Gizli Üye(30-35)1 yılCinsellikte değil genel anlamda eşimin ilgisizliği sevgisizliginden ve kafa yapısından mutsuzum. belki reel olarak aldatmamis olmamin sebebi de bu boşluk olmayışıdır. onceleri ruhen çok boşluk hissetmistim. onuda bir şekilde köreltmeyi başardım zamanla..
18 Yorumla
Soran1 yılAma bu cinselliğe nasıl yansimiyor? Yani ilgisiz sevgisiz bir adamla cinsel ilişki nasıl yaşıyorsun? Sırf yapmak için mi yapıyorsunuz
Cevap sahibi1 yılCinsellige önem vermeyince sadece ihtiyaç olarak baktığında oluyor.
Soran1 yılAma biz kadınlar için bu çok zor değil mi erkek hiç sevmediği bir kadını dahi arzuluyor onun için zor değil ama bizler çok duygusaliz hormonlarmz onlar kadar da aktif değil. Dolayısıyla evlilikteki mutsuzluk durumu cinselliğe yansıyor.. arzu duymadan nasıl yapılıyor inanın anlamıyorum. Ya ben tartıştığım biriyle gecesinde sks yapamam🤦🏼♀️ aynı yatakta uyuma bile sinir edebilir beni. O yüzden evlenmiyorum zaten.. bazen çok kırılırsn ve birkaç gün muhatap olmak istemeyebilirsin ama sırf o arzuladi diye beraber mi olucaz ne saçma
Cevap sahibi1 yılBu dediğin gibi sıradan biri olsa evet. ama bu sonuçta çocuklarımın babası ve aliskanlik kazandığım biri. evet çekim olmadan duygu olmadan zorluyor. her erkek bu konuda anlayışlı değil tek oldugumuda düşünmüyorum. anlamasi. zor bende yaşayarak öğrendim
Soran1 yılEvet çocuklarınızın babası eşiniz. Ama tutkulu bir se*KS yoksa yapmak için yapmak beni aşıyor ben kaldıramam aslında belki sizin gibiler aldatılmyor çünkü cinsel ilişki ne olursa olsun yaşıyorsunuz. Benim gibi düşünen kadınlar yani o tartışmalardan ötürü sek* yapamayınca adam aldatmaya yatkın hale geliyor. Doğrusu muhtemelen sizinkidir ama zor
Soran1 yılAma bence yansıyor, yani bir dargınlık durumu varsa kadın aktif olmuyor ve erkek bence bir şekilde hissediyor bunu.
Cevap sahibi1 yılTabiki yansıyor. ama cinselliğin tamamen bitmediği bir şekilde aktif olduğu evlilikler bir şekilde sürüyor. bu erkek için değil sadece eşimde bana yajlasmamis olsa bende dayanamaz aldatirim. bu farklı bişey. su nokta seç yapmak için yapmak değil de zevk almak için yapmak. bir süre takiyorsun bunu kafaya cabaliyorsun ama bakiyorsunki bişey değişmiyor. gittiği yere kadar bu şekilde gitsin diyorsun. degisik bir psikoloji. cogunluk eşinle tutku ile şehvetle ya da isteyerek sevismiyor. illaki zaman içinde aşınmaya uğruyor ilişki ve elde rutin olarak alınan zevk ve ihtiyaçlar kalıyor. banada ters bu durum ama şunu diyebilirim cinsellik olmadığında o evlilik sürünerek bile yurumez biter. umarım anlatabildim🙂
Soran1 yılAy anladım ama aşırı korktum şu an. Ben tutkuli olsun isterim her zaman. Zaten aldatan evli erkek ve kadınların çoğu hep rutin hale geliyor ilişki diyorlar. O rutinlikten sıkılan ve üstüne cinsellik de olmayınca aldatma yolu açılıyor. Peki sizce duygusal anlamda yıpratıcı olan ilişkilerde mi bu böyle? Yani her evlilik sizce bu şekilde midir? Veya çocuktan sonra mı değişiyor? Ortalama 5-10 yıl evli olanların hemen hepsinde bu durum var diyebilir msiiniz? Eğer evet hemen hepsinde var diyorsaniz bu aşırı korkunç. Şimdi aynı evi paylaştığımız kardeşimizle anne babamizla da tartisiyoruz ama eş durumunda aşk* var fazla sevgi besleme var dolayısıyla o tartışmalar daha hararetli oluyor ilişki yıpranma durumuna gelirse yine de nasıl cinsellik sürdürülüyor 🤦🏼♀️ bilmiyorum bu yüzden evliliğe hep uzak baktım. İstediğimde çekip gitme özgürlüğüm yokmuş gibi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hafta bir iki defa yapılan seks tutuksuz, ruhsuz görev icabı yapılan seks... Seksin saati yeri zamanı olmaz
02 Yorumla
Soran1 yılHadi haftada iki kez yapalım diye konuşmuyorlar zaten ama ortalamaya vurulursa bence haftada 2-3 min oluyor. Her gün olduğunu düşünmüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır, haftada 2 genelde, ama bekarkenki gibi çok istek olmuyor cünkü istedigimizde yapıyoruz. Flört zamanındski sextingleri özlüyorum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik cinsellik demek değil ki.. cinsellik onun sadece çok küçük bir parçası.
07 Yorumla
Soran1 yılBüyük parçası.. yanj en azından yüzde 50 diyebilriiz. Erkek arkadaşınla da çok iyi anlasirsin o zaman evliliğe gerek olmaz. Frekans durumu zaten yoksa neden evlenilir ki? Tabii sorumluluklar yerine getirilmezse o ayrı ama bu da bence nadiren oluyor..
- 1 yıl
Evlilik saygı ve sorumluluk demektir , cinsellik ise onun rutin olan küçük bir parçası. Cinsellik sevgi ve sorumluluk hissi var olduğu sürece olur. Hiç bir kadın veya erkek sırf ben evliyim bu benim görevim diye cinsellik yaşamak zorunda değil eşiyle. Zorla hiç bir şey olamaz yani eşi dahi olsa. Arada ilgi - alaka - sevgi olduğu sürece olur bunlar. Bu yüzden o kadar çok kişi aldatma yoluna gidiyor ki.. 👍🏻
Soran1 yılAslında çok doğru noktaya bastinuz evlilikte sorun olunca cinsellik yasanmiyor yani küs dargın olduğun birinin sana dokunmasına nasıl izin verebilirsin ki? Cinsel ilişki yasanilmama sebebi o sorumlulukların yerine getirilmemesidir. Hal böyle olunca yatağa kus griiliyor erkek de hormonsal olarak bunu istese de eşlerinden çekiniyor ve 2. arayista oluyor kadın için cinsellik bir tık daha az önemli olduğu için kadın cinsellikten değil, duygusal bağı erkeğe karşı yitirdi ise 2. yi arıyor.
Soran1 yılGüzel farklı bakış açısı kazandirdiniz haklısınız o sorumluluklar esasen yerine getirilmediginden cinsellik doyasıyla yasanmiyor veya sırf yapmak için yapılıyor ve bu da ihanetin sebebi oluyor ama esasında ihanetin altında gerçek sebep ilişkideki duygusal boşluklar tartışmalar... Cinsellik bir araç oluyor
- 1 yıl
Burada o kadar çok soruya denk geliyorum ki, sırf cinsellik yaşamak için evlenmek isteyenler var., çok gülüyorum buna.. sorumluluk hissine sahip olmayan - bunu duymayan o kadar çok genç arkadaş var ki..
Soran1 yılİşte aldatmaya yakın profiller onlar oluyor. İlişkide sorun varsa cinsellik olmuyor.
- 1 yıl
Kesinlikle.. 👍🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılEvlilerin çoğu mutsuz ama bunun sebebi cinsellik midir ya da yüzdelik oranı nedir bilinmez. Ama herkes mutsuz
06 Yorumla
Soran1 yılBen yalan olduğunu düşünüyorum evlilerin mutsuz olduğuna inanmıyorum. Sürekli dert tasa anlatıp mutluluk pozları veriyorlar. Evliler sadece hep mutlu olmayı hayal ettikleri için en ufak mutsuzluğu tartışmayı abarttırlar ben sevgilimle evli çiftlerden daha çok tartışıyorum ama nedense bir kez olsun mutsuzum demedim ama evlilerin dilinden düşmüyor:) bazen sırf nazar değmesin diye yalan söylediklerini abarttıklarini düşünüyorum
- 1 yıl
Sen sevgilinle sorun olduğunda ayrılırsın, ama evliler öyle cocuk oyuncağı gibi zırt pirt ayrılıyorum diyemezler
Soran1 yılTamam da küslük dargınlık birkaç gün onlarda da sürebilir bu gayet normal. Yorum yapan bir hanımefendi bu günlerde dahi görev icabı se*KS yapıldığını yazmış işte korkunç kısım bence burası. Sırf yapmak için yapmak.. yani heyecan tutkunun yerini rutin görevler alıyor
- 1 yıl
Kısmen yorumlarına katılsam da bazı noktalarda aynı durum geçerli değil. Yanı genellendirmek yanlış. Evli kadınların nazar değmesin diye yanlış konuştuğuna ya da sürekli yalan konusma mevzularına.. evlilik ciddi bir kurum. Allah hayırlısını versin
Soran1 yılAbarttıklarını düşünüyorum özellikle son zamanlarda cidden evlilikten soğutmaya çalışıyorlar biz bekarları.
- 1 yıl
O senin bakış açın. Allah hayırlısını çıkarsın karşına
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlk zamanlar öyle zaman zamanla esnetiyorlar hatta ayda bire kadar düşüyor
06 Yorumla
Soran1 yılBen öyle olduğunu düşünmüyorum. bahsettiginiz durum 40-45 taştan sonra ise hadi neyse derim. Ama 25-40 en aktif olduğumuz dönemler.
Soran1 yılÇekim yoksa neden evleniliyor? Evliliğin sebebi cinsellik ve çocuktur. Bir arkadaşınla da çok iyi anlasabilirsin. Evliliğin normal iliskilerden tek farkı cinsellik. Ee cinsellik iyi değilse ten uyumu yoksa ne diye evlenelim
Soran1 yılBana aşırı saçma geliyor dini sebeplerden ötürü anlayış gösterebilirim evlenmeden önce cinsellik yasamalarina. Ama sırf toplumun iki bacak arasına namus kavramı yapıştırmasi ne kadar doğru? Şimdi erkek kızı ortada bırakıyor diyorsun ama kız erkeği mutlu etmek için mi cinsellik yaşıyor? Biz de hormonsal olarak cinselliği arzuluyoruz dolayısıyla kız da erkekten faydalanmis oluyor ortada birinj bırakma durumu vs bence yok. Yani kız beni ortada bıraktı diyorsa o halde arzu duymadığı halde erkekle beraber oldu? Evlenmeden önce o ten uyumunu nasıl anlıyorlar. her sevgili oldukları ile cinsellik yaşaması da doğru değil ama ciddi düşündüğün biriyle yasamadan o ten uyumunu nasıl anlayacaksn? Ten uyumu denilen bir şey de var ne kadar seversen sev yatakta sevdiğin adamı/ kadını beğenmiyorsun ne bileyim o çekim olmuyor bazen.. bilmiyorum derin konular ve herkesw saygı duyuyorum bu riske girdikleri için de kutluyorum
- 1 yıl
Bence düşüncelerin çok yanlış... bunun ne dinle nede toplum baslısıyla ilgisi yok insanlar artık eskisi kadar güvenilir değil mesele bu... senin o iki bacak aranı elde etmek için evlilik vaadinde bile bulunan erkekler var ve tanıdım ben bunu yapanlar var.. oraya ulaşınca bahanelerle kendindebn soğutuyor seni ve senin ayrılmanı sağlıyor kendide ayrılmıyor... biraz daha realist olalım bunlar toplumumuzda çok fazla yaşanan şeyler.. ten uyumu olayına gelirsek karşındakiyle cinsellik yaşamadanda çekim hissedersin onu görünce heyecanlanırsın en başta bunlar çekimdir çekim oluşunca ten uyumuda olur...
Gizli Üye(18-24)1 yılyani onu bilmiyorum ama gozleri disarida o kesin tanismak isteyip yazan erkeklerin cogu evli cikiyor
01 Yorumla
Soran1 yılDoyumsuzluktan olduğunu düşünüyorum. Ben hep cinsel hayatları yok bu yüzden aldatıyorlar sanıyordum ama cinsel hayatları iyi olduğu halde aldatıyorlar çünkü doyumsuzlar bak sen de kadınsn eşin diyelim sadece haftada 1 kez arzuladi yanaştı sen şüphe duymaz mısın bu adam beni neden arzulamiyor? Duyarsın ee evli kadınların çoğu aldatılıyor ama neden ruhları duymuuor çünkü erkek cinselliği ona sunuyor ondan alıyor. Ve kadın da adamın onu asla aldattığına ihtimal dahi vermiyor.
Gizli Üye(30-35)1 yılKişiden kişiye değişir o montonlaştırlarsa bi sende bile bi ter
00 YorumlaSende nasıl peki ne sıklıkta yasamak isterdin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bazan 3-4 de olur ama 2 günde bir iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
1 yılGünde iki defa yapanlar bile var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsel hayatı iyi olaa niye aşdatsınn
02 Yorumla
Soran1 yılDoyumsuzluktan.. bazıları monotonluktan sıkılıyor. Farklı biri farklı heyecan katıyor öyle hissediyorlar. Ve aldatıyorlar. Asla inanmıyorum açıkçası. biz kadınlar ihaneti hissediyoruz kadın hissetmiyorsa demek ki cinsel hayatları iyi? Aldatan erkekler hep cinsellik kötü vs diyorlar ama eşlerine sorsan muhakkak 2-3 günde bir yapıyoruz vs der. Ee o halde doyumsuzluga giriyor
Cevap sahibi1 yılAldatanlaron çoğunda genelde aldatılan isteksiz olduğu için aldatılıtor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılHer gün olması gerekmez mi
04 Yorumla
Soran1 yılHiç duymadım her gün seks yapan evlileri😂 aynı evi paylaşan sevgililer her gün yapabilirler ortada da çocuk yoksa. Ama evliler de o iş yorgunluğu vs denilen şey var.
- 1 yıl
Eşime yorgunum demem ya.
Soran1 yılErkekler demez ama kadın başım ağrıyor der
- 1 yıl
E der tabi ilacı bende olacak 😃
Gizli Üye(45 üstü)1 yılevlenince sen yaparsin kocanla
00 Yorumla
1 yılÇocuk varsa haftada 1 bile zor
012 Yorumla
Soran1 yılBir çocuk varsa bence cinsellik durumu riske girmez 2 biraz risk. Ama 3 veya daha fazla ise bence de haftada 2 maks olur. Tek çocuk işi zorlastirmaz
- 1 yıl
3 çocuğun yaşlarına göre değişir. Üçü de küçükse onlarla uğraşmaktan gece seks yapmaya vakit kalmaz. Ama yaşları büyükse olabilir. Ayrıca neden risk olsun? Kondom diye bişey var
Soran1 yılRiskten kastım çocuk olma ihtimali değil. Yani cinselliği doyasıyla yaşayamazlar. Evliler neden kondom taksn? İçine bosalmzlarsa bir şey olmaz? Kondom olayını aşırı saçma buluyorum evlilerde.
- 1 yıl
Neden doya doya yaşamasınlar? Tek çocuklu çift gençtir, daha aktif olurlar. Ayrıca içine boşalmanın hazzı başka. Her seferinde geri çekilme olmayabilir
Soran1 yılYa ben tek çocukluk çift cinselliği kötü demedim zaten tek çocuklu çiftin cinselliği çok iyidir. Diğer durumlarda cinsellik sıkıntı dedim yani doyasıyla yaşama durumu olmaz.
- 1 yıl
Anladım. Bence en iyisi çocuksuz çiftin seks hayatı.
Soran1 yılBirkaç yıl maks. Sonra herkes çocuk yapıyor
- 1 yıl
Aynen 2. yıldan sonra genelde çocuk oluyor. Gerçi çiftlerin yaşına da bağlı
Soran1 yılZaten çocuk için evleniyorlar. Seküler veya muhafazakar fark etmez. Ben şimdiye kadar 5. yilinda olup çocuğu olmayan çifte denk gelmedim
- 1 yıl
Evet ben de denk gelmedim. Ben de 2. Yıldan sonra yapardım muhtemelen
Soran1 yılEn iyisi 2 3 yıl beklemek.. yani ilerisi için kadın çocuk düşünüyorsa biyolojik saaten ötürü doğurmalı. Ve bu çağda bir çocuktan fazla yapmamak gerekiyor daha sağlıklı oluyor her anlamda
- 1 yıl
Burayı da dm yaptık jshdhdh evet bence de 1 tane yeter. En iyi şekilde büyütürsün hem de
15 günde yaparlarsa çok yaptık sayarlar 😂
06 Yorumla
Soran1 yılSanmam, aynı yatağı paylaşıyorsun muhakkak 2-3 günde bir en kötü bir şeyler yaşanır
Soran1 yılKaç çocuk var konuştuklarının
Soran1 yılYalan söylemişler belki aldatmaya zemin hazırlıyorlardir bilemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yaparlar amasyada
00 Yorumla
1 yılZerre umurumda değiller
00 Yorumla
1 yılSanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHergün bence
011 Yorumla- 1 yıl
Abart
Cevap sahibi1 yıl@meraklıbirpandaa herkesin ateşi farklıdır sen yanmıyosun diye herkes senin gibi olacak değil ya
Soran1 yılHer gün zor. Ama 2 günde en kötü 3 günde bir kesinlikle cinsellik yaşanıyor diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılDoğru mantıklı
- 1 yıl
Bak soran da bana katıldı her gün olması zor
Cevap sahibi1 yıl@meraklıbirpandaa İlk 1 ay hergün belki ama sonra olmaz bence
Soran1 yılEvet doğru ilk aylar o cicim aylarında sürekli yaşanıyormus zaten. Bir süre sonra monotonlasiyor mu neden ihanet giriyor devreye bilmiyorum anlamıyorum
- 1 yıl
İkiniz de bekar mısınız
Cevap sahibi1 yıl@meraklıbirpandaa Ben bekarım
Cevap sahibi1 yılElindekinin kıymetini bilmemek bence
- 1 yıl
Benim tecrübem var o konuda ya
Gizli Üye(25-29)1 yılGenelde
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem