Cinsel Yaşam Oral seks zararlı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Zarar lı mıııı Oral seks zararlı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Temizliğe dikkat ettikten sonra değil vücut sıvıları steril o yüzden iyice sabunlayip yapınca sorun olmaz 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. asla.. harika ve lezzetli bir zevktir.. yapmaya bayılırım özellikle saatlerce yapabilirm.. hastasıyım 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır zararlı değil. Kişisel hijyeninize dikkat ettiğiniz sürece... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Eğer her iki tarafta birbirine yapacaksa ve ciddi bir zarari yoksa yapılması taraftariyim 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Hiçbir zararı yoktur. 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hijyen olduktan sonra neden zararlı olsun 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Severek yapıyorum partnerlerime 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ben yapmayı severim zararına bakmıyorum 0 0 Yorumla
Cognizent Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Isırmıyorsan zararı yok 😂 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır temiz olduğu sürece yapılmalı 0 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kişisine göre tehlikeli olabilir 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zararlı yanları var 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Zararsız 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hyr niye olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Temizliğe dikkat ettikten sonra değil vücut sıvıları steril o yüzden iyice sabunlayip yapınca sorun olmaz
asla.. harika ve lezzetli bir zevktir.. yapmaya bayılırım özellikle saatlerce yapabilirm.. hastasıyım
Hayır zararlı değil. Kişisel hijyeninize dikkat ettiğiniz sürece...
Eğer her iki tarafta birbirine yapacaksa ve ciddi bir zarari yoksa yapılması taraftariyim
Hiçbir zararı yoktur.
Hijyen olduktan sonra neden zararlı olsun
Severek yapıyorum partnerlerime
Ben yapmayı severim zararına bakmıyorum
Isırmıyorsan zararı yok 😂
Hayır temiz olduğu sürece yapılmalı
Hamile karılar
Kişisine göre tehlikeli olabilir
Zararlı yanları var
Zararsız
Degil emin ol
Hyr niye olsun