+1 yılOral seksin yararından da, zararından da bahseden bir sürü makale var aslında..
Hiç merak edip okumadım orası ayrı 😅
Hijyene dikkat edildiği sürece ne zararı olabilir ki..
Eğer cinsel yolla bulaşan bir hastalık varsa oral yapılmamalı.. Bunu zaten herkes bilir diye düşünüyorum..
Çünkü genital herpes denilen ağızda ve dudaklarda ya da vücudun başka bölgelerinde Uçuk benzeri su dolu kabarcıklar oluşuyor..
Onun dışında oral seks oldukça keyifli bir yöntem..
Ağzının ve dudaklarının sıcaklığıyla partnerini uyarıyorsun ve yaptığın dairesel ya da ileri geri hareketi bu durumu daha da arttırıyor ve hızlandırıyor..
Ön sevişme esnasında çok önemli mesela..
Penetrasyona hazırlık olarak da görülebilir..
Evli çiftlerin özellikle şikayet ettiği bir konu..
Erkek / Kadın kimse oral yapmak istemiyor..
Kadın erkeğin penisine iğrenç gözüyle bakıyor ve Erkek de oral yapılsın istiyor..
İkna etmeye çalışırken kadınların davranışları sayesinde erkeğin hevesi kaçıyor..
İlişki günden güne monotonlaşiyor ve görevmiş gibi görülebiliyor.
Benim bildiğim bir zararı yok açıkçası..
Güzel bir orgazm yaşanabilir..
Hem çiftler mutlu olur, hem de İlişki monotonlasmaz..
Tabiki ilişkinin monotonlasmasi sadece oralla ilgili değil..
Yeniliğe açık olmak ve isteyerek sevişmek lazım..50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖzellikle kadınlar kendilerini kastıkları, güvenmedikleri için kendilerine oral yapılmasını sevmediğini söyler. Yaşamadığı için zevkli bsey olduğunu da bilmez. Kadın oral sevmiyorum diyorsa sebebi budur. Erkeğe yapmak istememesi içinse binlerce sebep var. Hijyen muhabbeti tamam. Ama bir zararı da şöyle olabilir, kadında değersizlik duygusuna sebep olabilir ve mide bulantısı. Bu tamamen erkeğin yaklaşımı yüzünden olan bir şey. Her şeyin bir adabı var neticede
37 Yorumla- +1 yıl
@blckbla erkek eğer saçlara asılıp kendini ölümüne iterse kız boğulur değil mi? Ya da diz çöktürüp ağzına ittirmesi kırıcı bence. Bunları yapan erkekler var maalesef. Kız ağlıyor mesela boğuluyor umrunda olmuyor boğazına kadar itiyor
Soran+1 yıl@Besyocu123 sjsjsjsjsjsj
- +1 yıl
@blckbla eee Noldu? Sana yapılsa hoş mu bir düşün bakalım. Değersizlik bu durumda hissedilir
- +1 yıl
@blckbla aynen empati yap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki de oral seks çok güzel bir şey çok lezzetli bir şey aslında gerçekten yapmayı bilirsen Web’de gerçekte mesela yaptığın kişi gerçekten seviyorsan gerçekten çok güzel bir şey bence yani bilmiyorum ama benim en çok mesela ilgi duyduğum kişi yapmak istediğim şeylerden bir tanesi bu saatlerce yapabilirim.
150 Yorumla
+1 yılSperm bildiğiniz proteindir. Vajinal sıvı da mikrop barındırmaz. Yani oral seksin hiç bir zararı yoktur
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler )
Soran+1 yılRica ederim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılÖncelikle merhaba iki tarafında karşı tarafın hastalık taşıyıcı olmadığını biliyorsanız eğer bence bir zararı yoktur evet bir faydası da yok ama cinsel bir ilişki de bence olmazsa olmaz diye düşünüyorum kandinlar haykırarak orgazm oldukları gibi erkekler de doğal olarak bu mutluluğu yaşayarak rahatlamak isterler ayrıca cinsellikte sınır olmamalı sürekli yeni şekiller veya pozisyonlar denilebilir kadınlar açısından sürekli ağır tahrik edici gecelik veya iç çamaşırı takımı veya jartiyer gibi seksi kıyafetler le karşı tarafı hazzın doruklarına çıkartmalı yani sorunun cevabı oral seks olmazsa olmaz olmalı
30 Yorumla
+1 yılBazı durumlarda oral seks ile cinsel yolla bulaşan hastalıklar kolayca bulaşıyor.
Bu bir risk ama tek eşli insanlar endişelenmemeli. Onun dışında seksten apayrı bir yere konulması gereken, ön sevişme denilerek hakaret edilen bir aksiyon bence. Yararı zararından fazladır10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatım boyunca büyük konuşmak istemiyorum asla yapmayacağım bir durum 6 senedir evliyim bir kere yapmadım çünkü bana iğrenc geliyor midem bulanır eşimde sağolsun hiçbir zaman zorlamadı
Yapanlara bir şey diyemem ama mide nasıl alıyo merak ediyorum o ağızla birde yemek yediğini düşün 🤮🤮ayrıca dip not kendimede yaptırmam317 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNiye 2 tane paylaştı bu
Soran+1 yılBende onu düşünüyorum. Nasıl 2 tane ayrı ayrı oldu şaştım kaldım. 😅
Cevap sahibi+1 yılOha ya ben şok hani mesaj anlarım ama bune 😳😳
Cevap sahibi+1 yılTatlı günahlar yorumumu begenmedi tatsız mı geldi
Cevap sahibi+1 yılİstemem hata hayatımda hep korktuğum bir olay bekarken eşim bana bunu yaptırmaz diye düşünüyordum
Cevap sahibi+1 yılBekarken hiçbir zaman böyle bir şey yaşamadım muhafazakar bir insanım
Cevap sahibi+1 yılEvlenene kadar böyle bir yaşantım olmadı kendi tercim isteyen istediği gibi her türlü yapabilir kimse anlayamaz istesem merakım olsa böyle bir şey yapardım ama istemiyorum insanın içinde yoksa yok
Cevap sahibi+1 yılAma Allah korkusu diye bir şey var bilir misiniz bilmiyorum zina yapsam ne olur toprağa gelince kim hesap soracak onu bunu düşünmeyecek miyiz siz bunu veya başkaları bunu düşünmeyebilir ama ben bunu düşünmek zorundayım çünkü kimse bana yardım etmeyecek orada
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim benimde iki tane kızım var kendim gibi yetiştirmek istiyorum herşeyden önce insan olmanın hakkını vermeleri için
Cevap sahibi+1 yılYok ya benim biraz prensiplerim var yan böyle bir görül attıktan sonra nick kimse bilmesin isterim takıntı biraz bendeki
Cevap sahibi+1 yıl
İyi geceler ben özel mesajla kimseyle konuşmuyorum
Ne yapmak ne de yaptırmak isteyeceğim bir durum.
Olmasa daha iyi olur. Ağzınla yemek yiyorsun sonuçta ve boşaltım organıyla teması bence pek hijyenik değil. Yapanlar var. Hazzı doruklarda yaşamak için yaptıklarını söylüyorlar. Ben bundan haz almazdım. Herkesin düşüncesinin aynı olacağını da düşünmüyorum bu konuda.
Kısacası benim asla tercih etmeyeceğim bir olay diyebilirim...41 Yorumla
+1 yılAşırı severim kendime yapilmasini ve pe*is yalamayida saatlerce 🙈
113 Yorumla- +1 yıl
@onecrazygirl sevgilin şanslı adam mis onun yerinde olmak vardı
- +1 yıl
Yazmayın yeter😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılzararli olacak birsey olsa neden yapalim ki oral sexs sexsin temeli o olmazsa zevki cikmaz ki yemek yaparken yag ve tuz koymadiginizi dusunun yagin ve tuzumda zarari var ama kullaniyoruz zarari bilimsel olarak ne yonde bilmiyorum ama nirvanaya ulasmak icin oral sexs yapilmasi lazim birbirine daha cok yaklisirsin ama oral yapmazsan bir odunla sevissende ayni etkiyi verir
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSağlık açısından evet zararlı olabilir; her organın bir florası vardır, yani sahip olduğu mikroorganizma ve bakteriler farklıdır. Cinsel organda olan bir bakterinin ağız ve o bölgelere gelmesi kişinin ağzında yara çıkmasına, mantar var ise temas yolu ile bulaşarak farklı bölgelere yayılmasına neden olabilir bu nedenle sakıncalı olduğu kanısındayım.
10 senelik evli çiftler için sorun teşkil etmeyebilir fakat günübirlik ilişki yaşayanlar için sorun oluşturması kuvvetli ihtimal..30 Yorumla
+1 yılhayir ben cok seviyorum, dondurma ceker gibi canim cekiyor surekli (sadece sevgilimi tabiki)
131 Yorumla- +1 yıl
harikasın ya
+1 yılYoo oral seks cooookkk harika yapmayı yaptırmayı aşırı seviyorum oral seks benim yaşam kaynağım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatım boyunca büyük konuşmak istemiyorum asla yapmayacağım bir durum 6 senedir evliyim bir kere yapmadım çünkü bana iğrenc geliyor midem bulanır eşimde sağolsun hiçbir zaman zorlamadı
Yapanlara bir şey diyemem ama mide nasıl alıyo merak ediyorum o ağızla birde yemek yediğini düşün 🤮🤮ayrıca dip not kendimede yaptırmam10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 yıllık evliyim sürekli yapıyorum bir zararını görmedim.
137 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@uslanma tabi ki
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@gaba_memur sor
Cevap sahibi+1 yıl@uslanma senin amacın farklı yani
Neden zararlı olsun ki.
Ben çok severim ama yapmayı seviyorum asla yaptırmak istemem. Erkeğim koltukta oturmuş şekilde ben onun önüne diz çökmüş ve gözlerinin içine bakarak ona oral yapmayı seviyorum bu neden zararlı olsun.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Oral bölge (ağız içi) bakterilerin en çabuk yok edildiği bölgedir. Gelevielcek enfeksiyon riski bile bertaraf edilir burada.
Bu sebepten mütevellit korkmadan gönül rahatlığıyla ağzımızı dudak ve dilimizi kullanabiliriz şifa niyetine :)10 Yorumla
+1 yılkime?
neden?
niçin?
niye?
zararlı olsun45 Yorumla- +1 yıl
Fazla yaoilinca girtlak kanserine yol acar diye duymustum
- +1 yıl
@ucankazmorton karşıdaki zenci siyahi ise olma ihtimalini yükseltebilir haklısın
- +1 yıl
Onu bilemedim o ayrinti yoktu:)))
- +1 yıl
Bu arada erkekler icinde gecerli ayni risk
- +1 yıl
🤣 bilemedim
Zararsız denebilirdi.. kizlar bakire ;erkekler bakir olsalardı...
40 YorumlaErkeğe yaparsan zararı yok faydası var,
Fakat çok sevmeme rağmen kadına yapılan zararlı, vajinada bulunan strik asit dişleri çürütür :)10 Yorumla
+1 yıldüşüncem yok cünkü denemedim denedikten sonra fikrim olabilir jfjdjdk
90 Yorumla
+1 yılPirimiz vefat etmeseydi Haydar hocamızı rahmetle anıyoruz 🙏
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemiz olduktan sonra hiç sorun değil ben her ilişkide isterim
80 Yorumla
+1 yılZararlı mı bilmem ama çok tercih ettiğim bir şey değil ve oldukça uzun sürüyor sıkıyor
10 Yorumla
+1 yılBence faydalı çünkü seks öncesi partnerini kıvama getirmede çok önemli bir etken.
10 Yorumla
+1 yılBence zararlı değil yaa
101 Yorumla- +1 yıl
ben de böyle düşünüyorum
Oral seks vazgeçilmez bir tutukudur. Bence her iki tarafında aşırı zevk aldığı ve sexin vazgecilmez bir durumudur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Isırma olmadıkça zararlı değil birde zamana dikkat etmek gerekir
10 YorumlaAğzın zurnan deren temizse derenide supurursun zurnanida ufletirsin bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılSanki zararli hic bisey yapmiyoruz 🤣 boyle zarara can feda 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Temizliğine hijyenine dikkat ediliyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılHijyen varsa zararlı değildir
60 Yorumla
+1 yılKesinlikle seksi üst seviyeye taşıyon güzel bişey
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHijyene dikkat ettikten sonra bir sorun olucağını düşünmüyorum
10 Yorumlayok be hijyen olduktan sonra nedn zararlı olsun aksine daja güzel
10 Yorumla
+1 yılne zararı olcak ya😂 degildir
80 YorumlaKadin yapinca zararı yok ama bazı kadınlarda hastalık olduğu için erkek için risk tasir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Cok zararlı yapmayın, yaptirmayın 😄
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet büyük zararlıdır o yüzden dinde haram. Zaten oral yapanların kesinlikle midelerine saygısı yoktur
03 Yorumla
Soran+1 yılHangi dinde haram?
- +1 yıl
İslam
Soran+1 yılalla alla :) iyice bir bak bakayım. alimler din hocaları ne diyor :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerin yapıyorsa oh ne âlâ
10 Yorumla bilmiyorum ama çok zevkli.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence degil temiz olduğu surece
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılHijyene dikkat edildi sürece bu sıkıntı olmaz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Ağız kanseri yapabiliyormuş
10 Yorumlahayır tabiki oralsız seks seks değildir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeksin başında ortasında ve sonunda
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHaydar amca olsaydı yanıtlardı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKişisel bakimla alakali
10 Yorumla
+1 yılGüzel olan şeyler genelde zararlı olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bunu Google amcaya sorsan daha iyi olurdu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltemiz olduktan sonra zararsız
30 Yorumla
+1 yılzararlı değildir
60 Yorumla
+1 yılNe zararlısı bal 🍯
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,4b cevap paylaştı. Öpüşmekten 10 kat daha hijyeniktir.
10 Yorumla
+1 yılgerekli ve yeterli hijyen sağlanmazsa evet zararlı
00 Yorumla
+1 yılTemiz yapmak lazım yoksa mokokoko
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil tabii ki, oral seks harika
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılVahşi biri koparabilir tehlikeli
10 Yorumla
+1 yılNeden zararli olsun
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRamazan ayındayız.
50 Yorumla
+1 yılZevk vermek isterim
10 Yorumla
+1 yılSanmam 😃
10 YorumlaNiye zararlı olsun
10 Yorumla
+1 yılOyle diyorlar
10 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem