Bir kızla cinsel şeyler yaşamak için nasıl davranmalı?

Merhaba arkadaşlar.

Yaşım 27 ve ben ilk kez geçen yıl bir kızla öpüştüm. Bu'da facebook vasıtasıyla oldu, kızı gaza getirince ikinci buluşmada kızla öpüştüm. Bu öpüşme faslı saatlerce sürdü, zaten arabanın içinde gerçekleşti. Ufak çaplı da biraz seviştik o kadar. Bu ana kadar herşey güzeldi kız da hiç pişman değildi. Ama aradan zaman geçtikten sonra kıza mesaj attım pişman olduğunu söyledi ve benimle bir daha görüşmedi, sevgilim var vs.. filan dedi. Ama kıza dedim yani üzdüm mü seni kusura bakma filan diye kız yok öyle birşey senin suçun filan yok dedi. Ama ne yalan söyleyeyim hayatımın en güzel dakikalarıydı. 26 yıldır hiç böyle birşey yaşamamıştım.

Aslında böyle çok fırsatım oldu ama ben çok sabırsız davrandım, hep herşeyin bir anda olmasını istedim. Bir çok kızla tanıştım ama hiç biriyle çıkmadım. Yani benim amacım da böyle öpüşmek filan olduğu için tanıştığım kızlarla sevgili olmam gerekiyordu. Ama hiç biri ile vakit kaybetmek ve onlarla oynamak gibi bir niyetim olmadığı için bu düşünceleri kafamdan hep sildim. Bazen inanılmaz fırsatlar oldu, arayan, yapalım edelim diyen kızlar oldu, nedense bu gibi durumlarda da hiç fırsatım olmadı, ya evet diyip gitmedim ya da başka birşey oldu.

Sizce ben nasıl yapmalıyım? Bu gibi isteklerim için herhangi birisiyle mi çıkayım, yoksa gerçekten sevdiğim birisi mi olsun? Ama öyle seveceğim birisi de pek karşıma çıkmıyor ne yazık ki? Ben herşeyin bir anda olmasını istiyorum. Zaten en büyük eksikliğimde bu, tanıştığımız kızlara hemen bunu belli ediyorum.
Bir kızla cinsel şeyler yaşamak için nasıl davranmalı?