Kızlarla eskisi kadar iletişimim yok. Kafa dengi bir kız buldun mu geçmişini anlattığında insanın sohbet edesi gelmiyor. Cinsel dürtü veya çekim bahanesiyle aşkın gerçek manası yitirilmiş gibi duruyor. Birini sevmek cinsel arzu mudur
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
aşk falan kaldığını da olduğunu da düşünmüyorum
Bence de Z kuşağı bitirdi
Öyle degil bel alti karsindakini kullanmak icindir amasyada
Önce bağlantı kuruyorlar sonra montaj kız sonra pişman
Niye aşık oluyoruz bir düşün
Seks için mi oluyoruz yani
Sen ne için oluyosun bilemem ben şahsen ona ait olmak için aşık oluyorum her anlamda. Sen aşkına dokunmak öpmek istemez misin? Arzulamıyorsan bir sorun var..
Evlenmeden yapmak istemem şahsen. Kimsenin günahına giremem evlenince sabah akşam öperim tabiki
Günahına gir demedim zaten
Ama bahsettiğin buna çıkıyor. Sevgilimle çok ileriye gitmem. El ele tutuşur sarılırım evlenince geri kalan şeyleri yaparız, ki bir değeri olsun
Sonuçta bi şekilde konu yatağa gelecek
Sen olaya masum tarafından bakıyosun ama her kadın cinsel çekim hissettiğine aşıktır veya cinsel çekim arar
Tamam ben olmasın demedim. Evlilikte yaşarım dedim. Öncesinde zaten istemek normal ama önemli olan bunu evlendiğinde yapmak. Daha önce yapıp ayrılan biriyle de istemem başkasının dokunduğunu oğk
Sen yaptın mı doğru söyle
Hayır tabiki haram olması dışında benim yapıma göre bir şey değil. Ayrıca ne kadar aşık olsam da değer verdiğin kişiye gizli kaçak ilişki yaşamak bana göre değil. Yok sahile götürmek bahçelere veya otel tutmam gibi vb. Çok ahvam
Ona bir şey demiyorum saygı önemli elbette değer görmek çok önemli... söylemeye çalıştığım aşkla cinsellik ayrılmaz bir bütün. Çoğalabilmemiz için aşık olmamız gerek çünkü bu çoğalmanın ennnn insani biçimi
Mesela ben sırf anne olucam diye mantık evliliği yapıp mayasında sevgi olmayan bir çocuk doğurmak istemem. Aşık olmam lazım ki onun çocuğunu doğurmak isteyeyim. Onu baba yapmak istiyeyim
E zaten bende bunu istiyorum ama ben bu karı evlilik ile diyorum evlilik dışı bir ilişki asla yaşamam evlenince yaparım yani ama bu zamnda kızlar hep evlenmeden veriyor sonra ayrılıyorlar sanki evlenip boşanmış gibi takılıyorlar
cevreni degiş sen artik
Bilmiyorum
Bende bilmiyorum maalesef insanlar değişmiş
Cevap soruda