Beyaz olsa daha iyi olur ama esmer olsan da çekici olabilirsin herkesin alıcısı var
Wsmerin ywni napabilirim:(
Bakımlı olmak iyi giyinmek vs.
Yqni temiz ve kıl yok
Sadece vajina değil genel gözüken
Renk esmer seviyorm bunu har sevgilime söylerim çok şaşırırlar herkes beyaz istiyor sen esmer istiyorsun diye
Zevk ıstee
Evet gözüme daha hoş geliyor
emin ol rengi o kadar önemli değil ;)
Önemli değil esmerle iyidir
Etkilemesin. Renkle ne alakasi var ki?
Pembe pembe diye bir algı var ya o tam yalakalık gibisinee
Yalamalik*
Bu coğrafyada yaşayan 100 kişiden 99 u oyle. Bu genetik bur sey. Buna takan erkek kendi seyine baksin... siz de takmayın Bu kadar lütfen.
Pembe olunca tadı farklimi oluyormuş?
Sizde yıkın bu algıyı...
Yaaa bence tanıştığın insana göreve değişir kadini eleştiren kesimle ya da sırf seks için gören kesim degilde olduğu gibi kabul eden biriyle olmak lazım herhalde ister siyah ister beyaz herturlu sever herhaldee
Aptallar iste yqni napayim üzülüyorum cidden ya beni kucumserse ilerdeki esim
Mesele renkse şimdi sarisin kadın güzel esmer kadın çirkin mi oluyor. ya da beyaz tenli iyi esmer tenli kötümü? Yanlis yanlis...
Afedersin ama Bunun için esini küçümseyecek insan beyinsizdir. Zaten o eş olmasin.
Bajina bir bütündür kokusu toplu duruşu vs
Cokmu siyah ve belirgin mi
Sadece dudak kismj
Ic camasiri degisiyormusun sıksık
Evet
Islanma cok oluyor o zaman sende
mastürbasyon teknigini degia
Kılsız iyidir
Görsel warmı
Değil
Onemsiz
Takılma bu kadar knk