Öncelikle duygusal ilişkim olmayan biriyle sekse karşıyım , artık seks benim için anlam ifade ediyor mu bilmiyorum son zamanlarda çok stresliydim şimdi biraz sakinim ve libidom resmen başıma vuruyor.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zaten duygusal ilişkin olan biri ile zamanı gelince yapmanın zevki farklı olur denemedim ama bu iş tamamrn gadi olsun bitsin işi değil ki
Hoşlandığım ilgimi çeken biriyle tanışıp, duygu beslemeye başlarsam zaten çok keyif verici oluyor.
Aynen öyle ama genelleme yapmak istemem ama çoğu erkek hadi ilk buluşmada yapalım havasında önce tanımak gerek his beslemek gerek
İlk buluşmada seks olma olasılığı var ama öncesinde uzun uzun sesli görüntülü konuşup gerçekten bağ kurmak gerekir
Evet hiç bir şekilde tanımadan konuşmadan zor
Tabi ki zor "merhaba hadi sevişelim mi?" Gibi bir durum oluşur skxndkdnkjdd
Ay deme yapan var bir kere diyen bana çocukla daha ilk konuşma görüşme rahat olurmuşuz başbaşa kapacakmışız dedim yok ya shshsh
Şey deseydin sen hiç kasma kendini yorulma bana konum gönder geleyim direkt sevişelim sjxjdndjdnd
Hahahahhaa demi bekle ben geliyorum hiç yorma kendini felan snsns yok ya yoruldum be hiç kimse tanımak istemiyor sdece seks yapma derdindeler
boş ver bende aynı moddayım , biriyle tanış vs en sevdiğin rengi öğren falan ohhoooo
Yok boyun kaç slxndldndkdndmd kıskanç mısın vs vs vs
Doğru kişi ile her şeyi sıfırdan öğrenmeye onu keşfetmeye hazırım ama bunları yaptıktan sonra kaybolması sadece bizi tüketir
Doğru kişi doğru terim mi bilmiyorum ama çok iyi anlaştığın sohbetinden keyif aldığın yanında yeri geldiğinde sessiz kalabileceğin biri olması çok önemli
Aynen öyle zamanı gelecek mi ya da kaderimizde birisi var mı bilmiyorum ama bu kişi olur umarım ne diyeceğimi bilemiyorum
Zaman gereksiz algı bozukluğuna yol açıyor her şeyin zamanı vardır ya da zamanı geldi diyemeyiz bazen de çabalamak gerekir başarmak için de aşkı bulmak için de
Aşkı bulmak için nasıl çabalayağız peki
İlgini çeken biri olduğunda aman ya boş ver demek yerine , ona karşı adım atmak gerekir bazı kadınlar ilk adımı erkekten bekler gerekirse ilk adımı sen at ilgini çektiğini belirt nerede ne zaman olduğunu düşünme
Erkek görecek ortamım yok ya da sosyal medyadan zaten eskiden bu yana yaptığım şey ilgimi çeken biri olursa ben adım atmaktan çekinmem
Süper bence ekstra yapmanı gerektiren şeyler yok
İşte bu daha çok koyuyor galiba
Nasıl yani?
Bende yanlış bir şey yok davranışlarında yaşmamımda ama neyse ya boşverelim sende durum nasıl
Ben artık kendime odaklanmış durumdayım insanların ne dediği umrumda değil kariyer planlamaları gelecekte ki çocuklarıma eşime kaliteli ve huzurlu aile ortamı sağlamak için çabalıyorum. Eşim çalışsa dahi beğendiği bir şey olduğunda ay sonunu bekleyelim demek yerine ona hediye etmek sürpriz yapmak çocuklarımızın bir şey istediğinde aynı şekilde hadi alalım demek için çabalıyorum gerçekten birini her şeyimi vererek sevmek istiyorum ama sanki içimde kıvılcım olması gerekiyor.
İsteklerini başaracaksın ve yapacaksında ben inanıyorum içindeki kıvılcımda yakında gelecek yoluna bak kendine odaklar iyi geceler
Bence sen hayattan zevk almasını bilen ve idealleri olan bir kadınsın sadece çok üzülmüşsün , hayal kırıkların yüzünden herşeyden herkesten uzaklaşmışsın sana verebileceğim en iyi tavsiye kendine bunu lütfen yapma, insanlar gelip geçer hayatına yeni deneyimler katmaya çalış hayattan keyif al olur mu? İyi geceler
Olur arada sırada öyle 💅🏻